הלוווווווו צוף

הלוווווווו צוף ../images/Emo140.gif

התשובות שנתת לי בשרשור הקודם היו נפלאות, הפקתי לי אותם וכל פעם מחדש קוראת, מפנימה ומקווה שאכן אצליח לזרום ולעשות דברים כפי שכתבת לי אז, אחת השאלות ששאלתי אז היתה בעקבות מה שקורה לי עכשיו, אבל כנראה הפחד משינוי גדול עלי בנתיים, אך היום ממש עכשיו עומדת על פרשת דרכים בעקבות תאונת עבודה שהיתה לי לפני חודשיים, מאז חזרתי לעבודה, אבל שוב מוציאים אותי (הרופאים) לחופשה מאולצת עקב בעייה בריאותית ובעקבות זאת אני משוכענת/בטוחה שהמעביד יפטר אותי. מה אני צריכה לשאול ואיזו פריסה עלי לפתוח?

batgalim

New member
מיקי ../images/Emo141.gif

מדבריך אני מבינה שהבעיה הבוערת כרגע היא בעבודה... בלי קשר לקלפים - לדעתי את צריכה לברר בהסתדרות העובדים אם מותר לבוס שלך לפטר אותך כשיש לך בעיה בריאותית, במיוחד אם היא נובעת מתאונת עבודה שהתרחשה באותו מקום... תשאלי בפריסה קלטית - מה הפוטנציאל שלי במקום העבודה בשלושת החודשים הקרובים?

הפריסה שאת אומרת היא..

לצערי בתגלים, כן מותר להם...
מה הפוטנציאל שלי במקום העבודה בשלושת החודשים הקרובים? 1. מלך הגביעים 2. שמונה מטות 3. אביר הגביעים 4. מוות 5. ארבעה מטבעות 6. כוח 7. הכהן הגדול 8. ירח 9. ארבעה מטות 10. נער החרבות מקווה שעשיתי נכון ומחכה לתשובה מכן תודה

batgalim

New member
הי מיקי ../images/Emo39.gif

נראה שהתקופה עליה שאלת בפריסה תתאפיין בחוסר יציבות, ובמחשבות שליליות שעלולות להזיק לך. את רואה מקום עבודה זה כמוסד וכמסגרת מסודרת בה תוכלי לעבוד באופן קבוע, את חוששת שמא לא תוכלי לבסס את מעמדך במקום זה ולקבל את הקביעות בה את חושקת. הסובבים אותך רואים את החרדה שלך והחששות מפני הפיטורים. עפ"י קלפי היעוץ נראה שדווקא המצאותך בבית בתקופה הנוכחית תועיל לך וכי עליך לתת למהלך העניינים לזרום מבלי להתערב, פעולה חפוזה מצידך עלולה להזיק לך כרגע. אביר הגביעים מצביע על כך שהיו לך תכניות ושאיפות מלאות באנרגיה רגשית שלא יכולת לממשה בפועל, בהווה המצב השתנה עבורך - אך נראה שהשינוי נעשה בתוכך פנימה, כנראה שאינך מודעת לרחשי ליבם של מעסיקיך ואת חשה כאילו חרב עולמך ואת עומדת להיות מפוטרת. אך 4 מטבעות בעתיד מראה שבתקופה המדוברת תשארי לעבוד במקום זה ולא תפוטרי, קלף הכח מבטא את העוצמה הפנימית הקיימת בך לעבור את התקופה תוך שליטה עצמית ואיפוק למרות המתח והחרדה בם את נמצאת.

הרגע שמתי לב..

שגם את פירשת את הפריסה והרבה תודה ואכן את צודקת, שהסביבה רואה את החרדה והחששות וש... קלף הכח מבטא את העוצמה הפנימית הקיימת בך לעבור את התקופה תוך שליטה עצמית ואיפוק למרות המתח והחרדה בם את נמצאת וכן זה כך, "חרדה ומאופקת" אלו בדיוק המילים תודה בת גלים

blackcat2

New member
מממממממהההההההה????../images/Emo12.gif

ממש לא נראה לי כי המעסיק שלך יכול לפטר אותך אחרי תאונה עבודה שקרתה לך במקום. תפני להסתדרות העובדים כמו שהציעה בת גלים ובאם יש צורך צאי למלחמה. יש מלחמות צודקות.

צ ל י ל 8

New member
הפירוש שלי ../images/Emo47.gif

1. מלך הגביעים 2. שמונה מטות 3. אביר הגביעים 4. מוות 5. ארבעה מטבעות 6. כוח 7. הכהן הגדול 8. ירח 9. ארבעה מטות 10. נער החרבות האם את עובדת כרגע באיזה עסק משפחתי? אם לא, זה עשוי להועיל לך. מה שנגדך הוא השינויים שאת עוברת במעברים שבין עבודה לעבודה או השינויים שעוברים עלייך כתוצאה מהתאונה. בעבר אהבת את מקום העבודה שלך ונתת את הנשמה, אבל היום חל בך שינוי כשלהו וכבר אין לך את הכוחות להשקיע כמו פעם. בינתיים היצמדי לעבודה הקיימת ואל תעזבי. אני לא חושבת שיפטרו אותך למרות החששות הרבים שלך בעניין. המשיכי בדרכך ויהיה פסדר
אין לך מה לדאוג לדעתי

תודה על תגובתך

מוזר בפעם הקודמת בשאלה דומה לשאלתי הנוכחית צוף גם כתבת שהיא רואה עסק משפחתי ואז עניתי לה שזה משהו שנמצא אך ורק בראש הרבה הרבה לפני ביצוע, הפעם שוב זה צץ... וכמה זה נכון שפעם השקעתי את הנשמה במקום העבודה והיום הרבה פחות עקב שינויים שעברתי בחיי האישיים וגם לדעתי הם תרמו לא מעט ואכזבו אותי. שוב תודה צליל

צוף3

New member
הי מיקי'לה ../images/Emo24.gif

נעים לראות אותך שוב. כנראה שהעניין הזה של העסק המשפחתי שצץ ועלה שוב מסמל את העובדה כי יש בעניין הזה משהו מעבר, משהו שיוכל לתרום לך הרבה. כנראה שהנושא מעסיק אותך מאוד וממלא אותך תקווה והייתי אומרת אפילו אושר? :)

היי צוף ../images/Emo7.gif

כנראה שאכן הולכים לפטר אותי.. יש איזו שאלה או פריסה כדי להעלות את המורל ואת המצב רוח עכשיו? מקווה שאכן הכל יהיה רק לטובה

צוף3

New member
מיקי ../images/Emo140.gif

אם הולכים לפטר אותך בגלל התאונת עבודה, אל תתמהמהי ותפני למועצת הפועלים בדחיפות. אם זה מסיבה אחרת, זה כבר משהו אחר... לא עולה בדעתי פריסה שיכולה להעלות את המורל משום שהפריסות משקפות את המציאות העכשווית, נראה לי שנדרשת כאן נקיטת פעולה מצידך עכשיו - התעמתות עם המעביד או חיפוש עבודה חדשה, לא? מחכה לך :)

לא שמועה ../images/Emo10.gif

לא נסעתי לעבודה היום בגלל כל מיני סידורים בהקשר לתאונת עבודה/ביטוח לאומי/רופא.. ואמר שאם אני לא מגיעה היום המקום שלי יהיה תפוס... זה לא מספיק? אוףףףףף...

ולא נסעתי.. אני בבית

מנסה להתארגן עם כל הביורוקרטיה מסביב... לא מספיק שכואב לי, אני גם בריצות אולי אין לי לאן לחזור מחר...

צוף3

New member
איזו אכזבה ../images/Emo46.gif וחוצפה

כשהיית בריאה אז ידעו לרכוש לך כבוד, ודווקא עכשיו שכשאת במצוקה נעלמת החביבות???? פשוט נורא ואיום. תני להם לפטר אותך, תדרשי מהם פיצויים ותאיימי עליהם כבר היו בטלפון בתביעה על מה שהם גורמים לך. אני שואלת שוב, כי זה ממש מוזר לי: התאונה נגרמה במקום העבודה, יש לך אישור מרופא תעסוקתי על מחלה והם מאיימים בפיטורים? איפה נשמע דבר כזה?

צ ל י ל 8

New member
אולי אלו סתם איומים ../images/Emo153.gif

ייתכן והבוס שלך סתם מנסה להלחית אותך. הוא ידע שאת בסידורים בגלל התאונה?

צוף3

New member
אבל מיקי כתבה בפירוש שהרופאים

מוציאים אותה שוב לחופשה מאולצת!!! איך הוא בכלל יכול לדרוש ממנה להגיע לעבודה סדירה שלא לדבר בכלל על לאיים בפיטורים?????

batgalim

New member
אני כמעט בטוחה שקיים חוק

שאין לפטר עובדים הנמצאים בחופשת מחלה!!! אני בקשר עם ועד העובדים שלנו והם מבררים לי את זה!!! נשמע לי שערורייתי ממש! אם זה נכון והוא מפטר אותך - את יכולה לתבוע אותו בבית דין לעבודה ולהוציא ממנו פיצויים בסדר גודל כזה שבסופו של דבר תוכלי לפתוח ע ס ק מ ש פ ח ת י !!!

למעלה