הלו אנשים !!!

ה אורחת

New member
אהההה מישו אמר פסיכי ?! O_O../images/Emo3.gif

אהההההההה חחחחחחחחחחחחחחחחח אני כל כך אוהבת שבראד מתחרפן!!! היהיהיהי אני לפעמים מרגישה הזדהות לגביי העניין הזה חחחח
הייהה\ ורגע?! מה רע בלהיות פסיכי?! O_O חיייייי o_O האהאהא חחחחח טוב די אני מתחיהל להתחרפן חחחח ומיצי, בקשר לאופי אז לא יודעת יש בזה משו, יש לי הרגשה שבראד כבנאדם אוהב שטויות ובולשיט חחחח את יודעת כמו ילד! חחח אה וזה מזכיר לי אתן יודעות שהוא חולה על Jackassחחחחח הוא אפילו השתתף בפרק אחד חחח שכאילו חוטפים אותו! קורעעעעעע

ה אורחת

New member
ממממה בג'אק אסססס?

קוווף? לא ברור אם זה היה ציני או רציני.... אני רק ראיתי שהוא כזה עומד ברחוב באיזה טור לאיזה חנות ופתאום עוצר וואן ענק ליד ויוצאים אנשים ומושכים אותו בכככככוווווח פנימה והוא כזה צורח :"אההההה אהההההה תעזרו לי אההההההה ובועט ברגליים" זה מזהההההה מצחיק!!!!!!!!!
ואנשים ברחוב כזה מתקשרים ואומרים:Oh my god brad pitt had just kiddnaped!!!......

מיצי007

New member
כן...

ואז הם כולם מתלבשים כקופים ובראד הוא הקוף החום בהיר... אני חייבת להקליט לכן את הצחוק של בראד שתבינו על מה אני מדברת...

ה אורחת

New member
חחחח איפה ראית את זה?!?!?!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח..... רגע אני רק זוכרת שאחרי שהם חטפו אותו אז צילמו אותו בוואן אומר משו וזהו... איפה ראית את זה? אני יכולה למצוא את זה באינטרנט? וכן אני יודעת על מה את מדברת (חחח אני חושבת שאני יודעת
)

Velma Kelly

New member
ג'וני ובראד../images/Emo99.gif

בהחלט מרשים, אני צריכה לראות את הפרק מתישהו.. יש תמונה משתופת שלהם ביחד?

Velma Kelly

New member
אהה ג'וני ג'וני ../images/Emo99.gif

מיצי יש לציין שיש לך טעם טוב, עד עכשיו כל מי שאמרתי או שאת אמרת הסכמתי איתך לגמרי!! (או הפוך..)

ברוכה הבאה!!!!!!../images/Emo24.gif

אני קארין,בת 15 וחצי וגם מתה על בראד כמו כולן פה....תהני פה....

ה אורחת

New member
ממשיכה תנצלו"ש של בובונת!!!!!1

כי להודעה המורחבת לא ייכנסו הרבה! אההההההההה איזה מטונפים בראד וג'ן!!!!! אני לא מאמינה! כאילו ידעתי שבראד מעשן וכל זה (אחרי הכל לא יכול להיות שבנאדם כל כך מושלם, אז במקום להשחיט מבחוץ הוא משחיט מבפנים
) אבל ג'ניפר?!?!?!?! איזה מטומטמת!!!! עכשיו אני מבינה למה היא איתו! טוב אני מגזימה, אבל אני בחיים לא אוכל להיות עם מישו שמעשן פייייכססססס
חוץ מבמקרים מאוד מיוחדים, כמו המקרה המדובר חח.. אבל איכס איזה מגעילים הם! ואני לא צינית, שני אבלים, יש להם מספיק כסף כדי להשתמש בשיטות הכי מתוחכמות להיגמל! ומזה?! שמעתי נכון?! בתוכנית של אופרה בראד גם אמר שהוא חזר לעשן...... איך איך?! איזה אהבל... -_- אחרי איזה שנתיים שהוא הפסיק.... מסכן וטיפש!

איכסה עישון...

הם הורסים את עצמם מבפנים...מבחוץ הם מהממים ומבפנים בטח הכל שחור..
....אני שונאת עישון ואנשים שמעשנים אבל כמובן כמו שאמרת,יש מקרים מיוחדים..
...ולא ידעתי שג'ן מעשנת..
...חדש לי...יאקקק יאקק איכסה סיגריות!!!

מיצי007

New member
חבל שאתן מנצל"שות...

לא חשוב,התחלתן כבר אז נסיים.... לפי מה שאני יודעת שניהם לא מעשנים כבדים מידי ככה שזה לא ממש דרסטי וחולני מידי,זה חבל ועצוב באמת שהם מעשנים וזה רק גורם להם נזק,אבל תסמכי עליהם שבתור מפורסמים הם צריכים לשמור על התדמית שלהם והם שוב יפסיקו בקרוב

ה אורחת

New member
אני מאוווווד מקווה שאת צודקת!

לטובתם האישית בלבד!!!!!!!!!!!!!!!!1 ולמה את מתכוונת בחבל שאנחנו מנצלשות?

למעלה