הלוווווווו צוף

צוף3

New member
ומיקי, על פי הפריסה שלך לא תפוטרי

ולמיטב הבנתי את הפריסה גם אם יחול שינוי מבחינה ארגונית ולא תישארי בדיוק באותו תפקיד או תקבלי את אותו יחס כמו מקודם לא תהיה גם פגיעה במשכורת.

batgalim

New member
שמחה שזה מצחיק אתכן../images/Emo151.gif

אבל הייתי רצינית לחלוטין
טוב... ביררתי בהסתדרות העובדים, ולצערי - זה אפשרי לפטר עובד לאחר תאונת עבודה... ממש לא פייר !

batgalim

New member
ברצינות, כן...../images/Emo4.gif

לאחר מספר טלפונים ובירורים מסתבר שזהו המצב, הייתי בטוחה שיש חוק נגד זה, כמו שאין לפטר עובדת בהריון ובחופשת לידה... אין, אין הגיון !

אמרתי לכן שזה אפשרי... ../images/Emo7.gif

גם אני חשבתי על כך שזה ממש לא יתכן, הרי הכל קרה במשרד, הם ראו אותי נופלת, ראו אותי מתגלגלת... אבל אפילו שלא יפטרו אותי, איך אני אשב שם במשרד (כולה 6 אנשים) עם אנשים שאיימו עלי לפטר, האם זה כייף לקום בבוקר ולהגיע למקום כזה?

צ ל י ל 8

New member
לדעתי ../images/Emo66.gif

ימים יגידו. בואי נחכה כמה זמן ונראה אם באמת יפטרו אותך כמו שאיימו... שווה ניסיון, לא

blackcat2

New member
יש צורך בתיקון החוק../images/Emo70.gif הצעות למיקי

מיקי היקרה. למה שלא תפני במכתב מסודר לאחד מחברי הכנסת עליהם את סומכת והעירי את תשומת ליבם בנוגע לעוולה חוקית זו. כמו הרבה חוקים בעייתיים ושרירותיים גם חוק זה דורש תיקון. גם אם העניינים לא יסתדרו לך מעכשיו לעכשיו אני מציעה לפנות בכל מקרה על מנת למנוע עוולות עתידיות לאנשים אחרים שימצאו עצמם במצבך. בנוסף, אני מציעה לך לפנות למועצת הפועלים ולבקש יעוץ משפטי. נסי לראות איזה אמצעי מאבק יש לך. אולי תוכלי לתבוע את מקום העבודה ולקבל פיצויים מוגדלים. כמו שאמרתי יש מלחמות צודקות. אחותי אנחנו איתך. מה את אומרת? מה את חושבת לעשות? אתחיל בעידוד שתמיד עובד: מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי מיקי (דמייני אותי עם פונפונים וחיוך רחב).
- זה הכי קרוב לפומפונים שמצאתי.

אוהבת אותכם ../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אוהבת, אוהבת, אוהבת, אוהבת, אוהבת, אוהבת, אוהבת, אוהבת, אוהבת, אוהבת, אוהבת, אוהבת, אוהבת, אוהבת, אוהבת, אוהבת, אוהבת, אוהבת, אוהבת, אוהבת,
מחר יש לי מספר פגישות, קודם כל עם הרופא המחוזי אחרי כן בהסתדרות.. ואחר כך נראה לאן נמשיך... אוהבת, אוהבת, אוהבת, אוהבת, אוהבת, אוהבת, אוהבת, אוהבת, אוהבת, אוהבת, אוהבת, אוהבת, אוהבת, אוהבת, אוהבת, אוהבת, אוהבת, אוהבת, אוהבת, אוהבת,

דרך אגב

אתן מקסימות, אתן נהדרות, מזמן רציתי ללמוד בקורס לקלפי טארוט ועכשיו שאני מכירה אותכן אחרי שנעבור את הסערה הזו אלך, בטוח שאלך...

צ ל י ל 8

New member
../images/Emo24.gif הלוואי ותצליחי

ואני מקווה שאכן לא תפוטרי. בכל אופן, אם אכן תלמדי את רזי הטארוט, את תמיד מוזמנת ללמוד גם כאן..

צוף3

New member
רותה - רוצה ../images/Emo122.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif

למעלה