איזה שבינה קלוד דדיה שולט!1
A adidasabc New member 17/2/08 #21 ../images/Emo108.gifאיזה שבינה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif קלוד דדיה שולט!1../images/Emo191.gif
../images/Emo108.gifאיזה שבינה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif קלוד דדיה שולט!1../images/Emo191.gif
ש שבינה New member 17/2/08 #22 מי? קלוד דידיה שישן במיטתי, והוא אוכל מצלחתי. יש לי טריק קבוע פעמים בשבוע יש לי לאאאאאאאב ביו!!! שבא לי טוש!
מי? קלוד דידיה שישן במיטתי, והוא אוכל מצלחתי. יש לי טריק קבוע פעמים בשבוע יש לי לאאאאאאאב ביו!!! שבא לי טוש!
ח חסוי90 New member 17/2/08 #23 ............ טוב אולי פשוט תשנו את שם הפורום לפורום שיכבת ... (אין לי מושג) ותהפכו אותה לפורום סגור למה זה הדבר החידי שמדברים עליו עכשיו (מדברים.. יותר אתם מדברים אני רק מעיר מהצד)
............ טוב אולי פשוט תשנו את שם הפורום לפורום שיכבת ... (אין לי מושג) ותהפכו אותה לפורום סגור למה זה הדבר החידי שמדברים עליו עכשיו (מדברים.. יותר אתם מדברים אני רק מעיר מהצד)
ש שבינה New member 18/2/08 #25 סליחה???????? אני אגיד מה שבא לי איפה שבא לי! אני היתי פה הרבה לפניך מותק! ושמשהו ינסה לעצור אותי! הבנותה?
סליחה???????? אני אגיד מה שבא לי איפה שבא לי! אני היתי פה הרבה לפניך מותק! ושמשהו ינסה לעצור אותי! הבנותה?
ח חסוי90 New member 18/2/08 #29 למי את מתכוונת בדיוק ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif
ח חסוי90 New member 20/2/08 #54 לא זוכר תעשי סיור בארכיון כמו שאני עושה כשאני משועמם ותחפשי ת'תגובה הראשונה שלי
ש שבינה New member 24/2/08 #62 אז יש לי רק דבר אחד להגיד לך: שבא לי טוש, דידידידי טוש, דידידידי לאב בוי!!!!
מ מיכאל הפצצה7 New member 25/2/08 #65 מה קורה שבינה את רוצה להיות חברה שלי שלחי לי את זה לאימל שלי היא הוא [email protected]
מ מיכאל הפצצה7 New member 26/2/08 #66 אני שונע את ליטל ליטל מעצבנת עדי כרציה אבל בעונה ה2 היא תהיה חברה של צורי
ח חסוי90 New member 26/2/08 #69 דייייי גילתה לנו את בית שמש נו ברור שאנחנו יודעים שהם יהיו חברים הריי העונה השנייה נגמרה כבר בפעם השנייה
דייייי גילתה לנו את בית שמש נו ברור שאנחנו יודעים שהם יהיו חברים הריי העונה השנייה נגמרה כבר בפעם השנייה
N Nizan 16 New member 19/2/08 #30 ../images/Emo115.gifאתה רוצה לספר לנו משהו על "שבינה"? כמו למשל למה לא אמרת שאתם מכירים מהכיתה/שכבה/קיבוץ??
../images/Emo115.gifאתה רוצה לספר לנו משהו על "שבינה"? כמו למשל למה לא אמרת שאתם מכירים מהכיתה/שכבה/קיבוץ??
N Nizan 16 New member 19/2/08 #33 ../images/Emo115.gifזה לא שאני זוכר.. אני פשוט יודע הכל../images/Emo98.gif