הלווו! יש מקום פה לפאג-הגים כמותי??

MARMELAD

New member
השאלה היא מה זה פאג האג...?

האם הכוונה היא למזדנבת? כי אני באופן אישי ממש לא סובל אותן...

MARMELAD

New member
ולמי שלא יודע מה היא מזדנבת

מזדנבת:מין יאלדה חסרת חיים שתחביבה העיקרי הוא הומואים. היא משוויצה בחבריה האוחצ´ות, לפי הכלל שככל שהאוחצ´ יותר מזעזע, ככל שגבותיו יותר דקות וישבנו יותר מתנדנד בהליכה הרי שכך הוא גם COOL יותר. המזדנבת לעולם לא תיתפס ללא קוקיות ורודות מפרווה לשיערה, נצנצים בעיניה, חזיית פושאפ עצבנית שדוחפת את חזה לצווארה וכל כולה נופת צופים. למזדנבות יש נטייה ללכת אך ורק למסיבות GAYS, להתלהב מכל ההומואים החתיכים אך לדעת שאין להם איתם סיכוי. מנגד הן בד"כ מתאהבות באחד מחבריהם ההומואים הנשיים, מפתות אותו למיטה תוך כדי ניצול הנטייה שיש לכל הומו לשכב עם בחורה כדי להרגיש נורמלי (מה שעובר בד"כ בשלב של ההפשטה והופך לבחילה) ואח"כ משוויצות בקשר הארוך שהיה להם איתו. עוד תכונה מופלאה של המזדנבות היא שהן לעולם לא יהיו יפות אלא מטופחות מאוד, בד"כ סובלות מגוף מדושן עד שווה ערך לשק תפוחי אדמה, ותמיד יהיו מוקפות בחברות גועליות, מחוצ´קנות, שטוחות חזה ושפלות רוח שכל מטרתן היא לגרום להן, למזדנבות, הרגשה של יותר אישה מאישה וכמובו שתפקידן הוא להסיע את המזדנבות ובני זוגם ההומואים החתיכים לכל מקום. אגב, ממחקרים התגלה לאחרונה כי להומואים בד"כ לא אכפת מהמזדנבת התורנית וברגע שהיא נעלמת מחייהם הם עוברים הלאה למזדנבת הבאה, אך למזדנבת בד"כ הפרידה קשה יותר ומלווה באכילת יתר, לימודי מכינה לאוניברסיטה, נסיעות להודו, התנזרות מינית, ותספורות מחרידות. הערה: פאג האג חביבה, אני מקווה שאת לא עונה על התיאור הנ"ל, אם כן... אני מתנצל. למרות הסלידה שלי אישית ממזדנבות חשוב מאוד שיהיו כאלה, כי אחרי הכל, מי עוד יסיע אותי לכל מקום, יזמין אותי בבתי קפה יוקרתיים, יקנה לי מתנות ביום ההולדת שלי... והכל תמורת אהבתי ! ! ! MARMELAD

טל קר

New member
אין לך מושג לאיזו אמביוולנטיות,

דואליות, דו ערכיות ושניוניות הכנסת אותי! האם אני פאג האג או מזדנבת פוטנציאלית? בדקתי בקפידה את הקריטריונים. קודם כל בחנתי בקפדנות מול המראה, כלומר יש לי פרווה בשיער, אבל זה שערות לבנות/שחורות/גינגיות מהחתולים שישנים איתי במיטה. האם זה נקרא? אין לי נצנצים בעיניים, אבל לוקח שעות עד שאני רוחצת פנים בבוקר ויש לי ת´צהוב הזה מהלילה כל הבוקר. זה נקרא? כל היום בהיתי בציצים שלי מול המראה לבדוק האם יש צורך או אין צורך בפוש אפ. וכך גם עניתי על קריטריון נוסף של חסרת חיים. זה נקרא? היו לי פעם חברות גועליות, ומכיון שאני ברוגז איתן מה ´כפת לי לספר שהן היו מחוצקנות שטוחות חזה ושפלות רוח, זה נקרא? אם כן, אני דורשת בתוקף להיות מוקפת בהומואים חתיכים (מעבר לאלו שכבר מקיפים אותי כמובן), ASAP.

augustus

New member
לא, טל, את לא פאג האג

לך יש עמדה אידאולוגית. בשל היותך שמאלנית/סטודנטית באונ´ תל - אביב/לוחמת זכויות/פמיניסטית את מיודדת עם כמה הומואים ולסביות, הרי רבים מאיתנו שותפים לדעותייך בתחומים שונים. שימי לב לסממן שלפיו קל מאוד להבדיל בין פאג האג לתומכת אמיתית של הקהילה: פאג האגס לעולם לא מתחברות ללסביות, לא מכירות לסביות ואין להן חברות לסביות. ההיפך ממך.

*GormE*

New member
למעשה...

אני מכירה את הסוג שאליו דיברת. בזויות, בזאת אתה צודק. אני לא פאג האגית מבחירה, האמת. באיזור מגורי יש קהילה עצומה ועוד משחר ילדות (כיתה ז´ בערך) אני מסתובבת בחברת גייז. ונהנית עד מאוד. מצאתי בהם גורם אינטלקטואלי שלא מצוי ברבים מהסטרייטים בני גילם. אני לא מתלהבת מהליכה למסיבות גייז, האמת, מעולם לא הייתי בכזו (מה לכל הרוחות יש לי לעשות שם..?) אבל אני כן מתלווה עם חברים לבתי קפה כגון התיאו וקפקא. אני לא קונה מתנות, אבל אני מציירת את ידידי, זה נחשב? והתיאור שלך לפאג האגית, נשמע כמו דָנֵה. אתה אמנם חד, מרמלד, אבל שמור את הארגסיות לפאגהאגית אחרת

אופק L

New member
זה בסדר, גם אני לא הייתי במסיבה

של גייז. פאג האגיות? אלה לא הידידות האלה שמביאים הביתה לפני שיוצאים מהארון בשביל שאמא ואבא יחשבו שיש לנו קשר עם מישהי מבנות המין השני?

MARMELAD

New member
לא, אלה העכבריות

ולמי שלא יודע מה זה עכבריות.........
עכבריות המעבדה... אז קודם כל היא בחורה. אבל קצת יותר:בחורה, סטרייטית, חמודה, נראית טוב, לא מטומטמת, אולי קצת סובלת מחוסר בטחון עצמי אבל בהחלט - מציאה. מאלה שהופכות לשידוך מוצלח. לעכבריות אבל יש בעיה אחת. באיזהשהוא שלב בחיים שלהם הם פוגשות איזה הומו חמוד. נראה טוב, קצת עדין אולי, בחור רגיש כזה, שנורא כיף להם לדבר איתו ולשבת איתו בבתי קפה. תמיד יש לו בית מהמם ומערכת מעולה ומליון דיסקים שגם הם אוהבות וכל החברות שלהם אוהבות אותו גם כן. והחברות שלהם אפילו שואלות אותן: תגידי, הוא כזה חמוד, הוא לא הומו? אבל זהו, שכאן ה CATCH..... כי עלם החמודות באמת ישר איתן ומספר להן הכל על עצמו, חוץ מזה שהוא אוכל בתחת. הוא לא דו. הוא הומו. אבל הוא בשלב כזה של החיים שהוא רוצה לנסות עם בחורה. והוא לא רוצה לספר לה כי הוא לא רוצה להרוס את הסיכוי שלו איתה. עכשיו, תבינו את ההומו. לא תמיד הוא עושה את זה בכוונה. לפעמים הוא באמת מרגיש שהוא מאוהב בה ובא לו עליה. זה רק התת מודע שלו שאומר לו, עזוב, שנינו יודעים שריח של זיעה גברית עושה לך את זה יותר.... אבל מי מקשיב לתת מודע שלו? בטח לא ההומו הזה. אז הוא נכנס למערכת יחסים עם העכברית. מה, ניסוי קטן. אולי זה יילך ואני בעצם סטרייט מודחק? קורה! אם למדונה היו פעם פלולה וגבות שחורות אז הכל יכול להיות כבר. ולאט לאט העכברית, שלא מבינה שהיא משתתפת בניסוי, מתאהבת בו לגמרי. והיא נותנת לו את עצמה. והוא נורא נורא טוב במיטה. היא לא יודעת כמובן שזה בגלל שהיא פשוט לא מגרה אותו מספיק אז הוא צריך נורא להתאמץ כדי לגמור. היא סתם חושבת שהוא רוצה שיהיה לה טוב, הסקס. וכ-מ-ו-ב-ן שהם כל הזמן יוצאים ומתחבקים ומתנשקים בפומבי, לפעמים הוא אפילו מנשק אותה במועדון יותר מאשר בבית. כי הוא רוצה שייראו שהוא סטרייט יותר משהוא רוצה לנשק אותה בעצם. ועוברת תקופה. שבוע, שבועיים, אולי חודש, או שמונה חודשים. והיא בטוחה שהכל בסדר ביניהם אבל אז הוא פוגש את תומר. או מוטי. או אבי. ואז הוא עוזב אותה לאנחות ויוצא עם הזיון החדש למועדון. והיא נשארת לבד לבד לבד והחברים הטובים שלה אומרים לה: אמרנו לך שהוא הומו מה את רוצה? הבאת את זה על עצמך. ותבינו. העכברית היא לא מזדנבת. היא לא איזו האבלה. היא חכמה ומבינה עניין. היא פשוט לא קלטה אותו.

i love u

New member
אהבתי את ההגדרה שלך לעכבריות...

ואפרופו עכבריות קבל אחת... חחחחחחחח

MARMELAD

New member
אוי.. חבל שהמחשב הזה לא עובד טוב

הייתי שולח לך נשיקה מצוירת. בינתיים קבלי את הסאונד המתאים: מוצמוצמוץ ! (שליחט) תני לי להרגיע אותך: את לא מזדנבת. את משתמשת במילים כמו "אגרסיות, אינטלקטואלי, גורם, בני גילם". אוצר המילים של המזדנבת כולל בדרך כלל את המילים המקבילות עצבים/מנחוס, מה זה גאון, קטע כזה, מאותה שכבה" בהתאמה.. לפי המילון שלי את GAY FRIENDLY משודרג. אוקיי?

MARMELAD

New member
הבהרה !

למי שעוד לא מבין אותי... אני יודע, זה קשה.. אני לא רוצה לפגוע באף אחד חס וחלילה חס ושלום ! כולם טובים, כולים אהובים עליי, כולם לגיטימיים אם כי מזדנבות זו בכל זאת תופעה ביזארית ונלעגת בעיניי. מצד שני, רבות מחבריי הטובות הם מזדנבות מקצועיות!

*GormE*

New member
הייתי רוצה לשנות כל הגדרה

שהדבקתי לעצמי שלא לצורך, אני לרוב אדם שנמנע מהכללות מתוך פחד להכלא בתוכן. כך, שאפילו הגדרתי המינית נשארת פתוחה, למרות שיש ארמז עז לסטריטיות. מאוד מחמיא לי שמרמלד לא שייך אותי לשני סוגי הטיפוסיות שפירט, במיוחד כי לא תיאר אותן באור זוהר במיוחד (תודה על המחמאה- אוצר המילים שלי עורך עכשיו מסיבה פרועה, לחגוג את ההכרה
) אבל האמת? היה מקרה בעבר, שהייתי יותר קטנה ותמימה מההווה (יותר תמימה מעכשיו. מפחיד. =התמימות שלי גובלת בטיפשות לפעמים) ויצאתי זמן מה עם הומו. כנראה שהייתי ה-cover שלו. זה לא הגיע ליחסים מיניים, כי היינו באמת קטנים למדי. אני לא רואה בנתיים פגיעה ממשית שנגרמה לי מהמקרה. על כל פנים- אולי אני "עכברה נבונה", איני יודעת. אעדיף שתתעלמו מפתיחתי המעוררת חשד (אישית, הייתי מגיבה בדיוק כמו מרמלד) ותתיחסו אלי כאל סתאם אדם שניתן לדבר איתו על כל מחשבה שהיא, שטחית ופילוסופית כאחד, אדם המתעניין בתיאטרון ובקולנוע ובעוד מדיומים אמנותיים, אדם יוצר, אדם מתעד, ועדיין- נטול סמל פאלי בין יריכיו. אם הייתים רוצים עוד- אמסור לכם את הקישור לדף היוצר שלי, גם אם אין לכם עניין מסויים בי- זו דרך חביבה להעביר את הזמן, בקריאה ובצפייה בעבודותי השונות.

טל קר

New member
יקירתי, שימוש במילה ארמז נותן לך

קרדיט חסינות אל מול לפחות שלושה סוגי טיפוסיות המתוארות באור שלילי נוספים שמרמלד עתיד לתאר אלא אם ישעה לבקשתי. הרשי לי לתת לך קרדיט נוסף ולא להאמין לדבריך שהיית מגיבה בדיוק כמו מרמלד. (את מוזמנת לדון בסמלים פאלים ואחרים גם אצלי בפורום פמיניזם ומעמד האישה.) טל

MARMELAD

New member
הגדרות עצמיות זה בכלל בעייתי

אין לי מושג איך הייתי מגדיר את עצמי אם הייתי צריך. עושה רושם שכל הגדרה מפספסת במשהו את האמת... אז אני משתדל שלא להגדיר את עצמי בכלל. (אלא אם כן אני בסייסר סקס לוהט ואז אין לי ברירה)... עכשיו תשאלו "אז אם אתה לא מגדיר את עצמך אז מה נותן לך זכות להגדיר אחרים בכזה פירוט מעליב?" (נכון, טל, שרצית לשאול את זה?) התשובה: כי הכל בצחוק, בחיוך, עם מליון הסתייגויות והבהרות, ואני רואה גם תבנית של התנצלויות בסוף. הכל לשם השעשוע... חוץ מזה שבכל הגדרה יש גם את עצמי... מגניב? MARMELAD

טל קר

New member
(לא , לא רציתי).

ומה שמעליב זה לא הפירוט אלא שמות התואר שאתה מדביק לנשים בפירוט שלך. אמרת שבהודעה למעלה שכל אחד בוחר את ההגדרה שלו. כשההגדרה שלך לכל מיני דברים שאנשים מגדירים באופן חיובי ואצלך יוצא שלילי עד שבא להקיא (תרתי) אז באמת אופן ההגדרה והסטריאוטיפים שאתה בוחר להביא מספרים משהו גם עליך. אז יש דברים שלא גורמים לי לא לצחוק ולא לחייך וזה תיאורים מלאי בוז ושנאה לנשים. יש מספיק תיאורים כאלה גם בלי עזרתך, תודה. נ.ב. גם בדיחות שמנסות ללעוג לגייז לא מצחיקות אותי. נ.נ.ב איפה לעזאזל ראיתי את זה כתוב, מישהו כתב שההבדל אם אתה צוחק על מישהו או צוחק עם מישהו זה אם הוא צוחק איתך. אז לפני שאתה מנסה לצחוק עם מישהו תראה אם גם הוא צוחק. נ.נ.נ.ב אני לא שומרת טינה או משהו, אבל אודה לך אם תוכל לצמצם התבטאויות נגד נשים בעתיד.

MARMELAD

New member
אוקיי

כל הדיון הזה לא מוביל לשום מקום בעצם. כבר אמרתי כמה פעמים שאני עומד מאחורי כל מה שכתבתי ובכל זאת הדברים מנסים להראות את הזוית היותר משעשעת שלהם. תראי, אפשר לנהל דיון שלם שהוא PC אבל הוא יהיה טפל לגמרי. תמיד צריך שיהיה הנבל שיבוא ויגיד את הדברים כמו שהוא חושב בלי לטאטא. אם נעלבת אז בפעם האחרונה: אל. לא כל דבר חייב להיות רציני ודידקטי דרך הומור וסאטירה, מעליביים ככל שיהיו אפשר לפעמים ללמוד הרבה יותר. ואני חושב שיהיה לכבוד שנינו להפסיק כאן את הויכוח של "כן העלבת לא העלבת" PEACE! MARMELAD

טל קר

New member
אפשר להמיר אותו בויכוח של

כן תעליב/לא תעליב? אם הדרך היחידה שלך לא לפגוע בנשים זה לכתוב בשפת PC, מצידי SO BE IT. FAKE IT UNTIL YOU MAKE IT. ואולי בסוף תשתכנע שיש נשים שאפשר לכנות אותן במילות תואר חיוביות. מה ´תה אומר? (אתה יכול ללחוש לי באימייל או כאן מה צריך היה ללמוד הרבה יותר מזה שאתה הסתובבת עם נשים מטומטמות ומכוערות שכשהתפשטו בא היה לך להקיא? כי נראה לי שפספסתי את הערך המוסף וגם לא ראיתי בזה לא הומור ולא סאטירה, ואני שוקלת לפתח תחושת החמצה).

למעלה