בית הדין הבינלאומי שמנוהל ע"י
אירופאים יפי נפש שאין להם שמץ מה קורה במזרח התיכון? שאין להם טירור ללא הפסק במשך מעל 20 שנה ... אותם <השופטים> יפי נפש שבעונג רב היו מעמידים גם את בוש למשפט אבל לא חשבו לרגע לעהמיד את ראיס ערפאת לדין שעודד ושלח מחבלים( מעולם כמעט שלא גינה למראית עין לפחות) את הטירור נהפוך הוא ללא בושה הופיע TV ערב ערב בכל רשתות הטלוויזיה (ושימו לב איש אינו ביקש ממנו גינוי כאילו שזה דבר לגיטימי לטבוח בעם היהודי ) ועודד וקרא לשהידים נוספים שיקומו לעשות פיגועים בישראל נגד חפים מפשע , משפחות שלמות נמחקו-נהרגו כתוצאה מזה ואני לא צריכה לספר לך מה אנו חוויה כבר ב-5 שנים האחרונות. בית הדין ההוא שאני אישית בזה לו בוז ענק מצידם כל איש צבא הוא פושע. ולגביי וועדת כאהן שרון כבר נענש על כך , נכון נאסר עליו לכהן כשר הביטחון למשך כ-5 שנים אם אני לא טועה..ומאז המשפט עברו מעל 20 שנה. ושוב נא לציין למה נעמד לדין(כי נוצרים טבחו במוסלמים) בסברה , ושרון כשר הביטחון כביכול עצם עיין. שרון לא רצח אלו הערבים שרצחו! אני להבדיל ממך הייתי מעמידה לדין אנשים כמוך (חיסולים ממוקדים נעשים ע"מ שבני אדם מסוגך ימשיכו לחיות בארץ בביטחה) על כמה כמוך יכולנו לוותר בקלות למה השמאל תמיד הקשה במקום להקל אני שואלת את עצמי שוב ושוב בכל נושא בעולה על סדר היום השמאל תמיד אבל תמיד יבחר בצד בערבי ותחשוב על כך !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!