הלב
או השכל

ליאל212

New member
הייתי בסרט

הזה רק שבמקרה שלי חוץ מכסף גם לא היו לו דברים נוספים ולכן זה נגמר. אבל תמיד אמרתי לעצמי שהעיקר זה האופי של הבחור ולא הכסף. צריך לבדוק אם האופי והמראה שלו כפי שאת רוצה והוא עבד בעבר ופוטר לא באשמתו לכי על זה על תהססי. הפרנסה תבוא אל דאגה. אבל אם הוא מתנדנד לו מעבודה לעבודה ולא מצא את עצמו מעולם זה מעיד גם על אופיו.. לא הייתי ממליצה. בהצלחה בכל דרך שתבחרי.

לא מסכים איתך ליאל212

אם הוא מתנדנד מעבודה לעבודה זה לא בהכרח מצביע על אופיו, זה דברים טכניים שיכולים להיות עד שאתה מוצא עבודה שמתאימה לך ולאורך זמן. ועד שאתה מוצא עבודה שכזו- אתה מן הסתם נודד בין עבודות כי מה לעשות? צריכים להתפרנס ומה שיש בינתיים יותר טוב מכלום .

ליאל212

New member
לפי דעתי אדם בוגר מעל 35 שלא

עבד מעולם במקום אחד מעל שנה וניתקלתי בכזה הדבר מעיד ועוד איך על אופיו. כל דבר הפריע לו אחד שהתלונן המון חשדן משהו פחד זאת דעתי ומתוך ניסיון

מזל

אני עובד כבר 6 שנים באותו מקום עבודה
עדיין לא מסכים איתך , לא אצל כולם זה יעיד על האופי, לפעמים קשה למצוא עבודה קבועה ויש צורך לתמרן.

ניאו30

New member
אצלי זה היה תמיד מאוד ברור

מכיוון שכבר עניתי על שאלה דומה בפורום שונה אני אביא את תשובתי משם(אה,והתשובה שלי שם למי שאין כוח לקרוא זה שהלב הוא זה שתמיד מוליך אותי,לפעמים למעלה ולפעמים למטה). לכן,גם במקרה כמו שתיארת אין לי בכלל ספקות במה הייתי בוחר(למרות שזה נראה לי מיועד לנשים לפי סגנון השאלה).אני בהחלט מאלה שמאמינים שאהבה מנצחת את הכל,ולא חשוב כמה ינסו לשכנע אותי שאני חי בחלומות ובאגדות. חוץ מזה,רק רציתי להגיב לגביי נקודה מסויימת שעלתה כאן-לא חושב שיש כאן "נכון" או "לא נכון",הכל בעיניי המתבונן וכל דיעה היא לגיטימית וכשלעצמה "נכונה".

נכון

ולא נכון
לא הכל נכון.... לפעמים צריך להסתכל על דברים אחרת ניאו ולהבין שמה שנכון לך לפעמים לא נכון לאחר ומה שנכון לאחר יכול להיות נכון לך
מה שנכון שכל דיעה היא לגיטימית אך לא נכון שכל דיעה היא נכונה.

ניאו30

New member
מסכים ו...לא מסכים ../images/Emo8.gif

הכוונה היתה שמה שמתאים לאחד לא מתאים לשני,ובכך אני מסכים לחלוטין. אבל בהחלט חושב שכל דיעה היא "נכונה" לכשעצמה! נאמר זאת אחרת-מכיוון שאין דרך שהיא "לא נכונה" לדעתי אז כל דרך היא "נכונה".אני בכוונה מסמן את זה במרכאות כי אין לדעתי משמעות לשיפוט הזה של נכון או לא נכון.הדרך שנבחר קיימת בין אם אנחנו אוהבים אותה או לא...ומכיוון שאני מאמין שניתן ללמוד מכל תוצאה או מחיר שעלול להיות להחלטה שלנו כזו או אחרת,הרי שכל החלטה שלא תהיה היא לטובה!

סבבה ../images/Emo8.gif ../images/Emo26.gif

אני מסכים איתך שמכל טעות בסופו של דבר לומדים. אני גם דוגל ברעיון שעדיף להתחרט על מה שעושים מאשר על מה שלא עושים, ולכן, אם האינטואיציה והבטן מושכת חזק, וזה מרגיש נכון, אז צריך לנסות. אבל השאלה היא עד כמה אנחנו חכמים או רגישים להבדיל בין התלהבות וצורך לבין רגש אמיתי. וזה שמכל דבר לומדים זה לא אומר שלא יכולות להיות השלכות , ואפילו השלכות קשות.... אנשים לפעמים מבזבזים, ואני אומר מבזבזים זמן, והרבה, וחלק נכבד מחייהם בגלל עיוורון שפוקד אותם , ולפתוח פרק ב' או ג' בחיים זה לא אסון אך גם לא כל כך פשוט, בייחוד כשאתה יכול למצוא את עצמך במצב של הבנה שבזבזת זמן והזדמנויות, וזמן כידוע הוא משאב שמתבזבז באופן בלתי הפיך. ה"ויכוח" כמו שטענת , גם הוא, אין לו תשובה נכונה או לא נכונה... והוא אינסופי....אחרת, אהבה זה היה עסק פשוט
וזה לא, כמו החיים....

ניאו30

New member
tell me about it ../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif

זה הרי סיפור החיים שלי ככה שאני יודע היטב!! על מה אתה מדבר. היו לי המון רגעים של ספקות ושל שאלות(טוב,זה תמיד נשאר אצלי) ושל מחשבות של חרטה על כל החיים שביזבזתי לי(32 שנה נגיד) וכדומה,כי רק בשנה האחרונה בעצם התחלתי לחיות,ואפילו להנות מהחיים ר"ל. עכשיו אני במקום אחר עם עצמי,אני מבין שההחלטות שלי היו נכונות לאותו הזמן ושהצלחתי לשנותם רק שהזמן הגיע לשנותם ולא לפני כן.ההחלטות שלי עכשיו מתאימות למי שאני כיום(וזה מישהו די שונה ממי שהייתי פעם,אף שבמהות! לא השתניתי ממש).אז אני כבר לא חושב ש"טעיתי" בעבר,ואני לא חושב שאני "צודק" עכשיו...אני מנסה להוציא את המילה שיפוטיות מהלקסיקון שלי-אני פשוט חושב שכמו שאמרת החיים הרבה יותר מורכבים מזה,שטעויות הם חלק מהחיים,וגם בזבוז של החיים הם חלק מהחיים. ואם זה נשמע נאיבי מדיי,אולי זה משום שאני באמת בן אדם כזה,נאיבי ותמים(עדיין יש כאלו "ייצורים" מתברר למרות שלפעמים אני מרגיש ש"אנחנו" עולם הולך ונעלם),אבל מאמין שזו הדרך שלי ומאמין שבסוף גם אני אמצא את מה שאני מחפש.בשביל זה אני חי בעצם,בשביל למצוא לי משמעות לחיים וגם למצוא את אותה אהבה שתמיד היתה ועודנה חסרה לי.

למעלה