הלב יוצא אל ניקי

הלב יוצא אל ניקי../images/Emo14.gif../images/Emo26.gif../images/Emo68.gif

במשך כל הזמן, ניקי היתה לא בסדר והרחיקה ממנה את ויקטור. האירוניה, שדווקא כשהיא כבר הבינה שהיא טעתה ביחסה אל העתיד להיות בעלה ואב ילדיה, וביקשה סליחה, המשופם קלקל הכל.
לפני כן היא צעקה עליו, וחיפשה לריב איתו על כל שטות, והוא בלע הכל ורצה להיות איתה. אח"כ, שכבר באמת היתה לה סיבה לכעוס - הגילוי על הזרע של ויקטור - הוא בכלל לא ניסה להסביר, ואף לא הבין מדוע ניקי טוענת ששיקר לה במצח נחושה.
ויקטור, בעניין הזה אכזבת, גם אם לא רצית ילד נוסף היית צריך להיות כנה עם ניקי, בטח ובטח לאחר שהדבר נודע לה. עשית את עצמך "מטומטם" שלא מבין, זאת ועוד, אפילו לא טרחת להתנצל, ובחג ההודיה החלטת לעזוב ומכל המקומות והאנשים - לניו מקסיקו ולרמונה, בידיעה שדבר זה ירתיח את ניקי. התעצבנת על משפחתך והחלטת להתרחק. לא הודעת כלום ולא התקשרת. ניקי לא חפה מפשע בניתוק שלכם, אבל מה אתה מצפה שהיא תעשה? תשב ותחכה לך, כשאתה יוצא ל"פסק זמן" לא מוגדר? במיוחד לאחר שאתה יודע שהיא נפגעה ממך, ולשם שינוי ב-צ-ד-ק.
הסצינה שניקי מסתכלת על הדיוקן של ויקטור, השיר ("just take a look at me now") והפלאשבקים היו נורא מרגשים. הצליחו לרגש, לאו דווקא בגלל שמדובר בניקי וויקטור - השיר עצמו ופלאשבקים שכאלה עושים את העבודה לבד.
כריס ופול השתרללו היום, ובכלל כריס היתה נורא חמודה. חבל שהפרטנר שלה הוא פול, בתור הבת של הבוס, ציפיתי שלורלי תקבל בחור יותר שווה

../images/Emo68.gifהפרק של היום...../images/Emo151.gif

מפרק לפרק קריקט בלייר (כריסטין וויליאמס בשבילכם) מזכירה לי יותר ויותר את קלי מבוורלי הילס, הבלונדינית הענוגה שתמיד באה לעזרת חבריה במיוחד לעזרת חברתה דונה מרטין שבמקרה שלנו זאת נינה וובסטר... שגם לנינה וגם לדונה דרך אגב יש צרות של עשירים...

python 4

New member
הפרקים מתחילים מעשר וחצי

10:30, 11:10, 11:50, 12:30, 13:10, ככה בערך, כך שהפרק של יום שני אמור להיות ב- 11:10. יחד עם זאת משרד הבריאות מזהיר כי הצפייה ב- 5 פרקים ברצף של צח"מ עלול לגרום לבעיות נפשיות חמורות (אני ביליתי את כל השבת האחרונה בבטחון מלא שאני לין).

SupeRonit

New member
../images/Emo93.gif אניעודבבית ספר

למישהו יש מצלמת/טלוויזית/וידאו אינטרנט,לעלות את זה
רוני

אור2221

New member
it can be done....

מרתון צח"מ... בערב שלפני בחינת הבגרות בהסטוריה מוגבר שלי, לפני אי-אלו שנים (5, למען האמת). קיבלתי מחברה שלי שלוש קלטות מלאות בפרקים ישנים של ויקטור וניקי, החתונה הראשונה וכל מה שמוביל אליה, בקיצר, כל מה שחלמתי לראות מאז גיל 9. אתה חושב שהייתי חכמה וויתרתי עד לאחרי הבגרות?? לאאאאאא. ישבתי וראיתי שתי קלטות, 4 שעות כל קלטת. אבל אף אחד אף פעם לא טען שאני ממש שפוייה :) אור.

Charmed24

New member
אם קריקט

היא קלי, ונינה היא דונה, אז לין היא אנדראה

miss chief

New member
../images/Emo6.gif רק אני שונאת דמויות צדקניות

ומתחסדות? הדבר נכון בעיקר כשמדובר באופרת סבון ולא באיזו דרמה משפטית, או תכנית טיינז דוגמת בוו (למרות שגם שם אהבתי יותר את ברנדה)... כריס היא פיהוק אחד גדול.

noname20041

New member
לא רק את

הסיבה היחידה שכריס- קריקט- whatever מקבלת יותר מדי זמן מסך זה רק בגלל שאבא שלה הוא המפיק או הבמאי. אם אבא שלה לא היה שם הדמות הזאת הייתה עפה מהסדרה מזמן

לא נכון

א. השחקנית מהממת ביופיה ויש ביקוש ליפים ב. לורלי יודעת לשחק אני מסכים שנתנו לה הטבות - חופשות הריון ארוכות, וכשחזרה ישר תפרו לה עלילות, אבל בעיקרון היא נמצאת שם בזכות ולא בחסד. הדרך שהגיעה לשם לא הכי כשרה, אבל לורלי הוכיחה את עצמה.

אור2221

New member
ככה

היא אמנם השתפרה פלאים, אבל אי אפשר להשוות אותה לשחקניות אחרות בסדרה, קח את ג'ס וולטון, הת'ר תום, מלודי. גם מבחינת יופי היא די משעממת, בעיני. אי אפשר להשוות אותה לשחקניות אחרות בסדרה, והעובדה שהיא נשארה שם למרות חופשות לדה ארוכות כאורך הגלות (בעוד שמשחררים שחקניות מוכשרות שגם זכו באמי פעמיים כמו ה'תר משיקולים כספיים - מעידה על המון). אני מוותרת, אף פעם הstorylines שלה לא גרמו לי לצפות בסדרה.

Charmed24

New member
אני איתך

אף פעם לא סבלתי את קריקט זו... בשנים הראשונות (לפחות 10) שלה בצח"מ היא הייתה פשוט גרועה
גם המשחק היה לא אמין ברמות גבוהות ביותר, גם המראה שלה היה נוראי, אדומה כזו ולא חיננית, וגם תמיד היא קיבלה את עלילת הפיה הטובה שעוזרת לכולם, וכל הגברים חושקים בה אין כל ספק, שהיא נכנסה לסדרה ושרדה שם, בזכות הוריה כיום היא משחקת טוב
לא ממש לדעתי, אבל אחרי 20 שנה באותו תפקיד, בסופו של דבר לומדים אותו, זוהי דרך הטבע. כך שאני לא נותן לה שום קרדיט על משחק יפיפיה
זו הסחפות דראסטית. אחרי ניתוחים פלסטיים, ושסופסוף למדו איך לאפר אותה, היא נראית נחמד מה גם, לשחקנית עצמה יש שם של בחורה זעפנית סנובית ולא סימפטית, מה הפלא, מאז שהיא ילדה התייחסו עליה בתור יורשת עצר מפונקת... אז... שלא יעבדו עליכם

הצחקת אותי ../images/Emo6.gif

מז"א "אחרי 20 שנה באותו תפקיד, בסופו של דבר לומדים אותו, זוהי דרך הטבע". אתה הרי לא מתכוון לדרך ההתנהגות של הדמות אותה היא מכירה מצויין, מדובר כאן על משחק! יכול להיות שבהתחלה היא באמת היתה שחקנית גרועה (ובאמת ראיתי בתמונות שהיא נראתה זוועה) אבל אין קשר אם היא משחקת את אותה הדמות 20 שנה, או דמות אחרת. דרך המשחק שלה השתנתה - היא הטיבה לשחק. באותה המידה שהיא היתה גרועה ב-10 שנים הראשונות, כך היא גם היתה יכולה להיות ב-10 השנים האחרונות.

S w i t c h

New member
אני מסכימה עם צהובון... ../images/Emo45.gif

אני אוהבת את כריסטין, לדעתי היא שחקנית מצויינת, טבעית, משתלבת בנוף של ג'נואה סיטי... אני ממש אוהבת אותה, נכון שלפעמים היא קצת over צדקנית, אבל היא עדיין מקום ראשון אצלי

Charmed24

New member
מיומנות נרכשת

גם משחק באופרת סבון יומית, זו מיומנות נרכשת. וגם שחקנית גרועה, סביר מאד להניח, ואף רצוי, שלאחר 20 שנה בתפקיד, תדע איך לשחק בצורה אמינה יותר...

אור2221

New member
דווקא עם זה אני לא כל כך מסכימה

אף פעם לא שמעתי שיצא לה שם רע, מי אמר? גם במפגש מעריצים, אני חייבת לציין - היא היתה ממש מתוקה, נשארה עד הסוף, הנחתה וכו'. נראית הרבה יותר טוב במציאות. אבל שחקנית נהדרת - היא בטח לא.

Charmed24

New member
לורלי

היא תמיד לכלכה על סטפן גרגורי (צ'ייס), וכמה שהם לא אוהבים אותו וכמה הם רצו שהוא יעזוב כבר ואני גם זוכר הרבה סיפורים, שהיא הייתה מגיעה לאולפנים חמוצה כלימון, ומצפצפת על כל המערציםי שמבקשים חתימות, כי אין לה זמן והיא ממהרת להיות מתוקה כשמצלמים זה לא חוכמה גדולה...

למעלה