למדנו לצפות את צעדיך
מרקו, יש דבר אחד, החיסרון שלך, ובגלל שאף אחד לא מושלם, למדנו חבריך (האנשים שסובבים אותך) להסתדר אם הבעיה, צר לי שאתה לא יכול לראות את הבעיה הזו, ושאתה לא מכיר בה, אנחנו לא כועסים בגלל זה, בדרך כלל מנסים שלא להעביר לך את העובדה שאנחנו כועסים, כי אתה לא שם לב לדברים שאתה עושה, זה לא באשמתך, החסרון שלך, לכל אחד יש אחד או כמה. אז הפעם, הרתחת אותנו, והעינינים יצאו קצת, משליטה, ואני אומר קצת, ואני גם מתכוון לכך, לאחר שנה+ שאנשים משתדלים שלא להגיד לך, לספר לך על החסרון. אפילו אחרי שתקרא את זה, לא תבין, כי זה בדיוק העניין אתה לא רואה קדימה את מעשיך, ואתה לא שם לב כשאתה דופק את החברים הכי טובים שלך, ומרקו, מערכת יחסים של זוג, לא משנה מי ומה, זה לא המקום. ועל זה נכעסת - על זה כעסו עליך, על המקום, הזמן, ההידחפות. ולפעמים כשאוגרים כל כך הרבה, נפלט. לא שירן (אפילו שההודעה נגעה לה) או שחף או כל אדם אחר, יודע ויכול להזדהות עם ההרגשה של מספר אנשים הסובבים אותך, שמשתדלים לא לכעוס עליך, כי אנו יודעים, שזה דבר שלא בשליטתך. אז מרקו, פה נסיים את הסיפור,ואני אדבר עם חבריי אנסה לבקש מהם לסיים את הסיפור איתם. רק בקשה אחת: שים לב למעשייך אתה פוגע וזה לא נעים...