הלו יש באג....

ariemr72

New member
כן גם אני שמתי לב

כל השורות הריקות בין הפסקאות נעלמו הכל גוש אחד גדול של טקסט!!! וגם תמונות שהיו משולבות בתוך הרשומות נעלמו לגמרי... מישהו שוב עושה ניסויים עם גרסא חדשה באתר במקום בצד??? זה מריח בזמן האחרון מחובבנות...

יש תקלה רצינית

בלוג התמונות שלי ריק מתמונות
אני מפרסמת רשומות ולא רואים תמונות . אנא טיפולכם המהיר

wranger

New member
הייתי צריך לשחק קצת עם הידיים כדי להבין

אבל בסוף נפל האסימון. שלושה שמאלה זה באמת ימינה. עכשיו רק צריך להשיג אוטו ויאללה, להסתובב בתל אביב.

sitvaniyot

New member
עקפו את התקלה

יש להעלות את התמונות אחת אחת. מעצבן? כן, כן,כן.

siv30

New member
הוספת פיצ'ר פייסבוק

אני לא מבינה למה במקום לטפל בבעיות הטכניות של הבלוגיה, כמו אי הוצאת התראות, באג בהדר של חלק מהבלוגים וכד', פועלים בתפוז להוסיף פיצ'ר של פייסבוק. אין עבודה למחלקת פיתוח של תפוז?
מי בכלל ביקש את הפייסבוק הזה, אני לא חברה בו ולא מעוניינת בקישור לשם. לא שיוסיפו לינקים לרשומות שלי ולא כלום!! איזה מין דבר זה שתפוז מוסיפים לינק לבלוג שלי בלי רשותי? מילא פרסומות, אבל לקשר לאתר חיצוני שאני לא מעוניינת בו? פשוט מיום ליום מגדישים כאן את השאה.

wranger

New member
מסכים, ולא מסכים

אני לא רואה סיבה למה תפוז לא צריכים לפתח פיצ'רים חדשים (בעלי עניין לציבור או לא, זו כבר שאלה אחרת), אבל אני בטוח שהחבר'ה שם לא יושבים ומחככים ידיים בהנאה כשיש באגים כאלה ואחרים בבלוגיה.

siv30

New member
תראה שיפתחו מה שהם רוצים

אבל יש איזה לימיט לתועלת של הפיתוחים האלה. כרגע מדובר במצב שבו : העלו דף בלוגיה חדש, יצרו היט בטלו את אהבתי ושילבו אותו עם היט המערכת כל יום שני וחמישי קורסת, בלוגים רבים לא מוציאים התראות, שלא לדבר על המצב הנוראי שראיתי היום שבו חלק מהרשומות קפץ להדר של הבלוג, העדר תמונות ושבירת מעברי שורות ופסקאות. תדיר אני סובלת ממצב שבו אני כותבת תגובה והיא נמחקת בנוסף לא אחת יש מצב שאני פשוט לא יכולה להוסיף תגובה כי טופס התגובה נעלם ורק אחרי ריפרוש הוא חוזר. כל זמן שמדובר בדברים שלתועלתי זה בסדר. אבל אני לא מעוניינת בפיצ'ר הזה בבלוג שלי.אין לי כרטיס בפייסבוק, אין לי חברים בפייסבוק, אני לא מעוניינת בפרסום הבלוג שלי מעבר לקיים ואם אני רוצה פרסום יש דרכים אחרות שבהן אני דוגלת והן לא כוללות קישור לרשומות מהבלוג שלי באיזה אתר שההערכה שלי אליו שואפת לאפס. אני רוצה לבחור את הקישורים שלי. אני לא יכולה לשלוט במה שאנשים עושים עם החומר שאני מעלה, אבל לפחות אני יכולה לשלוט בקישורים ולאן הבלוג שלי מוביל ואני בוחרת את הקישורים שלי בקפדנות!! במיוחד את אלה שמובילים לאתרים חיצוניים.

siv30

New member
ומה שקרה מהבוקר הוא שהם רק עיצבו

את הכפתור המזורגג, כי כנראה לא מספיק בלוגרים התרעמו על הפלישה לבלוג שלהם.

דנטל

New member
מכיוון שמעולם לא עזרו לי בתפוז לסדר

את הבעיה שיש לי במחשב (לא אשמתם שיש לי בעיה במחשב שהיא מסובכת מדי בשבילם, אני באמת לא מאשימה) של תצוגה, אני לא יכולה לדעת אם מה שאני רואה זה מה שאת מתכוונת שאראה. הכוונה לזה שהפייסבוק יורד מתחת להיט איט? כי בבלוג דיטי גם יש 3 עמודות ושם אני רואה את זה באותה שורה. בקיצור, אני צריכה צילום מסך בשביל לדעת מה אתם רואים. אצלי במחשב זה שונה. אתן לך דוגמה. צירפתי צילום מסך של התגיות בבלוג דיטי כמו שאני רואה אותן אצלי במחשב. נכון שאצלך במחשב זה נראה אחרת? אז זהו, במחשב שלי יש בעיה. אני גם לא יכולה לראות הבדלים בגדלים של גופנים. בצילום המסך שצירפתי גם הוספתי אחרי התגיות צילום של איך שאני רואה את הפייסבוק בבלוג דיטי ואיך שאני רואה הפייסבוק בבלוג שאת נתת כדוגמה. עלומה ניסתה פעם לעזור לי, היחידה שניסתה, אבל זה לא הצליח. אגב, מדובר רק בבלוגיה.

siv30

New member
אצלך זה באותה השורה

כי לחצת היט ואז הכפתור של ההיט התקצר. בעיקרון זה אמור להראות כמו מה שצירפתי

דנטל

New member
אה, היטטתי את עצמי, יופי דיטי! ../images/Emo6.gif

אוף, עכשיו יחשבו שאני מהטטת את עצמי בכל הניקים שלי. ואני לא
. בכל מקרה, זה לגמרי כשל עיצובי ונראה לי שהם יכולים לפתור את זה די בקלות.

למעלה