הלהקה המושלמת

Kfiriboy

New member
לוקחים

את מטאליקה מצרפים להם את טל ויגויזר והרי להקת פאוור שנראת ויגיטאליקה

McBlack

New member
כי התמנונים של ימינו כבר לא מוערכים

מספיק, זה למה!!!!!!!!!

TarwenR

New member
אוקיי שלי -

הכרחתי את עצמי לא לבחור אף אחד מארוון, כי אז זה פשוט היה נשאר אותו דבר =\ סולן- זה קשה :S אני מתלבטת בין הסולן הראשון של פאלקונר לבין הסולן של ראפסודי... גיטריסטים- יאני (סונטה) ולוקה (ראפסודי ולוקה טורילי
) בסיסט-מארקו (ניטוויש) שישעשה גם קולות רקע קלידיסט-הנריק (סונטה) תופיסט- אולי או משהו (מאסטרפלאן) ואין לי שם ממש :S אה, והתמנוך כי אני אוהבת אותו והספוילר כי הוא התאים לי או משהו בסגנון

TarwenR

New member
אוקיי שלי -

הכרחתי את עצמי לא לבחור אף אחד מארוון, כי אז זה פשוט היה נשאר אותו דבר =\סולן- זה קשה :S אני מתלבטת בין הסולן הראשון של פאלקונר לבין הסולן של ראפסודי...גיטריסטים- יאני (סונטה) ולוקה (ראפסודי ולוקה טורילי
)בסיסט-מארקו (ניטוויש) שישעשה גם קולות רקעקלידיסט-הנריק (סונטה)תופיסט- אולי או משהו (מאסטרפלאן)ואין לי שם ממש :Sאה, והתמנוך כי אני אוהבת אותו והספוילר כי הוא התאים לי או משהו בסגנון

Swid666

New member
המממ

לגבי חברי הלהקה אין לי מושג. אבל הייתי קוראת לה Astral Dream.

Swid666

New member
המממ

לגבי חברי הלהקה אין לי מושג. אבל הייתי קוראת לה Astral Dream.

genz

New member
בהנחה שאפשר גם נגנים בלהקות שהם לא

פוואר מטאל, אז: סולן: הבחור ממנוואר גיטריסט: ריצ'י בלאקמור. משום מה נראה לי נורא מתאים לו להיות בלהקת פוואר... באסיסט: סטיב האריס. אני קונפורמיסט...
מתופף: הבחור מלורדי. אגב, מי שמכיר את הלהקה, הם נחשבים פוואר? קלידן: וואלה לא יודע...או הבחור שהיה בדיפ פרפל או ההוא מדרים ת'יאטר גיטריסט שני: ראנדי רודס (ז"ל). שם? אאהה...gorganzola! כן...

המקטרג

New member
שלי!!!

סולנית - טאריה
גיטריסטים - מרטי פרידמן (מגהדת') וג'ון פטרוצ'י (דרים ת'יאתר) מתופף - לארס אולריך!!! (מטאליקה) באסיסט - הממ אין הרבה באסיסטים מיוחדים... אני אקח את זה של הרד הוט צ'ילי פפרס קלידן - הקלידן של דרים ת'יאטר!!! שם?... יש לי להקה משלי, אז עכשיו אני אצטרך לחשוב על שם אחר... Blood Pollution??? tragedie??? (שני השמות זה שמות של שירים שאני אוהב...)

fuertecito

New member
רק סולנית!

רק סולנית כשהמלכה היא טאריה של נייטוויש, ואם לא אז שרון דן איידל של ווית`אין טמפטיישן.

הלהקה המושלמת שלי ../images/Emo9.gif

מתנצלת מראש אבל אני לא מסוגלת עם ה"קלידיסט" "תופיסט". קלידן! מתופף!
סולנית: סימון סימונס (אפיקה).
גיטריסט: שכחתי את השם שלו. מבליינד גארדיאן.
בסיסט: מארקו (נייטוויש).
קלידן: תומס הולופיינן (נייטוויש).
מתופף: לא זוכרת את השם גם. מדארק טראנקוויליטי. Immortal Love.-

למעלה