"הכר את החבר" - חלק שני...

גוטשה

New member
אוקיי <:

1.סיגריות - כן/לא, איזה? לא 2.אלכוהול מועדף? אההה, בירה לבנה? 3.חטיף מועדף? קראנץ' אבל אין כזה פה 4.מאכל אהוב? פסטה 5.קולה/מים? מים מים מים 6.איזו חיה היית? לא זכור לי שהייתי חיה, אבל אם במקרה אהיה פעם אז זה בטח יהיה עכבר. 7.מתי בכית בפעם האחרונה ומדוע? היום בהרצאה על השואה 8.מתי התרגשת בפעם האחרונה? היום כשהחזירו את העבודה במתמטיקה, אבל עבר לי 9.מתי היית מאוהב בפעם האחרונה? לאחרונה :< 10.מתי התעצבת בפעם האחרונה ולמה? ממש עכשיו, אמא חפרה לי על משהו משעמם 11.מתי הייתה הפעם הראשונה? מחר 12.מקצוע אהוב בביהס? היסטוריה ואנגלית 13.סמים?כן/לא לא 14.פיתה או לחמנייה? מאוד תלוי. פיתות של ערבים, לחמניות רק טריות 15 סרט אהוב? אולי "חיים של אחרים" 16. אני באמצע העבודה חייבת לסיים , המשך יבוא בינתיים תענו על השאלות האלה... done :>

Pink Roses

New member
צצצ איזה גזענות

פיתות של ערבים

L i l o s h

New member
אני...

סיגריות? לפעמים.. אלכוהול? בירה,יין חטיף? צ'יטוס מאכל? פסטה,רביולי, ניוקי ושות' קולה/מים? קולההה אבל משתדלת לא לשתות , לשמור על הגיזרה ... חיה? צב .בטוח ....חולה על הבית.... בכיתי בפעם האחרונה? אתמול, משיר ששמעתי ברדיו.. וגם ביום שישי מכתבה על גור כלבים שתקעו בו שיפודים...בכיתי בהיסטריה... בכלל אני בכיינית... התרגשתי? אתמול מאותו שיר ששמעתי ברדיו... התאהבתי? אני כרגע דלוקה חזק על מישהו... אוףףףף זה משגע אותי ... הוא הורס... התעצבנתי? היום , כי לא היה בא לי להתעורר בבוקר לעבודה אחרי הסופ"ש...וגם התעצבנתי מאוד בשישי כשאחי הגדול עבר לי בזמן הספונג'ה הפעם הראשונה? נו. באמת נראה לכם???? מקצוע? אהבתי מאוד היסטוריה , עד היום אני צופה בערוץ קבוע..אם כי את רוב השיעורים ביליתי בקיוסק... סמים?.....קשים או קלים?... אממ אני מסטולה טבעי לא זקוקה לזה... פיתה /לחמנייה? לחמנייה אבל בעיקרון אוכלת לחם קל , לשמור על הגיזרה... סרט? כ"כ הרבה , אני אשמע בנאלית אבל באמת ספרות זולה .. וגם פחד ותיעוב בלאס וגאס וגם בן סטילר מצחיק אותי...ולאחרונה אהבתי את הבופור- סרט מעולה. להת'' עד הסקר הבא...

mulon1984

New member
אז את אוהבת אוכל איטלקי, הא?

יש לי סבתא איטלקייה. אוכל מעולה. אגב, נכון זה מגניב שיש שירים שפשוט גורמים לך לרצות לבכות?

L i l o s h

New member
מכורה לאוכל איטלקי!

אז מה, זורם בך דם איטלקי? האם מתחת לחזות הקשוחה והצינית מסתתר שרמנטי ורומנטיקן חסר תקנה? (מקווה שלא...) וכן, יש המון שירים שגורמים לי לבכות (ולא, לא שירי אהבה דביקים).

mulon1984

New member
את יודעת...

סילביו זאת הגירסה האיטלקית לשמואל (ממש כמו שסמואל זאת הגרסה האנגלית לשמואל).

שלמונזה

New member
הכר את החבר ../images/Emo168.gif

1.סיגריות - כן/לא, איזה? לא 2.אלכוהול מועדף - אפילו בלי לשאול אם אוהבים? חחח גולדסטאר (לא לייט!!!!) 3חטיף מועדף? - טוויקס 4.מאכל אהוב - פיצה 5.קולה/מים? - קולה 6. איזו חיה היית? זברה 7.מתי בכית בפעם האחרונה ומדוע? נאממ לא יודעת 8מתי התרגשת בפעם האחרונה? האממ אין לי שמץ 9.מתי היית מאוהב בפעם האחרונה? לא עונה 10. מתי התעצבת בפעם האחרונה ולמה? האממ די שאלות מציקות 11.מתי הייתה הפעם הראשונה? כן אני ממש עונה על זה 12.מקצוע אהוב בביהס? אנגלית 13.סמים?כן/לא - ברוררררררררררררררררררררררררררררררררר [שלא כאילו דההה] 14.פיתה או לחמנייה? פיתה 15 סרט אהוב? האממ נאממ

Pink Roses

New member
חדשה פה ../images/Emo41.gif

1.סיגריות - כן/לא, איזה? - לא תודה 2.אלכוהול מועדף - טובורג ירוק/קרלסברג/הייניקן/גולדסטאר. בסדר הזה 3חטיף מועדף? - שוקולד 4.מאכל אהוב - בשר 5.קולה/מים? - מים 6. איזו חיה היית? - דולפין 7.מתי בכית בפעם האחרונה ומדוע? - בספטמבר. מאז אני מחייכת
8מתי התרגשת בפעם האחרונה? - היום בבוקר 9.מתי היית מאוהב בפעם האחרונה? - לפני 4 חודשים ככה 10. מתי התעצבת בפעם האחרונה ולמה? - היום בבוקר כשראיתי את המצב חשבון בנק שלי 11.מתי הייתה הפעם הראשונה? - שבוע לפני 17 12.מקצוע אהוב בביהס? - ביולוגיה!!! 13.סמים?כן/לא - רק קלים, רק לעיתים 14.פיתה או לחמנייה? - פיתה עיראקית, שיפוד כבד עוף לא שרוף, חומוס, בלי צ'יפס, סלט, הרבה עמבה בבקשה. תודה 15 סרט אהוב? - המטריקס 123

dsol

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif_../images/Emo189.gif

איכ מטריקס 2-3 ! רק הראשון זה גאונות לשמה ! השאר סתם הורסים את השם הטוב של המטריקס

Pink Roses

New member
ברוכים הנמצאים

למען האמת גם אני חשבתי ככה עד ששמעתי הרצאה מרתקת על 3 הסרטים ככה שכדי להבין את כל העלילה את צריכה להתסכל על 3 הסרטים בתור יצירה אחת.אם בא לך לקרוא משהו מעניין שכתבתי: חלק א' חלק ב'

למעלה