הלג´נדרי

הלג´נדרי

מישהו שמע על זה? היום , לכבוד יום שישי ה13 יש "מסיבת" מטאל ורוק בלג´נדרי בת"א... רחוב קומפורט 13, עולה 50 שקל בערך, מי בא? אני אהיה שם... אם מישהו בא תכתבו לי כאן בבקשה..

Superunknown1

New member
אין לג´נדרי כבר חצי שנה בערך,

קומפרוט 13 זה משהו אחר, גם של נקש, וחבל לך על המאמץ, כניסה מגיל 18+

pikitup

New member
מה פתאום!

95% ממי שהולך לנקש הוא מתחת לגיל 18.. וגם היום זה כל הגילאים

Superunknown1

New member
באמת?

בקומפורט היו בחופש שתי מסיבות גדולות כאלה, ושתיהן היו מגיל 18+, ככה שושו אמר
אז חשבתי...

הרגע חזרתי

היה חרא
הבטיחו לנו שלוש שעות פאנק ושמו שלושה שירים
(נקש יא שמן! שים יותר פאנק!) היה משעשע בקטע ששמו פתאום את GOD SAVE THE QUEEN וכל הפאנקיסטים התעוררו
בדרך חזרה פגשתי את דפנה שאמרה לי להכנס לפורום... אממ נכנסתי תכנסי לאיי סי קיו!

הוא אמר "כיבוד קל"

הוא פתח שם מזנון! יצאתי משם מלא... היה נחשי גומי, סוכריות על מקל, סוכריות גומי, שיניים כאלה מגומי עוד כל מיני דברים מגומי ו... סנדוויצ´ים! בלאט וברקע הדי ג´יי צעק כל הזמן צום קל
והוא שם את השיר "מי שטוב לו ושמח" או איך שלא קוראים לזה..
חחח היה משעשע בסופו של דבר

לפחות היה משהו..

אל תתלונן כל כך הרבה.. בכל אופן תכנס לאייסיקיו ותגיד שזה אתה כי אני לא אוהבת להוסיף אנשים שאני לא יודעת מיהם... 108027617

guy krul

New member
הייתי היה אחלה!

עד חמש כל הזמן רקדתי לא הפסקתי! ואז כאב לי הראש.. וחבל כי היו שירים טובים.. מאיפה אתם אנשים? אולי אנחנו מכירים.. הייתי עם חולצה של incubus

Superunknown1

New member
קול מאן... מאגניב... יו יו וואסאפ?!

אתה לא הולך שנה לקומפורט 13, כי רוב המסיבות שם הן לגילאי 18 פלוס.

guy krul

New member
מסיבות של נקש הם מכיתה ט´ ומעלה..

וזה עבר בחופש הגדול לאיזה חנייה ליד מועדון של אתיופים ובגלל ששדדו שם הרבה אנשים (כולל שני חברים שלי) ובגלל שדקרו את הדיג´יי שי. הם חזרו לקומפורט באמצע החופש ככה.

אתה זה עם החולצה של Incubus?

אני זאת שאמרתי לך בהתחלה חולצה יפה.. אתה ידוע מי אני!? זאת עם החולצה הלבנה של גרין דיי

guy krul

New member
אהה אני יודע מי את!!

לחברה שלך יש חולצה של קורט קוביין שרשום למטה I hate myself & i want to die? חח מגניב דברי איתי באייסיקיו 167908434

למעלה