הלוואי והייתי מקבל/ת הכל-רעיון לשרשור

Over My Head

New member
את לא מנדנדת..זה בסדר../images/Emo9.gif../images/Emo42.gif

אני אנסה להסביר ממה שאני זוכרת- בת שבע גרה באמריקה, ואבא שלה מכריח אותה להתחתן עם תלמיד ישיבה והם עוברים לארץ ישראל (אני חושבת
). ולא ממש טוב לה איתו ובעיקרון הספר מספר על כל החיים שלה איתו. ו---ההסבר שלי הכי דפוק בעולם אז אני חושבת שפשוט תכנסי לאתר הזה- http://bookme.co.il/Books/Item_Details.aspx?Barcode=10-275282 ותקראי את התקציר. אני ממליצה לך עליו בחום(ואני גם נשמעת כמו סוכנת מכירות
)

Over My Head

New member
"עזר כנגדו" נכון?../images/Emo42.gif

על הצעירה הזאת שמחפשת רק כסף...או שאני לגמרי טועה?

אני...

- הלוואי והייתי מרזה איזה 5 קילו.
- הלוואי שאני אראה את חנה כבר מחר בבוקר, ולא רק ב-4
התגעגעתי אליה כל-כךךך - הלוואי שאני אפסיק כבר להתרגש בכל פעם שאני רואה אותו.
- הלוואי שהיו לי יותר בגדים
מה שלא יקרה, כי בזבזתי המון כסף בגרמניה... וכי ההורים חושבים שיש לי מספיק בגדים. [מה שמוביל אותי ל:] - הלוואי שהייתה לי עבודה. - הלוואי שהשיער שלי היה בריא ונורמלי ובלי קצוות מפוצלים
ויש עוד הרבה, אבל זה אשכרה מתחיל לדכא אותי

O0NoNi0O

New member
בריא ונורמאלי להחליף שמפו,

קצוות מפוצלים להסתפר, לגזור קצוות בבית. בהצלחה=]

m i c k e y 15

New member
מעתיקה מפורום שמינסטים../images/Emo9.gif

-אני אמצא חבר -המשפחה שלי תחזור להיות כמו שהייתה -שאני אמצא עבודה -שאני יעשה כבר רישיון! -שאני יעבור את כל הבגרויות בהצלחה -שלא יהיו עוד מלחמות ושנחיה בשלום -שיהיה לי כסף משלי כבר! -שאני יצא לטיול השנתי בלי בעיות -שמקפליי יבואו להופיע בארץ
-שאני פעם יבקר בארה"ב ואנגליה
-הלוואי ואני ארזה 6 קילו -הלוואי החיים יהיו טובים יותר

redsnowhite

New member
ממ..../images/Emo3.gif נחמד

-הלוואי ויהיה לי מחשב נייד משלי כדי שאני אוכל לעשות עליו את הפרוייקט במחשבים בלי לצרוב כל פעם חחח -הלוואי והוא(!) יהיה שלי
-הלוואי ואני אצליח להגביר את המשמעת העצמית שלי, שתהיה חזקה! -הלוואי ואני אביא יותר גאווה להורים שלי שלמרות הכל גאים בי(
) -הלוואי ואני אביא גאווה לעצמי -הלוואי ואני אהיה שמחה ומאושרת עם עצמי -הלוואי שכל זה יתגשם אמן

redsnowhite

New member
כן אני יודעת אבל זה סתם מעצבן, מה גם../images/Emo26.gif

אני לא רוצה שיקרה לי כמו לפני שנתיים(היה גם פרוייקט במחשבים).. שיום-יומיים לפני הבגרות עם הפרוייקט, סיימתי הכל בבית ובדקתי שהכל עובד וכו', העברתי לדיסקונקי ופתאום בבית ספר זה לא עבד לי ובסוף נדפקתי!

Billy Shirs

New member
BFSים קטנים שלי...

אני רוצה שבאולינג פור סופ ו\או פאניק אט דה דיסקו יבואו לארץ. אבל זה בחיים לא יקרה כי יש להם קהל מעריצים כה קטן... הו, למה.

O0NoNi0O

New member
אח קטן.

אני כול כך רוצה אח קטן וחמוד ומושלם. ואת האייפוד שלי, שיגיע כבר!!

hadarinke

New member
או-אה... יש לי המון בראש.

-הלוואי שאני אהיה מדריכה טובה -הלוואי שאני אתגבש עוד עם הגדוד -הלוואי שיהיה לי דיסק של יוני בלוך -הלוואי שהיו לי עיינים בצבע תכלת-סגלגל כזה -הלוואי שהייתה לי חברת אמת שהיא בדיוק כמוני.

../images/Emo205.gif../images/Emo187.gifהחלטתי להגיב קבוע בפורום!

הלוואי ש... 1. אני אהיה עכשיו בחו"ל, בטיול 2. שיהיה לי חבר >: 3. שדודים שלי יהיו בלונדון בחנוכה ונטוס אליהם בכריסמס (זה יוצא על חנוכה, נכון?)

למעלה