הלו הלו חברים וחברות יקרים

יחפנית

New member
אמרתי כבר אווווווווו ????? חחחחח

אוווווו איזה כיף שהגעת .... את יוצרת בי איזון מסויים ...... בעוד הנך גדי יקירה ...אני מאזניים ולעיתים כשאנו מתעופפים אז זה יכול להיות קצת מרוחק מדי .... והנה את מגיעה ובדיוק שמה את האיזון הנכון .... תודה .
כתבת כה בחוכמה ומתוך ראייה עמוקה .... אך אין זה מחייב שזהו השיעור של כולנו - ליחפנית היה נחוץ למצוא את הכוחות העצמיים שלה - להתכנס אל תוך עצמה ומתוך אותה התכנסות לצאת החוצה ולפרוח. אז לעיניין החלק הראשון של המשפט , צודקת ביותר . ותודה רבה על ההשתקפות לגבי הדרך שלי . כן .... פתאם כששמת כך את המילים נשמע לי פעם ראשונה ..... כצורה להגדיר את הדרך שלי . לגבי כל שכתבת על הרפואה ...... אז . לפני כמה זמן נפתח האתר של חוסן פורום גם . ( לידיעת כולם ) ולפני מספר ימים שוטטתי שם , ויצאה לי הודעה בדיוק על הנושא הזה .... להלן ...... ליעל ...... יום טוב לך ......... את צודקת הרפואה הקונוונציונלית לא נותנת מענה כולל . אבל גם הרפואה האלטרנטיבית כיום לא נותנת מענה כולל . כי המענה הכולל נמצא לדעתי במקום אחר . המענה הכולל נמצא בתוך האדם שמתמודד עם המצב הסרטני . כל השאר בין אם קונוונציונלי , אלטרנטיבי , או כל שיטה אחרת הקיימת , הינה רק כלי עזר בדרך למיגור סרטן . ועל פי דעתי זה נכון גם במחלות אחרות , וגם זה נכון לכל סוגי הסרטן כולל סרטן השד . לכל אחת מהשיטות ..... הקונוונציונלי או ו.. האלטרנטיבי .... הגורם המרפא לדעתי ( ומנסיוני האישי עם סרטן ) אינו הכלי בו הנך נעזרת . וכשאני אומרת כלי , אני מתכוונת באותו משפט לכימו , רדיו טראפי , כדורים , תרופות טיבעיות , אנרגיית מרידיאנים , תזונה , שיאצו סיני ועוד מני שיטות ...... ניתן גם להוסיף מבחינתי מכשף השבט או המרפא השיבטי . כאחת שרקדה עם הסרטן , אני יכולה לומר לך שאני אישית הייתי מעדיפה יותר מכל את הקוסם כמרפא . הריפוי קיים בתוכנו . החיים הזורמים בך זוכרים את הבריאות המפעמת בך . אך קיים מעצור . מעין מתג שמשום מה העביר את מקומו ונראה כאילו הוא הולך הפוך על עצמו , או נמצא בחיסול פנימי . המעצור הזה או המתג קיים בתוכנו אנו ...... אלו שהסרטן התפתח בגופם . והמסע או ההזדמנות הקיימת למול הסרטן ..... הינו מסע להכרת עצמך הפנימי . ואני יכולה לומר לך שהמסע הזה הינו מפואר . ומתנות מודעות בדרך לרוב . איך אנו מחליטים לנווט את המסע ? או את חיינו ......... הרשות נתונה ..... והבחירה רבה . מה שיותר חשוב בעיני מלספר לך איזו דרך היא עדיפה על האחרת ....... זה לספר לך על הקשר בין הלב שלך פנימה , לבין הכלים הקיימים לפנייך בדרך להבראה . והחלמה ...... החלמה – מהמילה חלום .....( או במיוחד ליאיר ..... החלם ה´ ) .. וזה גם מביא אותנו לנקודה הראשונה בהחלמה . ראשית כל , מקדי את חלומך בחיים . מה היה החלום שטרם עשית כאן . בחיים האלו ? הכל מתחיל מחלום . תעגני את החלום , כי בזמנים קשים החלום הזה בדיוק יזכיר לך את הכיוון הנכון . השלב השני זה לבחור לעשות הכל למען השגת החלום הזה . מי שמנע ממך עד כה לבצע את החלום , זה כל מני מוסכמות הקיימות חרוטות בתוכנו . ועתה לכלי הריפוי החשוב מכל ............ אחריות אישית ......... לחלום . ברגע שרכשת את הבנת ומודעות האחריות האישית שלך לחלומך . מאותו רגע המסע הופך למפואר . כי עתה ...... את לא תחפשי פיתרון גלובלי מושלם בשום אדם או שיטה , אלא כי מאותו רגע את תיגשי לרפואה הקונוונציונלית , ולאלטרנטיבית , ולכל שיטה אחרת , כשליבך מדריכך ....ליבך ..... ואלוהים . אחרי הכל הלב חזה וחלם ....... אז הוא יודע את הדרך לשם ובדרך גם נתמודד עם הסרטן . אצל מי השיטות או הכלים פועלים הכי טוב !!!!!! אצל אלו שמאמינים בהם . אם את מאמינה ברופאים ...... אז חפשי לך רופא , אלטרנטיבי או קונוונציונלי שאת מוכנה לשים את חייך בידיו ...... וודעי שהוא מאמין ביכולת שלך להרפא ............ אם את מאמינה בכל ליבך לאותו אדם ......... אני מאמינה שתירפאי , גם אם הוא יהיה מכשף הכפר . לעיתים אני רואה , וליבי נחמץ ...... אנשים שבכדי למצוא מזור . מוכנים לשנות את האמונות הבסיסיות שלהם שליוו אותם כל חייהם . כמו אנשים שאוכלים בשר שלפתע רק בשל הפחד של הסרטן מאלצים עצמם לדיאטות , או תרופות או דברים שאין להם בזה אמונה בסיסית . מה שלדעתי קורה זה שאם אמונתם במטפל אינה מושלמת במקרה הזה , אז אמונתם האישית הפנימית תחבל בתהליך ההבראה . ולעומתם ראיתי ...... אנשים שליבם משך אותם לשיטות הכי מוטרפות בעולם המנוגדות להלך רוח העולמי ......... ובזכות אמונת ליבם וכחרף כל התחזיות ..... הם הצליחו למגר מחלות חשוכות מרפא ולחיות בבריאות מלאה . אז אם חלום שטרם עשינו ...... זה הנקודה הראשונה להבראה . ואם השנייה זו אחריות .. השלישית - אמונה . החלום – הוא אישי שלך צורת וכמות ואיכות האחריות - בבחירה שלך ואמונה - בכל דבר שאם את מאמינה בו ..... באמונה שלמה ..... אמונות זה דבר של הלב וזה אישי . עם חלומות אחריות ואמונה ...... את כבר תימצאי את הדרך להבראה . כי כשיש לך את 3 אלה , ובתוספת אהבה ........ אז יש לך את כל הציוד הנחוץ . ראיתי מבריאים שאוכלים בשר ראיתי כאלו שאוכלים רק אצות ראיתי כאלו שמאמינים בקונוונציונלי ככלי . בצירוף אחריות . ראיתי כאלו שמאמינים רק בצחוק . יש שעשו זאת דרך הדמייה יש דרך מדיטציה . יש אפילו יפאני מופלא שאוכל אורז חום וקם מוקדם כדי לנשום לפני הציפורים את האויר החדש של היום המתחדש ...... אז יגידו שאויר ריפא אותו ..... כי כיום הוא בריא . העולם מלא בצורות הבראה ....... אז אם את מתמודדת כיום עם סרטן ( אני מניחה כך , אלא אם את שואלת בשם מישהו אחר ) עיצמי עיניים הקשיבי ללב ........ והדרך האישית המיוחדת והאינדיוודואלית שלך תיתגלם במהרה לפנייך ...... ואז ....... קונוונציונלי , אלטרנטיבי , תפוחים ..........אוכל סיני , או אויר . יש אישה מדהימה שאני מכירה אוהבת ומעריכה ....... היא יצאה מבית חולים פעם ופתאם עלה בה זיכרון שיש ריפוי בדרך פרחים ......... אז היא ניכנסה לחנות פרחים הקרובה , ושלחה כמעט חצי מזרי הפרחים בחנות איליה הביתה ..........חחחחחחח לדעתי ...... זה היה הכלי הכי חשוב לה בהבראה . אז אם את מחביבת הסינים , תיפתחי ספרים תישאלי מה זה ואם זה מדבר אליך , נסי . אם לא ...... אז נסי פרחים ...... כמו ארזה . או נסי צחוק כמוני ....או כימו אקסטאזי .. מה חשוב איך קוראים לכך ...... אם זה מתאים ללב שלך . אז זו הדרך הכי טובה והכי יעילה לך להבראה .

אילת33

New member
אליה יקרה ../images/Emo24.gif

דבר ראשון, וחשוב עד מאוד - ברוך בואך לפורום שלנו... דבר שני, העלתי על הכתב כמה שאלות שהעסיקו אותי בתהליך שאני עוברת... בא לך לענות עליהן?! אם כן , אשמח... אילת

eliya-l

New member
הי אילת ../images/Emo66.gif

אני חושבת שהחלטתי לאמץ את האייקון של הבנדנה עד להודעה חדשה. באם אוכל לענות על שאלותיך אשמח - נותר לי לקוות שתהינה לי התשובות הנכונות בעבורך. אליה

syu

New member
תשובה מ SHELY

כל הכבוד זה כל כך נהדר שפשוט בא לי לבכות מכיוון שזו אחת הפעמים הנדירות שאני שומעת מישהו אומר אני זקוק לעזרה גם אני הייתי כזו שלא מוכנה לקבל רק לתת ובכן כרגע אני לומדת גם לתת וגם לקבל ואני מוכנה לקבל עזרה מכולם עברתי את התקופה הקשה וכרגע אני מחלימה למדתי בזמן האחרון את המלל הבא אלי תן לי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם, האומץ לשנות אשר ביכולתי והתכונה להבחין בין השניים. אוהבת SHELY

אילת33

New member
איזה כיףףףףף לי!!!../images/Emo140.gif

איזה כייף לי שיש לי פורום שכזה, בו אני יכולה להעלות את הדיונים הפנימיים שלי על הכתב, לקבל תשובות, ללמוד על חיזוקים של אנשים אחרים!!! אז בפתיחת דברי, חייבת לומר שוב ושוב שאוהבת אתכם, שבלעדיכם היה זה ללא ה"אקו" ובגלל זה היה הכל בעוצמות אחרות. מסתייעת בכם לחשוב שוב ושוב ברבדים שונים על התהליך האישי שלי, ומנסה לסחוף אתכם גם לתוך התהליך כי חושבת שאנו למדים ממנו הבראה מהי, למדים ממנו היכן היו השריטות שבטייס האוטומטי שלנו, שגרם לנו להגיע עד כה... אז ככה, תודה לכל מי שהתעורר לענות לי, חושבת שאפילו אם רק זרעתי זרע, שיש בו כוחות לגדול ולהביא להארה מסויימת, עשיתי מצווה, שתרמתי כשם שנתרמתי, ותודה לכם על כך.... לומדת לבקש עזרה בימים אלה, לומדת לקבל בלי תנאים (בלי לחשוב על המחיר של הסוכריה של סבתא - ואגב, יחפנית, אצלי היה זה שוקולד חלב...) לומדת בתוקף קבלת האחריות האישית על חיי, שכמו שרמזתי קודם לכן, אין לה גבולות, היא חודרת לכל תחום ותחום בחיי, גובה את המחיר, וגורמת לי להתמודדות עם צבעים שונים מהצבעים אליהם הורגלו עיניי במהלך השנים. שלום לך שלי, ברוכה הבאה לפורום שלנו... חיבוק גדול לך, מקווה לראותך עוד ועוד...! אספמיה - חבל שלא הצטרפת באופן פעיל לדיון, מהכרותי עמך, יודעת שהיה לך מה לומר שיחכים ויעשיר אותי, אותנו... ניר יקר - תודה על התשובה הכנה, התגעגעתי אליך ביום ג´... ויחפנית ענקית - מה יהיה??? האם תופעת הבלה תמשיך לשטות אותך, לגרום לך להתחמק מהעיקר של הדברים??? תעני על השאלות ששאלתי אותך, את ניר וזהו! בלי סיפורי אלף לילה ולילה שמסיחים את דעתך מהעיקר. זה הזמן שלך ללמוד חמודה שלי, ואני מעריכה אותך כל כך בשל היכולת לכתוב כל כך הרבה, וכושר הביטוי, והאינטלקט לא מוטל בספק, רק יש לך בעייה חמורה של מיקוד - את הולכת לאיבוד - האם זה גם חלק מהפחד של הפרידה (אם אלך לאיבוד- לא אצטרך להתמודד, לא אקשר, לא אפרד...?!) את באמת לא בעמדה של "הייתי שם ולמדתי הכל" נכון?! ובכלל, החלטתי להעלות את הנושא לדיון כי לדעתי יש לו ערך חשוב מאוד עם "באגים" בתוכנה שלנו, והוא מפתח די חשוב בהחלמה, בהתמודדות עם החיים דרך המשקפיים הנכונים, שכולנו מנסים לרכוש... לומדת מכם המון, אוהבת אתכם המון, אנא המשיכו בדיון, כי זו באמת נקודת מוצא טובה להחלמה, למחשבה בריאה, לניטרול ה"סחר הרגשי" ולכנות עם הסביבה... שלכם, אילת

אילת33

New member
איך קרה ששכחתי את אליה???!!!

סליחה אליה, ושוב סליחה! שכחתי את תגובתך לדיון, ולא התייחסתי אלייך... וכן, גם לך יש מה ללמד אותי, מה לתרום לכולנו בנושא, הדבר ניכר... ברוכה הבאה לפורום שלנו, המשיכי להגיע, המשיכי לכתוב ולשתף אותנו... אילת

למעלה