הלג´נדרי

חחחח טוב....

שיט הרסת לי ...לפחות עכשיו אני יוכל לשמוע שיר מאגניב של נירוונה עם שם מאגניב כי כולם רוצים להיות פריקים :)))))

guy krul

New member
טוב שקט...

אני אשכרה יודע שיש אנשים שמתקרבים לגיל 40 ששומעים נירוונה... אני לא רואה אותם כל כך פריקים אז עשי טובה

פריקים, המליה עצמה, אומרת מוטציות

אנשים כשהם אומרים פריקים הם מתכונים להגיד שונים ככה שבעצם כולנו פריקים...Freaks

Superunknown1

New member
במה אני שונה?

בזמן האחרון, אלו שלא שומעים רוק/פאנק/מטאל/ניו מטאל נהיו ה"שונים", ה"מוזרים".... אני לא הולך לפי אופנות, נאי חושב בשביל עצמי. ומה הקטע של לשמוע משהו שאתה לא אוהב רק כי קול להיות אנטי חברה? אני עושה מה שטוב בשביךלי, ואם אני אוהב מזרחית, ניטים, את האלבום האחרון של ווסטלייף, מכנסי בדלפון, נעלי ויניל גבוהות ולק שחור- זה מה שאני אעשה! זה פאנק, חובבי גרין דיי. [הוהו, רן, איך שאני מחכה לתגובה המזלזלת שלך
] כי פאנק זו לא רק מוזיקה, פאנק זה דרך חיים (כתב פעם מישהו במושב האחורי באוטובוס..)

xero1

New member
מזלזלת? ../images/Emo6.gif מה תה´ דפוק??? ../images/Emo6.gif

אין לך מושג איך אני גאה בך! סוף סוף אתה מודע שאתה חושב רק בשביל עצמך! שאתה מוכן ללכת נגד הזרם!! לעשות מה שבראש שלך!!
, סופסוף יש פה פאנק אמיתי בפורום הזה.

כן אבל אתה לא עושה את זה,

ואני יודעת שפאנק זה דרך חיים, יש את הפאנקיסטים "פלאסטיק" כמו שאני אוהבת לקרוא להם ואת הפאנקיסטים, שהדרך חיים שלהם זה חולצות לא יודעת איזה, מוהק או מגולח או דומה, מכנסיים שמעליים מגפיים שחורות ארוכות, והם אוהבים להרוס ולשרוף דברים... אישית עדיף להיות הפלאסטיק, אם בכלל פאנקיסטים, אפשר פשוט לשמוע פאנק, לא חייבים ללכת כל הדרך ולהרוס מכוניות כי זה מאגניב

../images/Emo4.gif

אנשים לא נראה לי מבינים מזה פוזרים ומה זה פאנקיסט אמיתי... פוזרים זה כאלה שמנסים להיות כמו כולם, לובשים בגדים של פאנקיסטים עושים מוהק ושמים לק שחור, אבל בעיקרון אפילו לא סובלים תמוסיקה הזאת (ויש לי טונות של כאלה בבי"ס).... אבל הפאנקיסט האמיתי לא צריך לעשות מוהק וכל אלה, הוא צריך לאהוב תמוסיקה והדרך חיים השולטת הזאת... אני עם פאנק כל החיים שלי,מאז שנולדתי ופעם אחת לא שמתי לק שחור וגילחתי תראש כדי לעשות מוהק, אולי פעם אחת בחיים שלי קניתי מגפיים ולא אהבתי את זה... אני הולך עם נעלי ואנס פשוטות וחולצות של חברות סקייטבורד זה הכל. o_O

למעלה