הלוואי

nis original

New member
די מרושע

להפיח כך באנשים תקוות שווא. אבל נחמד סה"כ. וכמה מילים על הויכוח שנוצר בשרשור (ובכלל): ישראל היא לא הגורם המיליטנטי. קראו לזה נאיביות, אבל זו העובדה- ישראל היא לא זו שיוצרת פרובוקציות. זכותו של עם להגן על עצמו וזכותו להשתמש בכל האמצעים העומדים לרשותו לעשות כן. ישראל פשוט עומדת על זכותה וממלאת את חובתה! מעבר לכך, הקלף החזק היה ותמיד יהיה ברשות ישראל- כוחה ועמידותה אל מול אויביה! רצוי מאוד שכוח גדול שכזה יהיה ברשות מדינה דמוקרטית שלא פועלת מתוך ליבוי יצרים ודחפים בלתי רציונליים. חיזבאללה הוא ארגון טרור, ועל זה אין ויכוח. ובטרור נלחמים!! כולי תקווה שהמבצע בלבנון יסתיים במהרה ועל הצד הטוב, וכמובן שיחזור השקט היחסי ששרר בלי ספק בישובי הצפון בשש השנים האחרונות. ה' עוז לעמו ייתן, ה' יברך את עמו בשלום!!!

../images/Emo18.gifלתשומת ../images/Emo23.gif כולם../images/Emo18.gif

התפתח בשרשור הזה ויכוח לא קטן שאמנם נוגע לכל אחד ואחת מאיתנו, אבל לא קשור ישירות לנושא הפורום. למרות בקשות ואזהרות שלי לשמור על תרבות דיון, חלק מכם לא השכילו לעשות זאת ולכן בזאת נגמר הדיון בנושא הזה. כל הודעה שתתווסף לשרשור הזה מעכשיו תימחק מיידית.

טוב, כנראה שאין ברירה

אחרי שראיתי שיש כאן אנשים שלא מסוגלים לנהל דיון תרבותי, ושיש גם כאלה שמתעלמים מהבקשות שלי, רוב ההודעות שהיו בשרשור הזה נמחקו. מאחר וראינו כולנו שדיונים בנושא הזה מידרדרים להעלבות אישיות, תמיכה בטרור ועוד דברים שלא ראוי שיהיו כאן בפורום, אין לדון בנושא הזה יותר כאן בפורום. יש בתפוז פורומים שנועדו במיוחד לויכוחים מהסוג הזה. מי שמעוניין להמשיך ולהתווכח, מוזמן לעשות את זה בפורומים המיועדים לכך או במסרים. אני מאחלת סופ"ש שקט לכולנו, אושרית.

in god we trust

New member
אושרית-תמחקי את ההודעה מעלי!!!

מה קשור סוף שבוע שקט ללימודי רפואה???!!!

למעלה