הלב שבור

Tiger Steve

New member
למה מגיע לך מישהו שיאהב אותך? מה פייר ומה לא?

קאליסי, אהובתי ממשחקי הכס ועד היום, צורת החשיבה של "מגיע לי שמישהו יאהב אותי" זו צורת חשיבה מסוכנת מאוד.
להאשים את היקום או את הקרמה או את הצדק לא יוביל אותך לשום מקום.

את רוצה זוגיות? את רוצה אהבה? מצויין! תעבדי בשביל זה! תשפרי את עצמך! תהפכי את עצמך לבן אדם מדהים!
גברים יאהבו אותך -לא כי מגיע לך! אלא כי את מדהימה! את כבר עכשיו הרבה יותר ממה שאת חושבת שאת!
ככל שתהיי יותר מדהימה כך תמגנטי אליך גברים יותר מדהימים. כאלה שלא ישברו לך את הלב על ימין ועל שמאל..

היקום לא אחראי עליך והקרמה לא תביא לך את מה שמגיע לך. אין צדק בעולם אם אנחנו לא עושים אותו בעצמנו.
זה לא שאני אומר לך לא להאמין בכל אלה.. אני רק אומר שאמונה כזו לא עזרה לך עד עכשיו, אז למה שהיא תעזור לך בעתיד הקרוב והרחוק?

אל תאמיני שמגיע לך, תאמיני בעצמך!

KhaIeesi

New member
אני לא מאשימה את היקום

ואני לא חושבת שיש איזשהו משהו מיסטי שמפעיל את הכל.

מגיע לי? זאת בסה"כ צורת ביטוי. אני לא חושבת שעשיתי שום דבר לא בסדר, אבל יש דברים שקורים בחיים שהם מעבר לשליטתנו. ובזה אין לי מה לעשות. הייתי הבחורה הכי מדהימה שאני יכולה להיות איתו אבל לפעמים זה לא מספיק.

האקס לא רוצה זוגיות רציניות, אבל יש לו רגשות אהבה כלפיי (מה אני אמורה לעשות עם זה?)

האחרון עזב בתחילתו של קשר מדהים לפי דעתי ודעתו. נקשרנו מאוד בזמן יחסית קצר אבל הוא בחר את הבחירה שלו לעזוב (ואני מבינה ותומכת בו לגמרי בהחלטה הזו).

הוא לא היה בדיוק ריבאונד, אבל הוא היה הראשון שהרשתי לעצמי להיפתח בפניו אחרי האקס הקודם. בחיי שלא חשבתי שאני אקשר למישהו נוסף ככה, וזה יצא במקרה לגמרי.
אבל לא היינו מספיק זמן ביחד וזה פשוט לא מסתדר.

אז אין שום קשר להערכה העצמית שלי. אני חושבת שאני בחורה מדהימה (עם כל הצניעות האפשרית).

בסה"כ שופכת את הלב, אני לא חושבת שמישהו ביקום הזה באמת עושה לי רע בכוונה. זה פשוט קורה... וצריך להתמודד איכשהו

אבל תודה על המילים האובייקטיביות שלך

Tiger Steve

New member
מעולה

המון בהצלחה

למעלה