הלוהלו

• פותח הנושא 5ifi
  • פורסם בתאריך

Ayelet 363

New member
ברוכה הבאה!!

חח... חברה שלך לא יודעת איזה כיף לה. ובכל מקרה- אני איילת, בת 18. נעים להכיר
יהיה מאוד נחמד אם תצטרפי רשמית גם לפורום על טבעי, HIMYM ויומני הערפד (אני לא מציינת את האנטומיה ומרפאה רק כי אני לא קשורה)
.

5ifi

New member
האהא! אני מכירה אותך מפורומקפליי!

אני סמויה גם שם...

5ifi

New member
ששש איך את מדברת...!

לא אהבת את אבאב דה נויז? :-O

sweet shir

New member
לא אהבתי זה לא מילה חחחח

אני חושבת שג'סטין ביבר כבר יותר טוב מהאלבום זה.
ומדברת מישהי שהייתה מעריצה במשך 4 שנים חחח

5ifi

New member
הו גאד. אל תקללי בפומבי.

ג'סטין בלאדי ביבר?!?!?! לאלא. זה אחלה אלבום, פרי יור מיינד, הוא באמת סבבה. לא רדיו:אקטיב, אבל הוא טוב בדרכו שלו. פארטי גירל היה השעון המעורר שלי במשך חודשיים!

sweet shir

New member
פשוט איכ. ../images/Emo6.gif

שמעתי את האלבום פעם אחת, האוזניים שלי איימו לדמם חחח באמת ניסיתי לאהוב אותו! אבל זה לא יקרה.
"somewhere in the world someone's making love to this song right now." באמת טום, באמת?! הסגנון החדש כלכך לא *הם*, שזה פשוט מגוחך.

5ifi

New member
בחרת את השיר המעפן של האלבום

באמת, גם אני לא מתה על השיר הזה. מה עם thats the truth? ויש משהו מאוווד ממכר בnowhere left to run, למרות שיש בו רק שתיים עשרה מילים...

sweet shir

New member
נו וור לפט טו ראן בהחלט סביל.

אני לא אוהבת את הפזמון, אבל הוא סבבה. וד'תס ד'ה טרות'... אני מסוגלת לשמוע אותו, אבל אני לא אוהבת. אני פשוט לא מתחברת בכלל לכל הקטע האלקטרוני :S איף יו סי קייט גם חמוד (באופן מפתיע
), אבל השאר ממש מכוערים. וi need a woman ו- i'll be your man מצטרפים ל"באמת טום, באמת?!" ><

5ifi

New member
האמת היא שבאיי'ל בי יור מן,

אני בכלל לא מקשיבה לשיר. אני רק חושבת על הארי בוכה כל פעם כשהוא שומע אותו ו....ההה....

sweet shir

New member
הוא אמר את זה?! חחחחחחחח למה הוא בוכה?

הוא ואיזי נפרדו? לאאאא O: (קפיצה למסקנותXD)

5ifi

New member
הם לא

והוא אמר את זה...חמוד שכמותו. אפילו הזכירו לו את האמירה הזאת בראיון והכריחו את טום לשיר לו, והיו לו דמעות בעיניים. נסיך!

sweet shir

New member
איזה מקסים! ../images/Emo23.gif

זה הבעייתיות בעניין, שאני מתגעגעת אליהם כבני אדם, אבל אכזבו אותי ברמה המקצועית >< יש פה הרבה עצב חח

5ifi

New member
תראי רק את השטויות שהם מוציאים...

ראיונות ומאחורי הקלעים...זה ממכר! אתה לגמרי שוכח שהאלבום רק סביר! את מנויה בסופרסיטי? (כי אם לא... אז אני ממליצה!)

sweet shir

New member
חחח אבל זה צובט לי בלב כל פעם שאני רואה אותם.

>< ולא חח אני לא מנויה.

למעלה