הלווו! יש מקום פה לפאג-הגים כמותי??

MARMELAD

New member
טוב, בואי נמשיך את הויכוח

את יודעת מה, בואי לא. כל הדיון הזה נראה לי מיותר. אני והשקפת העולם שלי, את והשקפת העולם שלך. אני בטוח שאם ההודעות שלי יהיו כאלה ארסיות, מגעילות ומסיתות נגד נשים כבר יהיה הבנאדם שיימחק אותם ואם לא יהיו האנשים שידרשו את מחיקתן. באמת, טל, שאני לא אנטי שום מגזר. ובקשר ל"עכבריות"... ניסיתי לחשוב על שם אחר שייצג את חוסר השליטה שלהן בניסוי שעושה גיי כדי לבדוק אם הוא סטרייט. לא מצאתי שם יותר קולע. שפנות הניסויים נראה לך שם יותר מתאים? אם מקובל עלייך, סבבה. יוחלף השם מכאן והלאה. ובקשר לקביעות שלך לגבי הנשים שאני פגשתי, לבעיות הנפשיות שיש לי ושאר הירידות האישיות ברמה הזאת, תרשי לי לא להגיב אליהם. אני בטוח שאת יודעת שלא כל מה שבן אדם כותב משקף במאה אחוז את החוויות שהוא עבר בחייו שלו וכבר כתבתי קודם שאני מסתכל לא רק על חיי שלי אלא על כל מי שמסביבי, גם אם הוא סתם מישהו שאני לא מכיר במועדון וגם אם הוא מישהו שאני מכיר טוב מאוד. אז באמת, תחסכי לי את כל ההעלבות הקטנות שלך... זה לא לרמתך.

טל קר

New member
המ, אלו לא היו העלבות קטנות, אלו

היו הנסיונות שלי להתבדח. אני נשבעת שאני לא אחת הנשים שניסתה להכניס אותך למיטתה ושגם בחיים לא אנסה, והעלבון כאן הוא לא אישי, אלא כללי, איך אני כאישה רואה את ההתיחסויות שלך לנשים. מחיקה זה באמת מוגזם לפני שהזהירו, הסתפקתי בלבקש מאופק להוריד מהטאג ליין את הודעותך על מזדנבות כדי לא להבריח נשים בכלל ולסביות בפרט מהפורום. וכשאמרת עכבריות חשבתי שהתכוונת לנשים אפורות מכוערות ומתחבאות על הכלים, נו למה שמתכוונים כשאומרים על מישהי שהיא כמו עכבר. אולי מכאן אי ההבנה בנוגע להודעה השניה של העכבריות. בנוגע להודעה של המזדנבות - אני איתנה בדעתי ולא יחידה בדעתי שזו הודעה פוגעת בנשים (חשבתי שאולי זה רק אצלי אז התיעצתי עם עוד כמה נשים לפני שהגבתי). נסה להחליף את האישה בתיאור שלך במשהו אחר. במוצא מסוים, בעם מסוים, בנטיה מינית מסוימת, ותראה איך אתה מרגיש עם תיאור על הומו מטומטם ומכוער שאיך שהוא מתפשט בא לסטרייט להקיא, או עם ערבי מטומטם ומכוער שאיך שהוא מתפשט בא ליהודי להקיא או WHATEVER ותראה אם לא נשאר לך טעם לוואי מגעיל בפה, כמו שלי היה כשקראתי את הודעתך על מזדנבות.

i love u

New member
טלוש זכות של כל אדם...

לראות גבר ואישה בהשקפה שלו... אפשר לנסות להסביר לא שהוא לא צודק אך לא לשנות את השקפתו... ותחשבי על זה...

טל קר

New member
אהלן יפעת זה ויכוח לגמרי לגמרי אחר

שקשור גם לפורום שאני מנהלת (פמיניזם ומעמד האישה). זכותו של כל אדם לחשוב מה שהוא רוצה על כל דבר, אין הגבלות על חופש המחשבה, אבל לא בכל מקום מותר לבטא מה חושבים זה דבר אחד, לא בכל מקום כדאי לבטא מה חושבים זה דבר אחר. ובקשר ללשנות את השקפתו, אני מאמינה שהרבה מן השנאה נובעת מבורות ומפחד ומחינוך של החברה לשנאה. זה נכון גם לפמיניזם וגם להומוסקסואליות. לכן כמו שאחוש צורך להתווכח עם בעל השקפות הומופוביות בנסיון לשנות את השקפתו אחוש גם צורך להתווכח עם בעל השקפות מיזוגניות בנסיון לשנות את השקפתו. בהנחה שלדעתי הוא בר שינוי. כי אכן לא כולם בני שינוי. אבל אני בכל זאת שואפת לשנות השקפות של אנשים ליותר פלורליסטיות, ליותר מכבדות את שאר האנשים ואת שאר הדעות ואת שאר ההשקפות כל עוד אינן פוגעות באחר. (כלומר אין לי שום כוונה לעורר סובלנות כלפי דעות נאציות או אנטישמיות או גזעניות או הומופוביות או מיזוגניות או שוביניסטיות). אני חושבת שבכל זאת יש סיכוי באמצעות דיון לשנות את ההשקפות, הרי לא באנו לפורומים לצורך החלפת מונולוגים, אלא לעצם החלפת דיאלוגים.

*GormE*

New member
היי, תקחו את זה בקלות..

שיוך ל"טיפוסים" זו דרך מקובלת ליצור אפקט קומי זה לא בכוונה לקטול, אבל החוכמה היא לבחור מה לקחת ברצינות והאם להתרגז ממנו.

טל- גם אני חושבת שאת מגזימה

נכון שאפשר למצוא בדברים של מרמלד שנאת נשים, אבל ניתן גם למצוא בהם סאב-טקסט של ירידה על עצמו ועל התקופה שהוא הקיף עצמו בנשים מהסוג המתואר. ב.ק.

MARMELAD

New member
אני באופן אישי רואה בזה הומור

אם זה כלפי עצמי ואם זה כלפי העולם כולו. ואני מאמין שככל שנכיר יותר אתם תכירו כבר את הסגנון שלי ותדעו מה לקחת ברצינות ומה לא. וחוץ מזה.... ברוכה הבאה, עוד לא הספקתי להגיד לך ! אז ברוכה הבאה. MARMELAD

למעלה