הלב יוצא אל ניקי

אם לין היא אנדראה אז טוני ומייגן הם

דילן וברנדה מן הסתם... כמו דילן גם טוני בעסקי המכוניות "הילד הרע" שמדרדר את הילדה הטובה...

AGAINST ALL ODS../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

זהו שם השיר של פיל קולינס שהתנגן לו בפרק, ויש לציין שאהבתי מאוד, גם את השיר וגם את הפלאשבקים מהעבר... באמת מרגש...

soapsfan

New member
למישהו במקרה יש מושג

איפה ניתן למצוא את המונטאג',אם בכלל?

S w i t c h

New member
הלב יוצא אל ניקי ../images/Emo35.gif לא כל כך...

תראו, אני לא מחסידי ניקי, לדעתי היא תככנית, מעצבנת, שתלטנית, לא שכחתי לה המון דברים שעשתה בעבר. אבל - בנוגע ויקטור אני נאלצת להסכים שהוא הגזים, לנסוע כך בערב החג ועוד לרמונה !!! זהו... עליה ליפול לזרועותיו של בראד החתיך המסוקס, וויקטור יהיה חופשי לחזר אחר נשים חדשות וצעירות כהרגלו

ים כחול

New member
כריס וניקי ....

את ניקי מעולם לא סבלתי , וקצת קשה לבחור את מי אני יותר לא סובלת , אותה או את דייאן ?? מה שבטוח שאני נהנית בכל פעם שאחת מהן מתפתלת מסבל
זה משעשע .. עכשיו רמונה מענה את ניקי וזה מצחיק ... מה לעשות ניקי בלתי נסבלת . כריס מתוקה בעיניי אם כי לפעמים נראית לי מתנשאת במיוחד בקשר עם נינה תמיד ישנה תחושה שהיא מדברת איתה מגבוה , האם גם אתם הרגשתם בכך ?? בקשר למשחק טוב - אין כמו ויקטוריה היא משחקת בצורה מדהימה !! גם ג"קי שחקן ענק !! כריס פושרת במשחקה .. ג"יל
ויש עוד...

S w i t c h

New member
לגבי כריס ונינה

את צודקת ! תמיד יש הרגשה כאילו כריס מדברת איתה מעל לגובה העיינים, את צודקת, וגם לגבי ניקי ודיאן- הוצאת לי את המילים מהפה- שתיהן בלתי נסבלות.

ניקי נינה ושאר הירקות...../images/Emo21.gif|פיצה

ניקי בזמן האחרון מתחילה לעלות על העצבים עם החוסר ביטחון שלה... כשויקטור נשוי לאחרת היא רוצה אותו וכמהה אליו, ועד שהוא שלה ורוצה רק אותה היא מחפשת סיבות לכך שהם לא צריכים להיות ביחד... ודיאן זה סיפור בכלל אחר... אשה חסרת חיים ומעצורים שמרוב שעמום רוצה להביא ילד מגבר שמתעב אותה.... בעעעע עושה לי בחילה...

python 4

New member
ניקי בכלל מעצבנת אותי

הזקנה בלה הזו, במקום שתיפול אפיים ארצה ותודה לאלוהים, ג'יזס ומוחמד על זה שבחורון כמו בראד רוצה אותה, היא עוד מתלבטת? ואז מתחילה לבכות כשהיא מקבלת תמונה של השפם? נו באמת.

אור2221

New member
בראד הוא שרירים

אבל לב - אין לו. לא שמת לב איך הנבלה הקטנה מסכסך? הוא הגיע אליה עם כל מיני רעיונות ש"אם ויקטור לא רוצה לעשות איתך ילד, זה כי הוא לא אוהב אותך/את זקנה מדי" - איזה גבר, שאוהב אישה, מכניס לה רעיון כזה לראש??? הוא מדכא אותה, מוריד לה את הביטחון העצמי, במקום להגיד לה משפט כמו "אל תדאגי, את משגעת, ואין סיכוי שויקטור לא רואה את זה" - אז היא לא היתה הופכת לפרנואידית, לא היתה מרחיקה את ויקטור ממנה, הוא לא היה נכנס לסיפור עם רמונה, וכו'... בראד שוכח, שלו יש ילדה בניו יורק שהוא ראה בפעם האחרונה לפני 5 שנים! הוא צבוע ואינטרסנט. הוא לא עם ניקי בגלל אהבתו הגדולה אליה, אלא מתוך רצון לזי*** את ויקטור, אתה גם תראה את זה טוב טוב בהמשך. הוא יודע טוב מאוד, כמה שנים היא אהבה את ויקטור, חיכתה לו,וכמה שהוא היה תחליף עלוב בפעם שעברה - בשביל זה הוא גם עזב אותה - אז למה לקלקל??? אור.

ובאותו הנושא - לגבי הפרק של היום

סצינות מאוד חזקות בין ויקי לניקי. ניקי נפתחה אליה, וראו כמה שהיה לה קשה לדבר על זה. משחק טוב של שתיהן, אלו היו הסצינות המעניינות בפרק. מעניין מה קורה עם ויקטור, אולי שוב קרה לו משהו והפעם אנחנו לא מודעים, וכשהוא יחזור כדי להיות עם ניקי הוא ימצא אותה עם בראד? יכול להיות
כמה עצוב שהחברה היחידה שלך היא אחת שאת משלמת לה כסף (ועבור מה, ממש לא מובן) ושכל החיים שלך מבוססים על התערבות בנעשה בחיי אחרים. דיאן, דיאן... וטוני המפגר, במיוחד כשאתה יודע מה קרה בפעם שעברה, לא יכולת לבוא בלבוש יותר מהודר (או שאין לו בכלל?) אני כבר ציפיתי לראות אותו מפתיע את כולם עם חליפה אלגנטית... בכל מקרה, כל הכבוד לטרישה שהצליחה, ביחד עם ויקי וניקי, לעורר מעט עניין בפרק המשעמם הזה.

soapsfan

New member
זה לא כבר היה פעם?

שנה שעברה?כשטוני הלך למסעדה ולא הכניסו אותו בגלל שלא היה לו טוקסידו?

למעלה