קח כדור.
ק קיר קמט New member 12/11/04 #17 טובנו, מה נסגר פעם היה פה סימפטי, רק הלכתי התחיל הבית זונות? היה אבט"ש בכפר שמריהו של ההתנחלויות, אני אומר לכם. היה מבאס, כי היינו רק חמישה אנשים שמתוכם אני לא סובל שלושה. ואת המפקד/ת (הם התחלפו באמצע.), שזה לא שווה מספיק.
טובנו, מה נסגר פעם היה פה סימפטי, רק הלכתי התחיל הבית זונות? היה אבט"ש בכפר שמריהו של ההתנחלויות, אני אומר לכם. היה מבאס, כי היינו רק חמישה אנשים שמתוכם אני לא סובל שלושה. ואת המפקד/ת (הם התחלפו באמצע.), שזה לא שווה מספיק.
ק קיר קמט New member 13/11/04 #22 אם כבר, איפה שעשו אותי בכל זאת, זונות מפסיקות לעבוד בחודש התשיעי וגם הן יולדות בבית חולים. ודיר באלאק להתעסק איתי, אני לא אדם להתעסק איתו.
אם כבר, איפה שעשו אותי בכל זאת, זונות מפסיקות לעבוד בחודש התשיעי וגם הן יולדות בבית חולים. ודיר באלאק להתעסק איתי, אני לא אדם להתעסק איתו.
ב במבה בהפרעה New member 13/11/04 #23 לא, איפה שנולדת. לזה התכוונתי. אבל אם גם עשו אותך שם, שיהיה לך בכיף. אל תאיים עליי.
ק קיר קמט New member 13/11/04 #32 בטח שאני אאיים בשביל מה אחרת הצבא הביא לי M-16 ועוד עם מטול, בשביל הפוזה?
C cobainos New member 13/11/04 #25 הוא באמת לא בן אדם להתעסק איתו../images/Emo11.gif רק אני יכול! ותירגעו!אתם חדשים פה,אז לכו תביאו פעמיים קולה.
הוא באמת לא בן אדם להתעסק איתו../images/Emo11.gif רק אני יכול! ותירגעו!אתם חדשים פה,אז לכו תביאו פעמיים קולה.
A Angel Of Darknest New member 14/11/04 #44 ../images/Emo6.gif אתה יודע שאני גר דקה וחצי ממך P: אזה קטע P: קטעי P: