גאדדדדדדד
ש שירלי317 New member 13/11/06 #60 טוב, אז אני פשוט חייבת../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif יעל, חסר לך שאת מוחקת הפעם!!!!!! חייבים לעשות פגישת מחזור דבשתית!!!... חה, אנחנו מלכות הפתוח מתגעגעת!
טוב, אז אני פשוט חייבת../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif יעל, חסר לך שאת מוחקת הפעם!!!!!! חייבים לעשות פגישת מחזור דבשתית!!!... חה, אנחנו מלכות הפתוח מתגעגעת!
F favory New member 12/11/06 #20 הופה נעה.. יאאלדה, שכחת להוסיף מש'ו ... מה עם הסגנית ה-שווה שלך'? ..... ומי צילם תמונה כ"כ מושלמת-ויש לה משמעות רחבה ביותר( )
הופה נעה.. יאאלדה, שכחת להוסיף מש'ו ... מה עם הסגנית ה-שווה שלך'? ..... ומי צילם תמונה כ"כ מושלמת-ויש לה משמעות רחבה ביותר( )
• •°•סוסהוליסטית•°• New member 13/11/06 #36 גרמתם לי להסמיק../images/Emo7.gif וטוב שלא עשיתם ממני משהו שאני לא:X אני פסדר, לא יותר מזה אבל תודה בכל מקרה:X ואמ, יעל, החיוך הזה לא בא בקלות [~נזכרת בימי הקוביות~] ועכשיו אני אחזור לפינה הקטנה והאפלה שלי:X
גרמתם לי להסמיק../images/Emo7.gif וטוב שלא עשיתם ממני משהו שאני לא:X אני פסדר, לא יותר מזה אבל תודה בכל מקרה:X ואמ, יעל, החיוך הזה לא בא בקלות [~נזכרת בימי הקוביות~] ועכשיו אני אחזור לפינה הקטנה והאפלה שלי:X
ש שירלי317 New member 12/11/06 #12 אעאעאעאע תפוזונה../images/Emo43.gif והתמונה הסבירה כביכול....אין לי מושג מאיפה היא צצה.. כל כך ישנה.. המחשב טיפש ולי יש שקית מים על השולחן
אעאעאעאע תפוזונה../images/Emo43.gif והתמונה הסבירה כביכול....אין לי מושג מאיפה היא צצה.. כל כך ישנה.. המחשב טיפש ולי יש שקית מים על השולחן
ש שירלי317 New member 12/11/06 #21 מצאתי תמונה כביכול יותר נורמלית זה פשוט לא ילך.. אניי לא פוטוגנית, נקודה! ועד כמה שזה הזוי, לאף אחד אין תמונות שלי... מוזר
מצאתי תמונה כביכול יותר נורמלית זה פשוט לא ילך.. אניי לא פוטוגנית, נקודה! ועד כמה שזה הזוי, לאף אחד אין תמונות שלי... מוזר
• •°•סוסהוליסטית•°• New member 13/11/06 #39 וואי, את אחת המכוערות. סתם נו, את דבשה סקסית, אפילו יותר מהלשון שלי!
M Made in C h i n a New member 12/11/06 #17 אני חולה../images/Emo10.gif ואני אשים תמונה אח"כ ממחשב שבאמת יתן לי לעשות את זה