הלו חברה

הלו חברה../images/Emo41.gif

היי כולם, מה קורה? כן כן זה שחף... תפסיקו לצעוק מהתרגשות, זה רק אני... אז מה קורה? שימו לב מתי אני כותב את זה, לא יצאתי היום ויש לי נדודי שינה, אני עוד לא הסתדרתי עם השעות של המשואה...

מה אתה ב-../images/Emo56.gif

מה זה ההלו הזה...... חבל שלא יצאת, פיספסת די הרבה, גלי וסער, עכשיו זה רישמי... השאלה היא מה עם שירן וטיטו.... מרקו וזהו!!!

יש פה כנראה אנשים, שההודעה שלי פגעה

בהם, אז שוב לאותם אנשים, אני יצטט מילה במילה את ההודעה ואני יצרף הסבר לדיסלקטים שבינינו. --------------------------------------------------------- חבל שלא יצאת--- אני מאוכזב ששחף לא יצא. פיספסת די הרבה--- קרו דברים, בזמן שלא היית, ופיספסת אותם. גלי וסער, עכשיו זה רישמי... --- גלי וסער נצפו ביחד, ולדעתי הם זוג רשמי. השאלה היא מה עם שירן וטיטו--- רציתי להתעדכן מה קורה בין שירן ויואב טיטו. (ואין כאן שום סימני קריא וכלום.) מרקו וזהו!!! ---- החתימה שלי. --------------------------------------------------------- מקווה שזה טיהר את העיניינים, כי היום הוציאו את הדברים שלי מהקשרם. חברה, זה כתוב שחור על גבי לבן, אז אל תמציאו שטויות שאמרתי או לא אמרתי, כי זה ציטוט מדויק, ואתם יכולים לבדוק אותו גם, אז חברה, די לשטויות, וההמצאות. חבל שזה הגיע לפסים כאלה, אבל מה לעשות. כנראה שיש אנשים שלא יכולים להתמודד עם האמת... חבל, שלכם, מרקו וזהו!! ---- וזה לא איום, זו החתימה שלי... תרגע טיטו.

havlaz

New member
אני עדין לא מבין

מה קרה פה לאנשים.. הבן אדם כתב 4 מילים, וקיבל איום? בסך הכל שאלה, לא סיפר איזה רכילות, לא עבר על שום חוק, לא פגע באף אחד. מה קרה לכם אנשים?! הפורום הזה הוא כדי שתהנו! לא כדי שתהרגו אחד את השני

אני מאמין ש Action force יוכל לענות

הרי הוא מבין היטב מה אני עשיתי לא בסדר.... אז בוא יונתן (או שאסור לי להשתמש בשם לך ללא רשותך) ותגיד לנו... אבל תאכל´ס, אני ואתה וכולם פה מבינים, שאין כאן שום עילה, ושזה הכל היה ברוח טובה... אז. חאלס.. מרקו וזהו!!!

טוב חבר´ה מספיק!../images/Emo46.gif

אני לא מבינה,למה חיים של אנשים לא יכולים להמשיך ולהיות עיניינם בלבד? אני רוצה לחיות את החיים שלי בלי שאחרים יבדקו,יבחנו,ישאלו ויעבירו ביקורת! מרקו עשה משהו לא נכון,הוא ישתמש בחיי הפרט למען עידכון חברתי אידיוטי,אבל זו לא סיבה להתרגז. בואו נסכם שלפני שמפרסמים משהו על חייו של אדם כלשהו,אז קודם מבקשים רשות. ועכשיו,מספיק לריבים האידיוטים!

שירן מה זו התפלצפות הזו?

מה קורה לך? הוא בסך הכל אמר משהו?.... חוץ מזה, את אחרי הכל הפלת את זה על עצמך... אני לדוגמא לא לוקח את זה קשה שהוא אמר משהו על גלי... פעם הוא גם שם תמונה... של גילי וגלי וכתב צריך לחשוד... אז מה? תאמינו לי חברה... זו אפילו לא רכילות, הוא בא ושאל מה עם הקטע ואת יכולת לענות לו... הוא לא ריכל הוא בא בבקשה שתעני לו על השאלה... זה נכון שלא צריך לכתוב את זה מול כל האנשים אבל בסופו של דבר, רכילות מגיעה לכל מקום... לא צריך להעלב מכל שטות שבן אדם זורק... מרקו אל תדאג, אני עדין חבר שלך...

אני מסכים איתך שחף ותודה על התמיכה

אני מסכים איתך שאנשים לקחו קצת יותר מידי רציני את מה שאני אמרתי, באבע וחצי כמעט בבוקר. טיטו סער ויונתן, לקחו את הדברים שלי יותר מידי רחוק, והוציאו אותם מהקשרם. ואני שמח שאני לא לבד. ואני גם אוהב אותך....
מרקו וזהו!!!!

Action force

New member
ובכן

מרקו, בניגוד אליך, לא ארשום לך בפורום, מה הבעייה אלה אם תאשר לי.

בוא ספר לי...

מה מעבר לזה... אני הבאתי כאן, את הציטוט המקורי, ותסכים איתי שכל מה שאמרתם היום בחוף דן הוא פשוט המצאה, והדברים הוצאו מהקשרם. ההודעה הייתה באמת ובתמים, רק משהו קטן, שנופח למיימדים ענקיים. וחבל.... עכשיו אני ממש רוצה, ומבקש, שתפרט, מה מעבר לזה, כי לי, אין שום דבר להסתיר, ואני לא מסתתר מאחורי המילים שלי. בבקה( תפדל ) מרקו וזהו!!!

נעה ד

New member
וואווו.. איזה מלחמות הולכות פה..

חברה תשפרו את מצב הרוח...! יש עכשיו "ראיון" עם כוכבי הפסקת עשר!! חבל שזה מתחיל על רגל שמאל

חבריי היקרים..תחיו את חייכם,לעצמכם!

אני חיה את חיי ועושה דברים ואם אני לא רוצה שדברים יתפרסמו בפורום זו זכותי! אני לא מתפלצפת-עמיתי היקר! זו דעתי-תהרוג אותי וזהו! (אחלה סידרה) לדעתי עם כל הרכילויות והכעס מסתתרת בקשה קטנה... תניחו לאנשים לחיות את חייהם!!!!! ועם הכל אני לא שונאת אף אחד.

אני באמת מסכים עם שירן.

זו לא הייתה שום רכילות, שום כלום, שאלה לגיטימית לדעתי, ששאלתי חברים, הטעות אולי יחידה הייתה שהיא התבצעה מעל גבי הפורום, ולא ביני לבין שירן או שחף לבד. טוב, אני אמרתי, ואני יגיד את זה שוב, אני באמת מצטער על כל מה שקרה, אך הדברים נאמרו, ואני באמת גם לא חושב שמה שאמרתי הוא כל כך קשה או בלתי ניתן לעיקול או איך שתרצו, זה היה שאלה, ותראו מה יצא מזה. חבל מאוד שיש אנשים שלא יכולים להתמודד עם זה. אני כמו שאמרתי כבר לשירן וגם לשחף, עשיתי את זה (מי שישמע מה כבר עשיתי) בלי שום כוונה רעה, בטוב לב, ללא שום כוונה קשה. אני מצטער שזה ירד לפסים אישיים. חבל, אבל אנחנו עכשיו באמצע ראויון, אז נמשיך את הדיון הזה אחרי זה. מרקו וזהו!!!

לכל אותם עוינים ומאיימים! ../images/Emo46.gif

אם יש למשהו פה בעיה עם מה שאני כותב, שיבוא ויגיד לי את זה בפנים... מה שאני כותב כאן, מייצג את דעותי, את מה שאני חושב, ולא שום דבר אחר, מה שאני וכתב כאן או בכל מקום אחר, היא פשוט דעתי וזכותי המלאה לרשום את זה. עד כמה שאני זוכר אנחנו חיים בדמוקרטיה ואם זה מפריע למשהו אז באמת סליחה, אין לי שום כוונה רעה, אני אמרתי בדיוק מה שהתכוונתי, ואני ועמד איתן מאחורי כל מילה שלי. אז עם יש למשהו כאן בעיה עם זה, כמו שכבר אמרתי, שיהיה מספיק גבר ויגיד לי את זה בפנים! ולמי שאני כותב את זה, יודע בדיוק על מה אני מדבר, אז אם זה כל כך מפריע לך, אז זבש"ח, ואני באמת מצטער שזה כל כך עיצבן אותכם, אני רוצה להבהיר שלא הייתה לי שום כוונה רעה, אז, אם אתם כועסים כל כך, זו זכותכם, ואני לא שולל אותה ואני מקבל אותה. אז חברים, תעשו מה שבא לכם, ואם בא לכם לריב אז גם עם זה אין לי בעיה. אוהב אותכם, תמיד, מרקו וזהו!!!

DreamS_HunteR

New member
?!?!?!?!?

סתם שאלה, מי כבר אמר לך משהו לא טוב על התגובות שלך? (רק אם אפשר לשאול, ניראה שאתה עצבני)

כן... תתפלא... ואני מאוד עצבני!!!

אתה היית נוכח פה, ואני מאמין שקראת את רוב ההודעות שלי, וראית שאני לא מזלזל ולא פוגע, אך כנראה יש למשהו בעיה עם מה שכתבתי כאן, כי קיבלתי טלפון עצבני עם איומים, ממשהו ששמו כעת לא חשוב, אולי בהמשך, אז אני אומר לו קבעל עם ועדה- יש לך בעיה איתי... בוא תפתור אותה פנים מול פנים, כמו שעושים בבאר-שבע... (חחחח
) עכשיו ברצינות, אם אתם חושבים, שבעזרת איומים אתם תפחידו אותי, ואולי תגרמו לי להצטער אז טעות בידכם, ידידיי, לא רק שאני לא מצטער אלא עכשיו אני עומד יותר איתן מאוחורי דברי! ואני באמת מצטער שמי שלא מבין נפגע או שזה מפריע לו, אבל לא אני בחרתי את המצב הזה. תודה, מרקו וזהו!!!

havlaz

New member
מה? טלפון עם איומים?

מרקו, דבר איתי על זה.. כנס לאיסיקיו.. איומים על מה? מי מה מו?

למעלה