יעללללללללללללללללללללל! בנחה שלי שלי שלי!!!!!!! איך יש לנו את אותו טעם בבנים?? בורכנו!
ר ריילי New member 4/12/02 #21 יעללללללללללללללללללללל! בנחה שלי שלי שלי!!!!!!! איך יש לנו את אותו טעם בבנים?? בורכנו!
I i am just a girl New member 4/12/02 #22 מפחיד אל תדאגי! הוא ישאר שלך ורק שלך, בתנאי שאני מקבלת את פנג, כמובן...
ר ריילי New member 4/12/02 #23 זה הקרבה כול כך גדולה! אני אני אני. אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה! אני לא יכול הוותר על דאנקי!!!!!!!!!!!!! אני יכולה להוריד הילוך אבל לא לוותר לחלוטין!
זה הקרבה כול כך גדולה! אני אני אני. אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה! אני לא יכול הוותר על דאנקי!!!!!!!!!!!!! אני יכולה להוריד הילוך אבל לא לוותר לחלוטין!
ר ריילי New member 4/12/02 #25 לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא! את שוברת את ליבי מצד אחד אבל מצד שני את ממלאת אותו באושר! יעל איך את יכולה לעשות לי את זה??? או קיי! פנג שלך! (דני אל תהרגי אותי) אהההההההההההההההההההההההההההההההההההה
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא! את שוברת את ליבי מצד אחד אבל מצד שני את ממלאת אותו באושר! יעל איך את יכולה לעשות לי את זה??? או קיי! פנג שלך! (דני אל תהרגי אותי) אהההההההההההההההההההההההההההההההההההה
I i am just a girl New member 4/12/02 #26 הא! אני טובה, בלי החזרות לעולמים נגעתי באדום! *החולצה שלי אדומה* להמ שדני תהרוג אותך?
ר ריילי New member 4/12/02 #29 את קוראת לזה הדבר הנכון??! טוב אולי כן! כי הוא היה כול כך מבולבל! מסכן!
I i am just a girl New member 4/12/02 #32 אני כל כך טובה? קודם כל וויתרת עליו, עכשיו אפילו אין ל ךרגשי אשמה בגלל זה... מדהים!
ר ריילי New member 4/12/02 #33 את רוצה להחזיר אותם?? את מנסה להרוג אותי מבפנים??? בנחה בנחה בנחה!!!!!(איילת מנסה להרגיע את עצמה)
D Dani Ryan New member 4/12/02 #38 חחחחחח!!!!../images/Emo6.gif יא קרועותתתת!! חוצמזה....יעללל מה סיכמנו אתמול?!