פאשיסט....רבין לא "נפטר"...יום הפטירה העברי של יצחק רבין הוא י"ב חשון.
רבין נרצח בדם קר על ידי טרוריסט יהודי !!
אחד כזה שבטח יש כמוהו בחוג חבריך [בהנחה שיש לך חברים].
פאשיסט....רבין לא "נפטר"...יום הפטירה העברי של יצחק רבין הוא י"ב חשון.
נעים מאוד, הרינגטון.פאשיסט....
אלא שאם לא תוציא דברים מהקשרם ובמקום זאת תבחן אותם בהקשר בו נאמרו, מה לעשות, הדיון הוא על מועד פטירתו של אדם. תתמודד.רבין לא "נפטר"...
כן כן, ידוע. ברוך ה' אתה לא נמנה על חוק חברי, כך שאינני מכיר טרוריסטים יהודים בחוג הזה. כל השאר, נחמד שאתה צווח, אבל פשוט לא קשור כהוא זה לדברי למעלה . כאמור שם, כבר כשכתבתי את הדברים היה ברור שיהיה מי שיקפוץ ויטען את הטענה הקנטרנית וחסרת ההקשר הזה. את ספי צפיתי. אותך סברתי לקצת יותר אינטליגנט ופחות מגמתי. נו שוין, טעות לעולם חוזרת.רבין נרצח בדם קר על ידי טרוריסט יהודי !!
אחד כזה שבטח יש כמוהו בחוג חבריך [בהנחה שיש לך חברים].
תפנים..נעים מאוד, הרינגטון.
אלא שאם לא תוציא דברים מהקשרם ובמקום זאת תבחן אותם בהקשר בו נאמרו, מה לעשות, הדיון הוא על מועדפטירתוהירצחו של אדם.תתמודד.
בשמחה. כלומר לא אקיים איתך דיון על "מי חברי" מהטעם הפשוט שאיני רואה סיבה לשתף עובדות אלו עם נמושה נלוזה ופשיסטית כמוך. אבל ברמת העקרון והכלל אני לגמרי גאה בחוג חברי ואם מתוך הכרתו ניתן לדעת מי אני, אשרי שכך.תפנים..
אמור לי מי חבריך ואומר לך מי אתה.
אשרינו שמיצינו.
כמו שהרמאים הדתים גנבו ורימו ושיקרו לגבי אלוהיםרצה הגורל.ורצח של ראש-ממשלה,יצחק רבין.הביא לתודעה,
גם את יום הזיכרון לרחל אמנו.
י"א בחשוון הוא יום ציון פטירת רחל אמנו ע"ה.
מי שרוצה ברכות וישועות מקבר רחל הקדושה, בלי לסוע עד דרך בית-לחם,
חייג/י כעת 073-2866534.
מה אתה רוצה מדרך בית לחם?רצה הגורל.ורצח של ראש-ממשלה,יצחק רבין.הביא לתודעה,
חייג/י כעת 073-2866534.
חחחחחחחחחחחחחחחחרצה הגורל.ורצח של ראש-ממשלה,יצחק רבין.הביא לתודעה,
כמה שילמת על "הברכה" ש"ברכו" אותך השרלטנים הגנבים?מי שרוצה ברכות וישועות מקבר רחל הקדושה, בלי לסוע עד דרך בית-לחם,
חייג/י כעת 073-2866534.
ברור,מה זה עניינך?
אלו עניינים של יהודים
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.