הלו הלו - אני חדש

Satla ruleS

New member
ברוך הבא שגיא.. :)

מודיעה לך מראש- יהיה מעניין פה.. אפשר להפוך את הפורום הזה לסרט: "בילי הנשם" הרוצח זה..תם תם תדם..
המשרת עזוב אני מסטולה היום..אז תהנה :)

HAN2005

New member
חחחחחח הלוואי שהייתי מבין.. דרך אגב

זה אחיה... זאת שהיא נכנסת דרכו לפורום

תעשה טובה לכולם

ותשנה סיסמה או משהו ושתפסיק להיכנס היא עושה לפורום רע ובלי להעליב אותה אני יתפלא אם היא מעריצה אותם פשוט אין לה מה לעשות מאז שהעיפו אותה מלינקין פארק.....

yoseflotz

New member
חחח איזה מסכן אתה...

עם אחים כאלה מי צריך בני זונות שנכנסים לפורום שאתה נמצא בו ומדברים על המראה של הסולן.

®NuLy®

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

וואיי הרגת אותי עכשיו מצחוק!!! הסרט:"בילי הנשם" חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

דוקי1

New member
נעים מאוד!

וברוך הבא שגיא כפי שאתה רואה למנהלת אין פה תפקיד גדול, בעצם היא לא ממש נמצאת פה, כי אם היא הייתה נמצאת פה, אולי היא הייתה מוחקת כמה הודעות של כמה אנשים שנמאס לראות את ההודעות חסרות הטקט שלהם,ובנתיים הפורום הולך ויורד ברמתו. בכול אופן גם לי יש את כל הדיסקים וגם אצלי הם מסודרים יפה יפה, אני גם מנקה אותם מאבק מידי פעם
אז ברוך הבא לפורום!

ADCMAN

New member
דוקי1 יא חתיכת קוקסינל

היא נמצאת בצפון הארץ. היא לא ליד מחשב, מבין?

דוקי1

New member
כוס אמק!~!!

אני בחורה בחורה יא אידיוט! יש לי כוס וציצים תקלוט כבר!! ולא לא ידעתי שהיא בצפון! סעאמק מה אתה חש פאנקיסט?!

BlueBeIl

New member
יא אללה...

חודש שלם אני מנקה ומסדרת פה ואני הולכת לשלושה ימים ואין לי תפקיד גדול? הייתי רוצה לראות אותך מסתדר עם כל כמויות הטופיקים שהציפו פה בימים האחרונים....

דוקי1

New member
מסתדרת

אני לא ידעתי שלא היית פה, רק שימי לב מה הולך פה.. ואני יותר מאשמח להיות עוזרת מנהל או איך שלא קוראים לזה.

למעלה