הלב שבור

KhaIeesi

New member
הלב שבור

אחרי שהצלחתי להתגבר סוף סוף על האקס המיתולוגי. הכנסתי מישהו חדש ללב. נקשרתי. נפתחתי.
חשבתי שזהו, מצאתי. הכל בסדר. אין לחץ.
וזהו. הוא עזב לפני חודש עם כוונה לחזור. אמרנו שננסה.
פתאום הוא לא יודע מה יהיה. אז נפרדו דרכנו.

זה לא פייר.
מגיע לי מישהו שיאהב אותי.
שאני אהיה כל עולמו.

והאקס שלקח לי כל כך הרבה זמן להתגבר עליו. שחשבתי שלעולם לא יתאהב, פתאום מגיח. פתאום רוצה אותי. ואני? מי יודע... :\
לא רוצה לפגוע בו, לא רוצה לפגוע בעצמי. אני רוצה קצת שקט. קצת נחת, אבל מתחרפנת מהמצב התלוש הזה. איך כל זה קרה פתאום? איך נשבר לי הלב פעמיים בשנה.

(ואת - את יודעת שאני מתכוונת אלייך... הוא לא שווה את זה
)

שלום

כולנו זקוקים לאהבה. כשאדם שאוהבים לא אוהב בחזרה, עצובים. צריך למצוא את המתאימים. האדם יצור חברתי שנוטה לאהוב. אולי תשתתפי בעוד מסגרות שונות שמעניינות אותך ושם תכירי אנשים נחמדים שתוכלי לאהוב. כדי להתגבר על האהבות הקודמות, אולי תנסי לחשוב על מה שהקשר תרם לכם, וגם לשמוח שאדם שאהבת מאושר בחיים חדשים.

קריסטה

New member
היי

זוכרת את ההרגשה הזאת אחרי המיתולוגי, שאף אחד אחר לא ירגיש ככה, לא יעורר ככה, שמה הסיכוי שזה יקרה בכלל שוב?
ואז מגיע מישהו ומעורר את כל זה מחדש.
זה כואב שהוא עוזב, אבל כמו שהוא הגיע והיה קליק וחיבור ורגשות - יגיע עוד אחד.

מילים בוראות מציאות

אני יודעת שכואב לך, אבל לא נשבר לך כלום.
הלב שלך גדול ומקסים ובעל יכולת לאהוב ולהרגיש.

לב פתוח שמסוגל להרגיש ולאהוב הוא גם לב שכואב לפעמים.
זו עסקת חבילה.
אם אנחנו מפחדים להפגע ולכאוב- אנחנו גם לא מסוגלים לאהוב.

ויש מספיק גברים בעולם-
ממש לא חייבים לחזור למישהו שלא היה טוב איתו.

KhaIeesi

New member
תודה :)

בהחלט זה טוב לדעת שהלב מסוגל להרגיש.

המשפט האחרון שלך אבל לא רלוונטי. זה לא שלא היה טוב. היה מדהים. אבל יש קצת חוסר ביטחון לגבי העתיד של שנינו. לפחות העתיד הקרוב.. מכורח הנסיבות הוא לא נמצא בארץ עד זמן לא ידוע..

KhaIeesi

New member
אהה דיברת על המיתולוגי?

כן יש בזה משהו.. הוא בכל אופן יודע שהוא יהיה ריבאונד אז צריך לתת לזה זמן גם ככה.

ואם כל הטענות שלו שיש דברים שהוא השתנה בהם.. קשה לי להאמין..

שרונת XD

New member
אני אגיב לך בגלל שהתייחסת אלי

מצטערת לשמוע שנפגעת, אבל אני גם לא מבינה למה את מערבת אותי בזה :/
באותה ההזדמנות כשכבר התייחסת אלי, אני חייבת לומר לך, זה היה לי מאוד לא קל שהמשכת לכתוב עליו, העדפתי לא לדעת מה קורה אתכם, אבל גם לא הייתה לי כוונה לוותר על אתר שאני קוראת בו שנים (כפי שאת רואה אני רשומה מ 2007).
תחשבי שבנוסף לכל מה שאת מרגישה עכשיו היית מגלה שיום אחרי שהוא עזב אותך הוא המשיך הלאה עם מישהי שהוא הכיר כשהייתם ביחד. זה מאוד כואב, זה עדיין כואב, ובנוסף לכל, זה שאת כתבת עליו.

אני השתדלתי להיות כמה שיותר בסדר, התנתקתי ממנו ואיחלתי לכם בהצלחה, וגם התעלמתי כשכתבת עליו.

באותה הזדמנות אני רוצה לבקש שבבקשה, אל תכתבי עליו כאן יותר. בנוסף אני גם קוראת באתר שנקרא askpeople, סתם למקרה שתחליטי לכתוב שם במקום פה, שלא תחשבי שאני עוקבת אחריך או משהו חח, אלה האתרים היחידים שאני קוראת בהם על בעיות של אנשים, מעבר לזה באמת מה שבא לך תכתבי עליו חופשי.

יהיה טוב, הזמן יעשה את שלו. שיהיה לך בהצלחה בהמשך!
no hard feelings

אחח בנות בנות..

אחלת להם בהצלחה, הא?
כן, איחלת לה שהיא תצליח להיפרד ממנו כמה שיותר מהר.

איך אמר חכם אחד : אין שינאה יותר
גדולה משנאה של אשה לאשה.

Survivor Man

New member
קודם כל קבלי חיבוק

יש שיר של יואב יצחק שיש בו שורה קלישאתית אבל נכונה במקרה שלך: הדרך אל האושר רצופה היא במכשולים רבים. נפילות ואכזבות הן חלק עצוב אבל חשוב בדרך למצוא מישהו שבסופו של דבר תרגישי שהוא היה שווה את הכל

למעלה