הלו חברה

DreamS_HunteR

New member
אני בינתים לא נפגעתי ממך בכלל ....

וגם לא מההודעות שלך, ניראה לי שאתה דווקא בן אדם נורמלי (הכוונה, אחד מאלה שלא תמיד מקללים ומרביצים) - נחמד קיצר.. ו..אני מקווה שאני לא אפגע
יום טוב!

Action force

New member
למדנו לצפות את צעדיך

מרקו, יש דבר אחד, החיסרון שלך, ובגלל שאף אחד לא מושלם, למדנו חבריך (האנשים שסובבים אותך) להסתדר אם הבעיה, צר לי שאתה לא יכול לראות את הבעיה הזו, ושאתה לא מכיר בה, אנחנו לא כועסים בגלל זה, בדרך כלל מנסים שלא להעביר לך את העובדה שאנחנו כועסים, כי אתה לא שם לב לדברים שאתה עושה, זה לא באשמתך, החסרון שלך, לכל אחד יש אחד או כמה. אז הפעם, הרתחת אותנו, והעינינים יצאו קצת, משליטה, ואני אומר קצת, ואני גם מתכוון לכך, לאחר שנה+ שאנשים משתדלים שלא להגיד לך, לספר לך על החסרון. אפילו אחרי שתקרא את זה, לא תבין, כי זה בדיוק העניין אתה לא רואה קדימה את מעשיך, ואתה לא שם לב כשאתה דופק את החברים הכי טובים שלך, ומרקו, מערכת יחסים של זוג, לא משנה מי ומה, זה לא המקום. ועל זה נכעסת - על זה כעסו עליך, על המקום, הזמן, ההידחפות. ולפעמים כשאוגרים כל כך הרבה, נפלט. לא שירן (אפילו שההודעה נגעה לה) או שחף או כל אדם אחר, יודע ויכול להזדהות עם ההרגשה של מספר אנשים הסובבים אותך, שמשתדלים לא לכעוס עליך, כי אנו יודעים, שזה דבר שלא בשליטתך. אז מרקו, פה נסיים את הסיפור,ואני אדבר עם חבריי אנסה לבקש מהם לסיים את הסיפור איתם. רק בקשה אחת: שים לב למעשייך אתה פוגע וזה לא נעים...

תודה יונתן על הדברים.

אני באמת מקבל ומפנים. אני לא רוצה, ואני מבקש שוב, לא מעוניין שתדבר עם אף אחד, כי ככה הדברים לא יסתדרו. אני באמת מצטער שאתה חושב ככה. ואם תוכל לפרט לי, או באי סי קיו או נגיד באחד המסרים המיידיים כאן בפורום את הדברים אליהם אתה מתייחס אני ישמח. אני מבין שבגלל השתלשלות האורעים זה יצא ככה. מהמילה וחצי שאני אמרתי, כאן, אומנם (וזה אני יגיד שוב, אני מקבל שזו טעות לשאול כאן) אתם ניפחתם יותר מידי, אני בטוח, שאם אני הייתי בא ואומר לך יוני, סער וגלי זה רמשי לא היית בכלל מתייחס לזה. או עם הייתי שאול על טיטו. אני בטוח! וככה לכל אדם, כולל סער טיטו, ברק, גילי או כל אחד. העיניין הוא שהשאלה כאן הייתה באמת מופנת לכם, חברי הקרובים, אבל הייתה חשופה לעוד אנשים. ולדעתי זה כל העיניין. הניתוח הפסיכולוגי שלך, שלדעתי לא ממש מדוייק, ואני יודע שתגיד ידעתי שתגיד את זה, אבל לדעתי, הדברים שאני עושה, ובוא לא נגזים, אבל שוב תקן אותי עם אני טועה, הם לא כל כך חריפים וחשובים כמו שאתה ואתם בכלל מציגים. העובדה שאמרתי ככה או אחרת לא דופקת כלום, ואין שחר לטענה שזה דופק אנשים, מהעובדה שאמרתי, כי זה היה ניגלה לכולם ואתה יודע על מה אני מדבר. אז העובדה שזה פגע או יכול היה לדפוק הוא ממש פילוסופי, ואף פעם לא נידע. אני באמת, מקווה שהמקרה הזה יפתר, אבל הוא לא יפתר עם תדבר איתם ותרגיע אותם, ההפך, אני רוצה שהם יכעסו, אני רוצה שהם יפרקו הכל, ופעם אחת ולתמיד נשים הכל על השולחן. ורק ככה יהיה ניתן לפתור את זה. ושוב, אני מאוד רוצה, שתפרט בפני את המיקרים אותם יחסת לי . מרקו וזהו!!!

תסלחו לי שאני מתערבת...../images/Emo52.gif

אני יודעת שלריב שלכם אני לא קשורה. אבל לדעתי את הבעיות שלכם אתם צריכים לפתור פנים אל מול פנים. הפורום הוא לא מקום לדבר על עיניינכם האישיים... חבל שכל הרגשות והריבים שלכם יחספו אל מול עשרות אנשים שאתם לא מכירים ו\או מכירים. אני מקווה שהכל יפתר... אוהבת את שניכם, שירן.

למעלה