הלוגואים שנרשמו לתחרות

כיסוף

New member
תבדוק

ההודעה שלי מופיעה פעמיים בשעה האחרונה. (נכנסתי לבדוק ולחצתי היה כתוב ההודעה נמחקה ואחורי זה שוב חזרה לה) אם אתם גם משתמשים בזה. זה כבר פעם שניה השבוע שהודעות שלי לא עוברות מסך אבל בשעה האחרונה הם שם. והמחשב שלי טפו טפו חאמדדלללה שלומו טוב. אם היתה לי בעיה במחשב אז גם בפורום שלי לא הייתי מצליחה להעביר הודעות היום. ואין לי שום בעיה שם ברוך השם יום יום.

צלף

New member
ברכותי: פגשת את מפלצת ההודעות ../images/Emo121.gif

אנא צלמי תמונה שלו ושלחי אלי, אני אף פעם בחיים עוד לא ראיתי מפלצת
בקיצור: מדובר בבאג בתפוז שמחסל הודעות לפעמים ברגע שליחה, קראתי דיווח על זה בפורום מנהלים, הפיתרון בינתיים זה להעתיק את כל הטקסט ל- clipboard , ואם יש בעיה בשליחה ו- (Refresh (F5 לא עוזר, אז לשלוח את ההודעה עוד פעם תוך כדי הדבקת כל הקטע שהוקלד קודם בחזרה מה- clipboard.

כיסוף

New member
איזה מפלצת?

לא יודעת על מה אתה מדבר אבל אני משתמשת בשעה האחרונה כדי לקרוא הודעות בפורומים שאני משתתפת בפרדס. ואם יש שם משהו מעניין אני פותחת פורום. זה חוסך בזמן

צלף

New member
"מפלצת ההודעות" - זה כינוי לבאג

שמחק לך את ההודעות ששלחת מייד אחרי ששלחת אותם, וזה בעיה שמכירים אותה בתפוז...

noam_ma

New member
בלי קשר אם נמחקו הודעות או לא,

הפורום הזה נקרא וצריך להמשיך להיקרא "חרשים וכבדי שמיעה" ולא "קשב פנימי".

צלף

New member
נועם איננו מתכונים להחליף את שם

הפורום... (אם למישהו יש בעיה עם השם של הפורום הוא מזומן להעיר לנו) כמה שהבנתי את הלוגאים של כיסוף, הכונה בכלל לא שם חדש לפורום, אלא להציג תכונה שלדעתה (וגם לדעתי) זה מאפיין של ציבור לקויי שמיעה. היה רצוי לכתוב את ההודעה בשירשור ללוגאים של כיסוף, מהודעתך לא היתה ברורה שלעצמה ההקשר של הודעתך.

noam_ma

New member
לדעתי, אין מקום לתכונה הזו בלוגו של

הפורום הזה. אולי זו תכונה, אבל אין מקומה בלוגו של פורום.

כיסוף

New member
נועם כנס לקונכיה שלך

ובעיצוב גרפי אל תחליט איזה לוגו ואיזה סלוגן יהיה בפנוכו. יש כאן אתגר-תחרות וכל אחד עושה לפי מה שהוא מבין והוא מכניס איזה תמונה ואיזה טקטס שהוא חושב לנכון. לא מתאים לך חפש לך מעצבים אחרים. תמורת כמה $ולרים ללוגו כזה קטן. מישהו עושה בהתנדבות אז תגיד תודה וזהו. ובכל אופן בעבודות שלי אל תתערב אתה יכול להביע ביקורת וגם אם תיתן ביקורת אני לא אחשיב אותך כי היא לא ממעצב מקצועי
אבל להתערב לי בעבודה
עד כאן.

צלף

New member
קצת להתיחס בנועם לנועם ../images/Emo92.gif

לכל אחד מותר להגיב ולהעיר הערות מקצועיות על היצירות של אחר (או לא להגיב בכלל).
בכללי התחרות לא הוגבל הלוגו לטקסט מסוים דוקא.
ההחלטה והשיקולים הסופים על הלוגו הנבחר היא בידיו של השופט ולא כאן.
כל אחד (חוץ מהמשתתפים בתחרות) מזומן להגיד את דעתו בקשר ללוגאים שמשתתפים בתחרות ובמה הוא בוחר ושיקוליו לבחירה האישית שלו.

noam_ma

New member
אני אעיר ואתן ביקורת כמה שארצה.

את לא תגידי לי מה לכתוב ומה לא לכתוב. אף אחד לא מתערב לך בעבודה. אני רק מחווה דעתי שלוגו של פורום כבדי שמיעה לא צריך לכלול כיתוב כגון זה. ובכלל, אני חושב שבפורום כבדי שמיעה וחרשים מן הראוי שהלוגו יהיה של מישהו מהקהילה ולא מישהו מבחוץ. אני גם סבור שחלק מהלוגואים שיצרה הנ"ל מפגינים זלזול בוטה בקהילת לקויי השמיעה ואסביר את כוונתי. אם אדם שומע יצעק ללקוי שמיעה באוזן, ברוב המקרים לקוי השמיעה ייעלב. לרוב, ניתן יהיה לתרץ זאת בחוסר מודעות של השומע. כשיש לוגו שמראה כיצד צועקים לחרש באוזן, זה בדיוק המקרה שהצגתי עתה וכשהוא נוצר ע"י שומעת שחיה זמן רב בקרב לקויי שמיעה ואמורה להיות בעלת מודעות - עם כל הכבוד וההערכה, מדובר בזלזול בוטה. ולמען הגילוי הנאות, אני מסיר את מועמדות הלוגו שהבאתי פה ומבקש שמנהלי הפורום ימחקו אותו משרשור זה.

0ne Man

New member
יש הצעה מס' 3 ../images/Emo35.gif ../images/Emo66.gif

אני מחכה להצעה מס' 3 ללוגו חדש לפורום... ואז אצטרך לעבוד קשה מאד, כדי לבחור בלוגו הזוכה.. ולא לשכוח, הפרס הוא חולצה מדליקה של תפוז! אז למי בא לתת עבודה קשה למנהל הפורום?...

0ne Man

New member
הצעה מס 3 נרשמה לתחרות! ../images/Emo13.gif

כל הכבוד לחסוי על שמשתתף בתחרות!
ועכשיו, מי מציע הצעה מס' 4?? תיזכורת - התחרות מסתיימת ביום 31.10.03, והזוכה המאושר ילבש את החולצה המדליקה של תפוז

כיסוף

New member
הערות שיפור

הלוגו אמור להיות 150*130 והוא מעבר לזה 200*200 פיקסלים העיגול צריך ישור "קצוות" קצת לעדן מסביב. את הטקטס להוריד ולעגל מסביב לעגול ולא בפנוכו של האוזן. זהו בעצם

0ne Man

New member
כל הכבוד ../images/Emo70.gif ../images/Emo45.gif

ההצעה שלך תשתתף כמובן בתחרות, ואם תיזכה - יהיה לך עוד מוצר של תפוז בארון...
וחוץ מזה- ברוך הבא לפורום שלנו!

למעלה