תודה גדולה על ההשקעה בתשובה
פרקליטו של השטן-אחלה סרט. כפי שכבר אמרתי,אין לי כוונה להשליך אותה אל המים העמוקים כ"כ מהר..אני חשבתי על תהליך מאוד ארוך ואולי אף מספר שנים,עד שנגיע למקומות "המפחידים" יותר,כמו טקס או טראנס. אני מודעת להשלכות שזה עלול לגרום,ועל כן כיוונתי למשך הזמן הארוך הזה,כך שאוכל לעקוב אחר ההשפעות שיש עליה כתוצאה מהחשיפה הזו לאלה. באשר להוצאת עצבים על האלה-זה בדיוק העניין.אני לא רואה את זה אפילו כאפשרות.הוצאת העצבים שלה מכוונת לעבר שלה. היא רוצה למחוק את כל מה שהיה לה בעבר,וזה כולל גם את האל היהודי,כך שאם היא תכעס על איזשהו אל-זה יהיה האחד. אך אני לא חושבת שכפי שאני אציג את הדברים-יהיה בה כעס כלפי איזשהי ישות עליונה.כוונתי היא להראות לה את הדרך הפגאנית-ובזו אין כעס או תחושת בגידה כלפי האלים.יש את הידיעה שישנה סיבה לכל דבר,ודבר לא נעשה מתוך כוונות טהורות של עשיית רשע. מה גם,שכבר הצגתי לה את תפיסתי לגבי גלגולים-שאם מאוד קשה לאדם בחיים,זה לאו דווקא כדי שיהיה לו רע ואפור,אלא זו איזשהי נקודה שאפשר לצמוח ממנה ולהתחזק,וכל הגלגול מהווה שיעור.אם יש שיעור שהוא קשה במיוחד-להפך,אפשר לשמוח מכך כי המשמעות היא שאתה נמצא בשלב מאוד מתקדם..בערך משהו כזה. בכל אופן היא קיבלה את זה מאוד יפה וזה נשמע לה מאוד הגיוני. ובכל זאת..כל אלו הם כוונות.שלי. כפי שאמרתי,אני לא יודעת כמה זמן יהיה לי להשקיע בכל העניין,ואני יודעת שלו אני הייתי במקומה ומישהי היתה לוקחת על עצמה את התפקיד הזה שלי-הייתי מצפה ממנה להיות זמינה בשבילי לכל שאלה. אני מבינה יותר ויותר שאין לי את הזמן הדרוש הזה,שהוא מעבר לשיחות פרופר איתה,אלא גם לזמן של חשיבה מעבר-תכנון הדברים ושקילה נכונה של מה אני הולכת להגיד. בסדר היום הנוכחי שלי-גם כך קשה לי בעצמי להתמודד עם חיי הלימודים התובעניים שלי. אז אני די שוקלת לרדת מהרעיון הראשוני ובאמת להיות רק חברה ניטרלית שעברה והתמודדה עם דברים דומים-בדרך שלה.כמה שחבל לי וכמה שזה נראה לי כפיספוס-אין כ"כ ברירה,כי לא הייתי רוצה לעשות "חצי עבודה".אז לעת עתה תדחה התוכנית הזאת. אולי בעתיד,כשיתפנה לי יותר זמן ואוכל להיות זמינה יותר,גם נפשית,אוכל לקחת על עצמי תפקיד כ"כ גדול. שוב,תודה על התשובה,אני מאוד מעריכה זאת.