הלוהלו

• פותח הנושא 5ifi
  • פורסם בתאריך

5ifi

New member
הלוהלו

הזמינו אותי כלכך יפה, אז שיניתי את דעתי והחלטתי להישאר, להיות רשמית ולהציג את עצמי כמו שצריך. נעים מאוד. אני יפעת, אבל מאוד מוזמנים לקרוא לי יפי (כי יפעת זה שם ארוך ומכוער, תודה ששאלתם...
) בת 20 מהדרום, משתדלת לעבוד. כמו שכבר אמרתי- חולת קורטיזיס קשה. מאוד רוצה להרוג את בליין כרגע. וזהו, בינתיים...
דו איי האב יור בלסינג?

5ifi

New member
בואי נסכם שאנחנו לא מסכימות בעניין...

ותודה!

יששש!! ברוכה הבאה יפעת../images/Emo24.gif

אני שהם בן 24 מבנימינה נעים מאוד!! וכמו שכבר אמרתי לך אני בטוח שתשתלבי פה בקלות
וד"א יפעת זה שם דווקא יפה

riktal

New member
welcome! ../images/Emo140.gif

אם כולם כותבים שהתקבלת, מי אני שאגיד אחרת...

OrTaLiLa

New member
מנצלשת את עצמי גם..חדשה

היי, אני קוראת סמויה פה וגם בפורום על טבעי, יומני הערפד, איך פגשתי את אמא, האנטומיה ומרפאה פרטית ועוד.. תאמת שלא חשבתי לכתוב אף פעם עד שהיום בפרק (אל תדאגו אין ספויילרים) ממש צחקתי ממשהו וחשבתי לעצמי למי אני יכולה לספר שיצחק איתי גם..
אז החלטתי להחשף..חח אני אורטל בת 24 מכורה קשות לכל הסדרות הנ"ל ומנסה קשות לגרום לכל מי שסביבי להתמכר גם כדי לא להרגיש לבדי אני חולה על פאק (ויש לי סיפור קטן על זה למי שיהיה כח לשרוד עד למטה) רואה בקצב ארה"ב וחולה אבל חולה על ספויילרים, לא יכולה להתקיים בלי.. התמכרתי לגלי רק שהתחילה העונה השניה, ראיתי פרסומות ביס ואמרתי לעצמי, וואלה כל היום מדברים על זה אולי זה טוב וכדאי לנסות..ניסיתי והתמכרתי...כהרגלי ראיתי הכל בכמה ימים (יותר נכון לילות) ונהייתי גליקית קשה.. לאחרונה (השבוע) גרמתי לחברה להתמכר גם..עשינו עסקה שאני אראה את ממזרים חסרי כבוד אם היא תתחיל לראות גלי...אני לא התלהבתי (מהסרט) והיא התמכרה קשות כמובן וכבר בחצי עונה ראשונה... טוב ולסיפור על פאק או יותר נכון על מארק סלינג...תאמת שזה לא היה ארוך כל כך לשרוד עד לכאן.. חברה שלי (שלה גרמתי להתמכר למרפאה פרטית...אדיסון..
) הייתה במישגן (נראה לי) אצל דודים שלה והם הלכו לאיזה טקס של מתנ"ס של יהודים שמה או משהו ואז הייתה הופעה של הילדים ובסוף המנחה אמר שהם שמחים לארח את אח של אחד הילדים (מהמתנ"ס) שמשחק בסדרה גלי..וזה היה מארק..והוא ישב שם קרוב אליה וכל הילדים התלהבו ורק היא לא ידעה מי זה ולא הזיז לה ואני כולי אההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אני מקווה שאני אצליח לגרום לה להתמכר גם... אז תודה שגרמתן לי לצאת מהארון...אולי אני אלך להתוודות בעוד כמה פורומים....

ברוכה הבאה אורטל../images/Emo24.gif

אני שהם בן 24 נעים להכיר
כל מי שאוהב את פאק זוכה פה ליחס של מלכים
אני לא מאמין שחברה שלך אשכרה ראתה אותו וישבה קרוב אליו |מקנא| למרות שזה מוזר כי הוא לא יהודי... בקיצור, אני בטוח שתשתלבי פה בקלות

OrTaLiLa

New member
תודה ו...

כן, הבנתי את זה שהוא לא יהודי לא מזמן...משום מה חשבתי שהוא כן...אולי הושפעתי מהדמות..חח בכל אופן המתנ"ס שם לא מפלה למירב הבנתי נראה לי זה מתרומות של יהודים ,תאמת גם בזה אני לא בטוחה...למה קראתי לזה מתנ"ס של יהודים?? לא זוכרת...אולי כי בני דודים שלה שם והם יהודים...אני אשאל ואחזור אליכם...חחח... בכל אופן כן, היא ישבה שם ולא ידעה מי זה

riktal

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

ורק שתדעי - מעכשיו אני מצפה לפעילות מלאה בפורום
!

5ifi

New member
הו! יש לנו אותו סיפור!

גם אני התמכרתי מהעונה השנייה ואז חזרתי אחורה. והסיפור עם מארק לגמרי אההההה! את אומרת שהוא באמת יהודי בעצם?

OrTaLiLa

New member
אין לי מושג אם הוא יהודי או לא..

אבל היא ראתה אותו בסיום של קייטנה של יהודים שאחיו הקטן היה שם...במישיגן...גם בני דודים שלה היו שם ובגלל זה היא הלכה...אין לי מושג מה הם עשו שם...

5ifi

New member
אם אחיו הקטן הולך לקייטנה של יהודים...

זה לא אומר משהו גם עליו?!
נו... זה לא מעלה או מוריד מערך הפנטזיה...

למעלה