הלוגואים שנרשמו לתחרות

0ne Man

New member
תיזכורת - תחרות עיצוב לוגו לפורום

שלום לכולם! אני מזכיר לכם, כי תחרות עיצוב הלוגו לפורום שלנו עדיין נמשכת, והיא תסתיים ביום 31.10.03 הגולשים מוזמנים לשלוח את הצעותיהם אלי, ובעל ההצעה היפה ביותר יקבל פרס - חולצה מדליקה של תפוז! פרטים בקישור שבטאגליין למעלה!

0ne Man

New member
תיזכורת - תחרות עיצוב לוגו לפורום

שלום לכולם
אני מזכיר לכל הגולשים והגולשות, שתחרות עיצוב לוגו חדש לפורום שלנו עדיין נמשכת, והיא תסתיים ביום 31.10.03 עד כה קיבלתי רק הצעה אחת
(תוכלו לראות את ההצעה בקישור המצורף) אני מקווה שעד למועד סיום התחרות אקבל עוד הצעות ללוגו, כדי שאצטרך לעבוד קשה ולבחור את ההצעה היפה ביותר...
אז קדימה, תשלפו מצלמה,תפתחו תוכנות עיצוב, ותעצבו לנו לוגו כל כך יפה, שכל שאר הפורומים יקנאו בנו...
והפרס, לא לשכוח, חולצה מדליקה של תפוז אנשים
תוכלו לראות את החולצה בקובץ המצורף... מתאימה לכם בול, נכון?
אז אני מחכה להצעות נוספות

כיסוף

New member
עכשיו

התמונות בגדלים שונים כדי שאפשר יהיה לראות אם אחת תיבחר אני אקטין אותה למידות שהתבקשו . וראיתי בפורומים אחרים בשער שלא בדיוק יש דיוק אולי הרוחב או הגובה 130 בכולם אבל זה לא ממש אם אפשר לבקש הארכה מבחינת גובה ורוחב. זה יהיה יותר סבבי באבי. מכל אלא למה התחברתם הכי הרבה??

0ne Man

New member
הצעות 4-5-6-7-8 נרשמו לתחרות ../images/Emo70.gif

יש הצעה מס' 9...? להזכירכם התחרות מסתיימת ב-31.10.03!

דעתי היא:

השני (צבעים יפים), והשלישי (מזכיר את סלבדור דאלי האלוהי!) הם טובים ממש, הרביעי לא מצא חן ("מה הוא צורח באוזן?") הרביעי סביר, אך לא לטעמי. הראשון היא תמונה, לא נראה לי. מתלבט בין השני לשלישי

צלף

New member
כבדי שמיעה אוהבים להיות מרוכזים

בעולמם הפנימי
כך אמר לי שומע לאשתי את דעתו על כבדי שמיעה... נכון או לא נכון

moran f

New member
זו הכללה ולכן לא לגמרי נכונה

אני מניחה שיש כאלו שכן וכאלו שלאף בדיוק כמו שומעים. זה נראה לי יותר עניין של אופי מאשר עניין של שמיעה. ולכיסוף - סתם לא הבנתי מה את מנסה להגיד בזה.

צלף

New member
מכבדי שמיעה שפגשתי....

נראה לי שרובם כאלו, כלומר יש להם עולם פנימי שהם מרוכזים בו, ופחות בקשר עם החברה יחסית לשומעים... כמובן שלכל כלל יש יוצאים מהכלל....

כיסוף

New member
מה אתם מוחקים לי הודעות?

אני מעתיקה אותה שוב זה לא הפורום המתאים לדון בשאלה. על כל מילה שאכתוב את תתפסי טרמפ? ותבקשי הסברים? אז אני לא הכתובת . הסברים ובקשות והוכחות יש במנועי חיפוש. מה חשוב מבחינה בריאותית? מה קשר לקשר ?? "קשב פנימי" יאלללה חאליק סיפור. אל תתפסי בקטנות.

צלף

New member
:-8 :-8 :-8 :-8 :-8 :-8

כיסוף בדקתי כרגע באתר של ההודעות המחוקות (כמנהל יש לי גישה לשם) לא ראיתי שום הודעה שלך
אני חושב שאולי היתה תקלה בתפוז הבוקר שמחקה הודעות ששלחת, או לחילופין אולי תקלה במחשב שלך בשליחת הודעות, על כל פנים להיום לא מחקתי אף הודעה...

למעלה