הכתבה שהעלה מוחמד בתירגום מלא של כל הכתבה

מה אני אגיד לך........ ../images/Emo10.gif

כשהגעתי לפסקה על העזתי שאומר "עדיף למות", הרגשתי שאני מוצף בדמעות בלי שליטה.... קשה לחשוב על משהו נוראי יותר שאפשר לשמוע ממישהו.......... ואני בטוח שיש שם הרבה אנשים שזו בדיוק התחושה שלהם. יש חולים ופצועים שהטיפול החיוני בהם מתעכב (400 נשמע מספר הגיוני). בקיצור, חרא בלבן. אבל ההשוואה לתנורים הנאצים רק מלמדת לאיזה קהל נועדה הכתבה...... לקהל שבמקרה הטוב למד על שואת יהודי אירופה משמועות, כי אפילו את הסרט "רשימת שינדלר" נאסר עליו לראות בטענה שזו "תעמולה ציונית" (ככה זה במדינות ערב!). במקרה הפחות טוב, הקהל הזה חושב שכל סיפורי השואה הם תעמולה ציונית אחת גדולה.. הרי זה מה שמלמדים במדינות ערב! העולם אכן לא מזיז יותר מדי אצבעות עם מה שעושה ישראל לעם הפליסטיני, אבל לא מהסיבה הכתובה שם. לא כי ישראל מעל החוק , לא כי היא יכולה לעשות כל שברצונה, להרוג ,להרוס , להרעיב בלי לעשות חשבון. ממש לא. אלא כי אותו עם פלסטיני מסכן ואומלל, תוקף ללא אבחנה אזרחים ישראלים בטילים ובמתאבדים. האזרחים הפלסטינים יושבים כבר 60 שנה במחנות פליטים כמו עכברושים, ועדיין קונים את התיאוריה המטופשת שמוכרים להם שליטיהם, כאילו הדרך היחידה לשקם את עצמם עוברת דרך חיסולה של ישראל. למה הנשיא חוסני מובארק לא פותח את מעבר רפיח לכל הפצועים והנזקקים שהוא אחראי עליהם באופן חוקי? אשיב לשואל בשאלות משלי: למה חיזבאללה, שהפלסטינים יקרים כל כך לליבו, לא קידם את נושא זכויות האזרח המגיעות לפלסטינים בלבנון? למה ירדן לא מוכנה לקבל מהגרים פלסטינים או יהודים? למה נראה כאילו העולם הערבי מוכן רק למכור נשק לפלסטינים, כדי שינסו לחסל את ישראל, אבל לא מוכן לעזור להם בשום דרך חיובית? לכותב משום מה נדמה שמובארק דואג לפלסטינים, או שאולי העם המצרי דואג להם. בחיאת.. אחרי שיעלו האחים המוסלמים לשלטון שם, לא יהיה לעם המצרי טוב יותר - בדיוק כמו שלעזתים, לאיראנים וללבנונים (בדרך..) לא טוב יותר תחת שלטון דתי פונדמנטליסטי. מעניין שהכותב מדבר על המצרים כעל "בני עמם ובני אותו הדם" בהתכוונו לפלסטינים? ואני לתומי חשבתי שאלה שני עמים שונים: העם הפלסטיני והעם המצרי?...... ומחמוד עבאס.. הוא דווקא פנה לאו"ם ולליגה הערבית וביקש שיתערבו. אם זה איחד את העם הפלסטיני? אני לא בטוח. איך אפשר להיות מאוחדים כשאפילו בתוך הכתבה הזו עצמה יש כל כך הרבה קולות מנוגדים? חוץ מקול אחד ואחיד שיודע להאשים את ישראל ולצעוק כמה ישראל רעה - אין אחדות ותמימות דעים אצל הפלסטינים בשום נושא! דוגמאות (רק מהכתבה הזו): 1. אם האזרחים מתחילים לחשוב ש"עדיף למות", האם לא יותר חכם מצד ממשלת החמאס להפסיק להתגרות בישראל, להפסיק לירות טילים על ערים בישראל ולהתחיל להפנות כמה שיותר משאבים לרווחת אזרחיה שלה? ממתי ישראל בכלל אחראית על רווחתם של אזרחים פלסטינים? 2. אם האזרחים מתחילים לחשוב ש"עדיף למות", איך זה מסתדר עם פגישה עם המוות "ברצון חזק"? לא נשמע לי שמי שאמר ש"עדיף למות", התכוון לומר שהוא רוצה למות..... זה יותר נשמע כמו "המצב שלי על הפנים ולא יכול להיות יותר גרוע - אפילו המוות כבר יותר טוב". 3. אם האזרחים מתחילים לחשוב ש"עדיף למות", ופצועים שמחציתם ילדים רועדים מקור ואין מי שיעזור להם, איך ייתכן שהם חיים באור, האור של השלווה והרגיעה? 4. אם הם באמת חיים באור, מדוע הם בכלל צריכים מישהו שיעזור להם? הם צריכים את העולם שיעזור להם לחיות עוד יותר באור?? . זהו. השקעת בתרגום - וקיבלת ממני תגובה רצינית.

לקח לי

שעה וחצי לתרגם תכתוב תגובה בת שעה וחצי סתם חולה עלייך את חברת אמת את ואנחנו מסכימים על כמה דברים פה אגב אני לא כתבתי את דעתי חברתי היקרה ואני לא מתכוונת לכתוב

סחטיין על ההשקעה, יא אחותי ../images/Emo13.gif

יום אחד אני אוכל לקרוא כתבות כאלה בעצמי... אבל בינתיים אני זקוק לחברות טובות שיתרגמו לי...

../images/Emo6.gif יא חראם זלאם אאח'ר זמאן

חחח ווסולנא אילא אישאראת אלסאעה חחח יומאאא מוח'יף והלא.. עד'ב אלקבר... ואלברזח' יומאאאאאאאא חחחחחחחחחחחחחחחח תסבחו עלא אלף אלף ח'ייר יא חבאייב ובוקרה פי מוזאהרה פי ג'מיעת שייח' מוניס והייה ג'מיעת תל רביע עלא 14:00 תמאמן [מנשאן אהל אלח'ייר מן ע'זה] אוחיבוקום ג'ידאן סלימה

למי יש זמן לדברים האלה?

אני צריכה מחר לעבוד
בניית ציפורניים זה עוד לפני המהפכה הפמיניסטית... כשהגברים עבדו והנשים חיכו שיחזרו ובינתיים בילו במספרה..

עכשיו מגדלים זקן אהה

ובינתיים נקשקש דווקא אהבתי מאוד את התספורת עלייך בחתונה של אחיך ואוו איזה איפור היה לך מי איפר אותך כפרה

זאתי

שערוריה אחותי איך אפשר לא לנהוג מסכנות אחיותנו בסעודיה איך הן יכולות בלי הוולוו S80 הכסופה שלהן מה הם ימשיכו ליסוע עם קרוביהם ברוג'ר סליחה ברובר SE 2000 (במקרה של סעודיה רוכבים שמה רק ב ב.מ.וו זה סטיראוטיפ שסעודי נוהג רק בBMW הלוואי עליי היה הסטיראוטיפ הזה קיצר אחותי מתי נפגשות לקפה לסוכך על בעיות המזרח התיכון?

נראה לי מחר... אבל אני לא שותה קפה

רק משקאות קרים..... אני לא כמו רוב הנשים, שקר להן כל הזמן.... אני אוהבת להגביר את המזגן!

האמת שגם אני לא שותה קפה

איזה צירוף מקרים אני מקווה שאת שותה משקאות חריפות אם כן אז מה דעתך על איזה בקבוק BLACK להתמסטל ולהתחיל עם כמה חתיכים בדרך הביתה

אני גם לא שותה משקאות חריפים..

גם כי בד"כ אני זו שנוהגת.. (חבל שאני לא סעודית.. אבל במחשבה שניה שם אסור גם לשתות!) וגם כי הספיק לי פעם אחת להשתכר ולהקיא כל היום שלמחרת.......

למעלה