הלוואי שיחלים במהרה כדי שיעמוד לדין

Itamari4u

New member
הלוואי שיחלים במהרה כדי שיעמוד לדין

כולנו מקווים שאריאל שרון יחלים במהרה ויחזור לאיתנו כדי שיוכל בבוא היום, ונקווה שהוא לא ירחק, לעמוד לדין בבית הדין הבינלאומי בהאג על פשעי המלחמה שביצע נגד העם הפלשתיני .!!! להעמדתו לדין של שרון נודעת חשיבות חינוכית, היסטורית ומוסרית רבה ביותר ולכן אך טבעי הוא שנקווה כולנו להחלמתו המהירה ושובו לאיתנו כדי ליתן את הדין על פשעיו. !!!!

בוביבן

New member
נכון!!!

כולנו מקווים שאריק שרון יחלים במהרה בכדי שימשיך את דרכו וכל פלשתיני עם דם יהודי על ידיו מות יומת!!! חשיבות חינוכית על מה? על רוצחים שהרשות הפלשתינית נותנת להם חסות ולגיטימציה לרצוח חפים מפשע מבלי להיענש? שרון הרג רוצחים ולא חפים מפשע - ילדים ונשים. ברשות ילד בגיל 13 יכול להיות רוצח- לא אצלנו. בושה בכלל להצדיק רוצחים!!!!!

בני ברק

New member
אכן כן

האיש שוועדה בראשות שופט בדימוס פסל אותו לכהן כשר ביטחון על מעלליו, האיש שבית הדין הבנלאומי הישהה את הדיון בפישעי מילחמה, צריך לעמוד לדין.

בני ברק

New member
למה את מקללת?

למה לקלל? אני קיללתי אותך או מישהו אחר? אני מיתייחס לעובדות המציאותיות. 1)אריאל שרון ניפסל לכהן כשר ביטחון במדינת ישראל. (לא אני קבעתי זאת) 2)בית הדין הבנלאומי הישהה את הדיון בעניינו רק בגלל שהוא ראש ממשלה מכהן,לאחר סיום כהונתו כראש ממשלתו סביר להניח שמישפטו יחל. יחד עם זה,אני מאחל לאריאל שרון שיבריא במהרה.

איתיet

New member
בית הדין הבינ"ל לא מוכר ע"י מדינות

רבות בעולם. זהו בית דין פוליטי. אין לו סמכות לעסוק בכך. שרון כבר נענש (על לא עוול בכפו) ע"י ועדת כאהן.

NIKESTYLE

New member
איתמר אני בז לך!

מי אתה בכלל שתדבר ככה על אריאל שרון. שרון הוא מיסודות התווך של ארץ ישראל בין אם תרצה בכך או בין אם לא. ואם לא מציע אני לך ללכת לשתות את מימיי הביוב של עזה כפי שהציע זאת בעבר ידידך יאסר עראפת

mean girl 16

New member
אני מציעה שאתה תעמוד לדין.

מי אתה שתדבר ככה על גיבור ישראל? לך תזחל עמוק לחור שממנו יצאתי.

trigotrigo

New member
מכה ימין, מכה שמאל

אני מציע לכם פשרה! אתם תכו א תהליכוד, והליכוד יכה אתכם. נפתח בשבילכם קומונה מיוחדת, ולא תצטרכו לריב אצלנו בפורום

איתיet

New member
וואו! משפט חוכמה...

אתם בשמאל האנטי ציוני יכולים להמשיך לרקוד ביחד. בליכוד לא מקבלים מורדים מקדימה.

sknr 1

New member
אויי כמה שאת חי בעבר !!!!!!!!

שרון הפך ליכיר השמאל - בכול העולם !! במידה ויחלים (כולנו מקווים לכך) עוד יתנו לו פרס נובל לשלום !! או מינימום ידביקו לו תוית של מנהיג שפעל לשלום !

פשוט תשתוק..

צריך להעמיד את כל הרשות הפלשתינאית לדין! הם הורצחים האמיתיים וכל מי שמצדד בעמדתם. שרון לא עשה דבר..

נכון..דוגרי

אחת מהבעיות שלנו כמדינה זה קיום אנשים כאלה בתוכה...כל כך שמאלנים...בגלל זה המדינה שלנו נראית ככה... תחשבו על זה, תראו לי עוד מדינה בעולם, שבה הפיגועים הפכו לשגרה...חיל, לפני כמה זמן, לדוגמא, בחופשת חנוכה, נהרג...לשם מה?!!??!?!!? כי הוא סיכל פיגוע שהיה יכול להיות פיגוע רב נפגעים באחד ממופעי חנוכה. אתם זוכרים אותו? את אורי הזה..עכשיו פשוט נזכרתי..שישבתי וקראתי את מה שכתבו עליו ואז חשבתי"סליחה, למה הוא נהרג?!?!?!?!!"לשם מה???? סתם, סתם, חיים.....הלכו להם...למה??? מה השטויות האלה? למה המדינה לא עושה משהו בשביל להפסיק את ההמשכיות הזו???? שום מדינה בעולם לא הייתה מאפשרת שהפיגועים יהפכו לשגרת חיים שלה, שזה יחלוף עם הרוח בצורה כזאת! לא יאומן.. ועוד אחרי כל זה, באים השמאלנים הקיצוניים האלה שאכפת להם יותר מהפלשתינאים מאשר מהאזרחים החיים במדינה הזאת, מאשר המדינה המסכנה הזאת שלא באמת מעניינת (כמעט) שום מדינה אחרת בעולם. בושה וחרפה שקיימים אנשים כאלה במדינה...שרק מחלישים אותה והופכים אותה לקשת יום עוד יותר, מדינה שבה הפיגועים הם שגרה, שנמצאת במבוי סתום. בושה וחרפה

ואני מבקשת שתתעמקו בפיסקה השניה שלי

עם החייל שנהרג...כי אני בטוחה שמי שקורא את זה מהצד...זה עובר מהר...חולף לו...תאמת, עד שלא התעמקתי במקרה הזה לא נפל לי האסימון. בשביל מה האורי הזה נפטר?!?!?! בשביל מה??? אסור בכלל לאפשר שתהיה בכלל האפשרות(!!!) שיהיה פיגוע בישראל. אסור. ישראל צריכה לומר מול כל מדינות העולם שהיא ל-א מ-ו-כ-נ-ה לכזה דבר!!!!! לא מוכנה לכך שתהיה האפשרות של מעשי טרור ופיגועים בישראל. למה בצרפת עשו משהו? למה בארה"ב עשו משהו????? צריך להגיע להסדר, לבטחונה של מדינת ישראל אך יחד עם זאת, ישראל צריכה לשמור על עצמה..זה פשוט הזכיר לי...שהמצב האיום הזה שהמדינה הזו מאפשרת שיתקיים, זה באשמת אותם שמאלנים...שפשוט...אני אף פעם לא אצליח להבין את הנקודת מבט שלהם.

מאיזו בחינה?

אתה מנסה לראות איך להגדיר אותי? אם אני איתך או נגדך? ואחר כך אתם מתהדרים בכך שלא תהיה שנאת אחים, הא? יפה... כי אתה ימני קיצוני ממש,לא?? אני לא יודעת מה אני...תמיד קשה לי להגדיר...כנראה ימנית, בהשוואה לאחרים..ימנית. מה שבטוח זה שאני רוצה בטובת המדינה והשמאלנים בהחלט מצליחים להעלות לי את הסעיף הרבה פעמים כשמה שמזיז להם זה זכויות הפלשתינאים ולא האזרחים במדינה הזאת, זה בהחלט מרתיח אותי. מנגד, אני לא מסכימה עם הדעות הקיצוניות אולי שלך ושל חברייך. מה שמעניין אותי זה המדינה, לא הפלשתינאים...ואני חושבת שקדימה, שהיא לא מרצ כמובן..תצליח לקדם את ישראל ולו במעט למען חיים נורמלים יותר במדינה כל כך מסובכת.

למעלה