הלוווווווווווו

ebi83

New member
חיפו התבלבלת..

קוסמטיקאית מורידה שפם לא רופא שיניים

ebi83

New member
לא יודע.. אני ניסיתי רק אחד מהם

והאמת, הוא לא כ"כ כואב..

Natalila

New member
תתפלאי לשמוע אבל כשהייתי קטנה

אהבתי רופאי שיניים :-S אין לי שמץ איך ולמה...

Vdrums

New member
שלא תגידי שאני לא תורם!

שם? תומר גיל? 32 /-: סטטוס? נשוי + חתיכי מאיפה? לוס אנג'לס רבתי מה עושה בחיים? עורך וידאו מה הייתם רוצים לעשות בחיים? לטייל בעולם מה רציתם להיות "כשתהיו גדולים"? נהג מירוצים, מתופף איפה אתם עכשיו? עבודה איפה הייתם רוצים להיות עכשיו? בחופש מה עשיתם לפני השאלון? דיברתי בטלפון מה תעשו אחרי השאלון? נחזור לערוך מי האחרון שאיתו שוחחתם בפלאפון? סבתא שלי ממי קיבלתם את הסמס האחרון? חבר מהלהקה למי שלחם? לאותו חבר הנ"ל מה אכלתם לצהריים? מרק עוף עם אטריות מה הייתם רוצים לאכול לצהריים? סטייק מה הכי בא לכם לאכול עכשיו? סטייק ולשתות? סטייק
מה המאכל האהוב? קובה בורגול מסעדה אהובה? TOSHI SUSHI אוכל של אמא או סבתא? וואי... סבתא, יותר קשה להכין אותו מה מתוכנן להמשך היום? לראות המירוץ למליון מה אתם שומעים ברקע כרגע? את הקומקום מרתיח מים איזה פלאפון יש לכם? אייפון 3 למה אתם מכורים? לילד שלי לא נגעתי בו יומיים כי הייתי חולה בא לי למות מה השריטה שלכם? לא יודע, סביר להניח שיש אבל אני לא רואה את זה בתור שריטה? במה אתם הכי גאים? בילד במה התביישתם בתור ילדים? שלא היו לי ריבוק אורגינל! מה הכי אוהבים בעצמכם? חוש הומור משפט 1 על עצמכם! רק על עצמי לא ידעתי לספר ומשפט אחד על העולם! שלא נדע מטומאה!!!

גם ככה אין לי יותר מדי מה לעשות...

שם? הילי, לא ברור? גיל? עוד כמה ימים 32 סטטוס? רווקה מאיפה? מרכז מה עושה בחיים? בנקאית מה הייתם רוצים לעשות בחיים? להצליח ולהיות מאושרת מה רציתם להיות "כשתהיו גדולים"? רופאה
איפה אתם עכשיו? במיטה איפה הייתם רוצים להיות עכשיו? בכל מקום בחו"ל מה עשיתם לפני השאלון? קראתי עיתון מה תעשו אחרי השאלון? אלך לנוח מי האחרון שאיתו שוחחתם בפלאפון? מישהי מהעבודה היום בבוקר ממי קיבלתם את הסמס האחרון? חברה למי שלחם? לחברה אחרת
מה אכלתם לצהריים? 2 המבורגרים קטנים וציפס מה הייתם רוצים לאכול לצהריים? מה שרציתי אכלתי
מה הכי בא לכם לאכול עכשיו? כרגע כלום ולשתות? הפוך
מה המאכל האהוב?
מסעדה אהובה? שגב אקספרס אוכל של אמא או סבתא? רק אמא! מה מתוכנן להמשך היום? כרגע כלום מה אתם שומעים ברקע כרגע? את הרעש של המחשב
איזה פלאפון יש לכם? בלאקברי למה אתם מכורים? לפייסבוק
מה השריטה שלכם? מאד רגישה ולוקחת דברים ל
במה אתם הכי גאים? שהגעתי למה שהגעתי בזכות עצמי! במה התביישתם בתור ילדים? שהיו לי משקפיים, תודה לאל כבר אין! מה הכי אוהבים בעצמכם? שיש לי לב רחב והמון סבלנות משפט 1 על עצמכם! אם אין אני לי - הילי! ומשפט אחד על העולם! יהיה טוב, יהיה טוב.....

למעלה