הכתבה במוסף החג

veredmp

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

veredmp

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

veredmp

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

../images/Emo207.gif יש תמונה של מירי ותמר בלאישה

אני לא יודעת אם לסרוק או לא, בגלל שמירי לא רצתה שיצלמו אותה..אז מה לעשות?

veredmp

New member
אני חושבת שבגלל שמירי באמת נגד, למרות שזה

מופיע בעיתון עדיף להתחשב ברגשות שלה ולא לשים. מי שרוצה תמיד יכול לקנות את העיתון. תודה

Music4Life

New member
וואי איזו כתבה מהממתתתת../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

סופר סופר סופר חמודה
איך אני אוהבת את הצורה שהיא מתראיינת, שוב אני אגיד - היא כל כך טיבעית ואין בה שום כיוון אפילו או הבזק קטן של פוזה, או של "אני סלב". היא כה עממית. צריך לסגוד לה פשוט על זה
זה כל כך מרשים אותי הפשטות הזאת, מדהים בעיניי. וואוו הראיון מעולה, השאלות מעניינות ביותר והתשובות שלה בכלל מעניינות. היא עונה מכל הלב והיא כל כך מאושרת בתקופה הזאת וןמדברת לעמק על דברים וזה כ"כ מרגש אותי ....אמה דברים מאד מעניינים ואני שמחה שהדברים כך אצלה ושהיא כ"כ מאושרת...כשהיא מדברת, אני נכנסת למילים שלה ומרגישה כאילו זו אני - אני מאד מתחברת למה שהיא מספרת ואז התחושות שלה מועברות אליי, אני לא יודעת איך זה קורה...אבל עובדה. מוזר. אני מרגישה אותה . חייבת לשבח את אורי
הגבר גבר, איזה גבר הוא יצא
נשמע שהוא אבא השנה...אני פשוט חייבת להגיד שאני נפעמת גם ממנו מאד, מהדברים שהוא אומר, באיזה גבר מסור הוא ונאמן באהבה שלה ובנתינה שלו למירי. ה' יברך את שני אלה...אנשים יקרים מפז
מירי בורכה במתנה ענקית והחיים שלה סוכר, ובע"ה שישאר כך|חמסה! אני כ"כ שמחה שטוב לה....באמת כ" מגיע לה, אני כה אוהבת את האישה הזאת, מאחלת לה רק את האושר הזה ועוד ותמיד.

Music4Life

New member
"יש לי הצלחה גדולה עם גברים מעל גיל 80" ../images/Emo6.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח "אני סמל סקס בעיניהם" הרגה אותי מצחוק
זה היה אחד הדברים המצחיקים. זה וגם זה ...בהקשר לתמר..."היא גאון, נו סתם אל תרשום את זה".
אוי הורסת! שלא תאבד את חוש ההומור הזה לעולם ושלא תתבגר יותר מידי, אני אוהבת אותה בדיוק כפי שהיא. חולה על הילדה שבה
מירי אל תשתני בבקשה...לעולם!!

Music4Life

New member
wow, תודה רבה לכולם../images/Emo70.gif

כמה חדש........יא איזה כיף
תודע לכל מי שסרק ועדכן!
עשיתם לי ת'יום עכשיו. תכלס. :)

למעלה