ולמי שלא יודע מה היא מזדנבת
מזדנבת:מין יאלדה חסרת חיים שתחביבה העיקרי הוא הומואים. היא משוויצה בחבריה האוחצ´ות, לפי הכלל שככל שהאוחצ´ יותר מזעזע, ככל שגבותיו יותר דקות וישבנו יותר מתנדנד בהליכה הרי שכך הוא גם COOL יותר. המזדנבת לעולם לא תיתפס ללא קוקיות ורודות מפרווה לשיערה, נצנצים בעיניה, חזיית פושאפ עצבנית שדוחפת את חזה לצווארה וכל כולה נופת צופים. למזדנבות יש נטייה ללכת אך ורק למסיבות GAYS, להתלהב מכל ההומואים החתיכים אך לדעת שאין להם איתם סיכוי. מנגד הן בד"כ מתאהבות באחד מחבריהם ההומואים הנשיים, מפתות אותו למיטה תוך כדי ניצול הנטייה שיש לכל הומו לשכב עם בחורה כדי להרגיש נורמלי (מה שעובר בד"כ בשלב של ההפשטה והופך לבחילה) ואח"כ משוויצות בקשר הארוך שהיה להם איתו. עוד תכונה מופלאה של המזדנבות היא שהן לעולם לא יהיו יפות אלא מטופחות מאוד, בד"כ סובלות מגוף מדושן עד שווה ערך לשק תפוחי אדמה, ותמיד יהיו מוקפות בחברות גועליות, מחוצ´קנות, שטוחות חזה ושפלות רוח שכל מטרתן היא לגרום להן, למזדנבות, הרגשה של יותר אישה מאישה וכמובו שתפקידן הוא להסיע את המזדנבות ובני זוגם ההומואים החתיכים לכל מקום. אגב, ממחקרים התגלה לאחרונה כי להומואים בד"כ לא אכפת מהמזדנבת התורנית וברגע שהיא נעלמת מחייהם הם עוברים הלאה למזדנבת הבאה, אך למזדנבת בד"כ הפרידה קשה יותר ומלווה באכילת יתר, לימודי מכינה לאוניברסיטה, נסיעות להודו, התנזרות מינית, ותספורות מחרידות. הערה: פאג האג חביבה, אני מקווה שאת לא עונה על התיאור הנ"ל, אם כן... אני מתנצל. למרות הסלידה שלי אישית ממזדנבות חשוב מאוד שיהיו כאלה, כי אחרי הכל, מי עוד יסיע אותי לכל מקום, יזמין אותי בבתי קפה יוקרתיים, יקנה לי מתנות ביום ההולדת שלי... והכל תמורת אהבתי ! ! ! MARMELAD