הלו אנשים !!!

הלו אנשים !!!

החלטתי להצטרף לפורום (ברשותכם..) חולה על בראד....בן אדם מושלם !!! יש לי תיקייה במחשב ויש בה 706 תמונות שלו בדיוק!!!! הוא פשוט מהמם............... שמתי תמונה לדוגמא...

../images/Emo24.gif ברוכה הבאה

אני לירון
, ונכון הוא בן אדם מושלם ושמת תמונה מהממת
ויפההה- 706 תמונות
!

כן : >

אני חולה על המראה הזה.... הBAD BOY עם הקוצים , הפצע ,הזקזקן...ויש תמונות גם עם סיגרייה. והשפתיים שלו כאן מהממות..............יוווווו אני מתה!~!!!

ה אורחת

New member
חחחחח נראה לי יש לנו אותו ראש

במה שקשור לבראד
את כל כך צודקת בקשר לBAD BOY חחחחחחח למרות שאני אוהבת אותו גם ככה בכל צורה לא משנה.... היהיהי אה והכיייייי חשוב, ברוווווווווכה הבאה!!!!!!
וכן, התמונה מ ה מ מ ת !!!!!!!!!!!!!!!!

חחחח אני יותר אוהבת את המראה

החמוד סקסי כזה כמו בחברים ובאושן 11 יותר כמו בחברים

ה אורחת

New member
חחחחח אל תעשו לי את זה!!!!

אהההההההההה....... בדיוק אתמול סקרתי תמונות מהאינטרנט של בראד מאושן שהוא אוכל, אה..... שיו התמוססתי מול המחשב, כמו שהארטיק וניל הזה שהוא אכל במעלית התמוסס לו ב.........פה................
אני לא יכולה!!!!!...... אני אוהבת אותו בכל צורה בכל צורה בכל צורה אהההההההה אני מתחרפנת..... כחנק'כנהעק'הגעקהכגהגה....... ובפרק הזה בחברים הוא פשוט יפהיפה, ראיתי תפרק הזה איזה 15 פעם...... ברצף...... היהיהי

מיצי007

New member
ברוכה הבאה

אני אוהבת את המראה שלו בפייט קלאב כי אני אוהבת את פייט קלאב הוא פסיכי שם וזה בראד האמיתי ואני לא אהבתי איך שהוא נראה למשל בשבע שנים בטיבט

לא כל כך מסכימה איתך...

אני אוהבת את כל הדמויות שהוא שיחק ואהבתי איך שהוא נראה גם בפייט קלאב גם בשבע שנים בטיבט וגם בטרויה..ועוד.. ובעיני אין כזה דבר בראד האמיתי כי הוא שחקן הוא יכול לשחק כל דמות, לוחם בטרויה, מטפס הרים בשבע שנים בטיבט ופסיכי בפייט קלאב..חח אולי בעינייך בראד האמיתי בשבילך זה בפייט קלאב וככה את אוהבת אותו.. ודווקא בעיני הוא מדהים בשבע שנים בטיבט(כמובן אחרי שהוא מסתפר)

מסכימה איתך לירון...

אני אוהבת אותו כמעט בכל מראה...ולדעתי הוא ממש מהמם בשבע שנים בטיבט...והמראה של פייט קלאב-ארררררר סקסי לגמרי...אני אוהבת ת'מראה הזה מאודדדדדד.
...זה מראה מושלם!!!

מיצי007

New member
הממממ לא ממש התכוונתי לזה

לא כל כך הבנת נראה לי למה התכוונתי.... לא אמרתי שאני אוהבת איך שהוא נראה רק בפייט קלאב,התכוונתי לזה שהוא נראה מדליק עם כל החבלות וזה,והוא כזה פסיכי שם וזה האופי שלו,אם היית שומעת את הקומנטרי בדיוידי אולי היית מבינה קצת למה התכוונתי. אני אוהבת אותו בכל סרט וחושבת שהוא יכול לשחק הכל מן הסתם...דיברתי רק על המראה שלו,ולא על המשחק... ואת האמת?אני לא כל כך אוהבת אותו עם קוצים וזה,אני יותר אוהבת אותו עם שיער ארוך...פשוט בשבע שנים בטיבט הוא נראה מלוקק כזה,לא'דעת..... לא נראה לי שאת באותו קו מחשבה שלי

אוקיי הבנתי ../images/Emo45.gif

..אני אוהבת את כל המראות שלו בכל הסרטים..את פשוט מעדיפה את בראד בפייט קלאב? אבל לא הבנתי מה הקשר שלו לפסיכי? חחח מה זאת אומרת קומנטרי בדי וי די?

מיצי007

New member
הוווווווו

לאו דווקא בפייט קלאב,סתם עלה לי לראש אחר 7 שנים בטיבט... אני אוהבת אותו במראות שונים,כמו באושן 11 אבל גם בטרויה למשל.... זה מאוד תלוי והקומנטרי בדיוידי זה הדבר שמוכיח שבראד פיט הוא בנאדם מטורף-שמעתן פעם את הצחוק שלו? הרי בפייט קלאב יש את הקטע שהוא צוחק כמו מטורף נכון? אז אני לתומי חשבתי שהוא עשה את הצחוק כחלק מהמשחק אבל לאאאאא זה הצחוק שלו!!! והקומנטרי בדיוידי זה-שיש תוספת בדיוידי שאת צופה בסרט לא עם הקול של הסרט,אלא עם הקול של השחקנים שהקליטו אותם צופים בסרט.... הם אומרים שם דברים מגניבים לאללה.

אההה אוקיי ..מגניבבב ../images/Emo9.gif

חחח יש לך טעם טוב
ואף פעם לא שמעתי על קומנטרי בדי וי די אז תודה שאמרת לי ..נשמע ממש מגניב.. ושמעתי איך בראד צוחק ולא נראה לי שזה הצחוק שלו..אולי הוא יוצא לו לפעמים חחחח מוזר

ה אורחת

New member
חחחח אני מבינה על מה את מדברת!...

חחחחחחחחחחחחחחחחחח LOLOLOL אני מסכימה לגביי הצחוק של בראד! לא בקטע שהוא צוחק כמו איזה פריק מטורלל אבל יש לו צחוק כזה גופי כזה מצחיק, תמיד שהוא צוחק אני מתחילה לצחוק בעצמי, מן צחוק כזה מתגלגל כזה כמו של איזה dude מהקולג' או משו חחחח לא יודעת איך להסביר אבל זה נכון הוא הכיייייי חמוד שהוא צוחק! ובקשר לקומנטרי *מקנאה בטירוף!!!* שיש לך תקומנטי של פייט קלאב! לי יש את זה של לג'נדס אוף דה פול , גם שם חחחחח זה כזה מצחיק הם מדברים שטויות (בראד והבמאי) אבל בטח שפחות כי זה גם סרט באופי שונה! מאיפה יש לך תDVD עם הקומנטרי של פייט קלאב?!

למעלה