הלוווווו!!!!!!11111

הלוווווו!!!!!!11111

מישו שומע אותי? מישו מקשיב לי? שומע אותי!!!!!1111 כןכןכן, זה שוב אני P: אם אין אני לי מי לי P: אז להודעה השבועית שלי P: רציתי לדעת משו נורא חשוב. מה שלומכם? איך אתם מרגישים? ואני לא צוחק, ישנה התמרמרות אצל בני הנוער בימינו, וזה לא אמור להיות ככה!1111 אנחנו בני נוער P: צריכים להיות שמחים [יופייי יוקייאי P: ] אז, ספרו לנו, איך עבר עליכם השבוע, מה עשיתם, מה חדש, מה ישן, תתיעצו איתנו קצת, סה"כ אנחנו בני אותה עיר P: אנחנו סובלים את אותו מאיר ניצן P: אז 'אלללה!!!!1111 אחריי.. P:

cobainos

New member
מישהו כאן אחרי 5 אספרסו כפול או מה?

קשה ללחוץ על SHIFT +1 סימולטנית? טוב די עם הקטילות..אני אענה לעניין! אני השבוע עבדתי בעבודה השואתית והמגעילה שלי וגם התפטרתי כבר!חחחח אבל יצאו לי כמה מאיות מהעסק (אחרי קריעת תחת קשה) וגם אכלתי הרבה אוכל נחמד בחינם אז לא כזה נורא.. חוץ מזה נפגשתי עם חן,קראתי קצת,ראיתי קצת סרטים אתמול ראיתי סרט קוריאני(בקוריאנית!) חחחחח סרט גרוע ודבילי ואני לא מבין איך הוא הגיע להוט פריים שזה אמור להיות סרטי איכות..בטח סתם בגלל שזה סרט זר. זהוווו...

חןשסק

New member
אולי תלחץ קצת יותר על ה"שיפט"?../images/Emo3.gif

המממ סתם שבוע חם ומגניב היה לי. *מסתכלת ביומן* המממ התחלתי ביום ראשון עם למידה אינטנסיבית (?) למבחן בהיסטוריה וטסט פנימי, ביום שני המבחן בהיסטוריה, בשלישי היה לי אירובי מיוחד עם ריקודי בטן, ביום רביעי היה לי שוב אירובי, ביום חמישי הצטלמנו לספר מחזור, הייתי אצל חברה ואז אצל נעם והיום יום שישי מגניב. המ אין משהו להתייעץ. הממ אין חדש, אין ישן. משלומך?

חחחחחחחח מה קורה ערן?

למדתי למדתי למדתי... יום שלישי הייתי בעיר יום רביעי היה אנסין בספרות יום חמישי לא הייתי בביצפר
והיום יום שישי אני עדיין לא יודעת מה אני עושה היום... מה איתך ערן?

יא, ערן, שמעתי

אתה עושה רעש בפורום פה אז באתי להציק P: סתם נו, לירונע סחבה אותי מהשערות! סתם נו, זה ניב ;[ ערנעעעעעעעעע אני צה ראשון
ואז מה אם אני נמצאת 6 שעות מראשון!!!!!1 זה לא אומר שאני לא יכולה להכנס לפורום פה ולעשות רעש

ערסית טראנסית, ויאללה בלאגן P:

אחחח לירונעעעעעעעעעעעעעע אחחחחחחחח אווווווווווו יההההההההההההה o_O או משהו אע שכחתי לעשות לך תפיסות בטוטע לא נורא נקסט טיים שאראה אותך

למעלה