הלו יש באג....

siv30

New member
זה לא משנה שהם יכולים לתקן את זה

אני לא רוצה את הקישור הזה בבלוג שלי. וחוץ מזה את יכולה להטהט את עצמך, בהוראת סיווי

../images/Emo45.gif גם אני חושבת כך !!

אני בעד קדמה ונכון שיש באגים ואפילו לא מעטים, אבל מכאן ועד להסיק שיושבים שם במו"פ ומחטטים באף ועושים בובות [טוב, זה בשפה שלי] המרחק הוא רב. ככל שיפתחו פיצ'רים חדשים, רק אנחנו נהנה, כי לא נישאר מאחור. אני בעד חידושים . בטוחני שעל כל תקלה עובדים במטרה למזער ולמנוע שכאלו, אבל קורה שזה קורה [גם אם לאחרונה זה קורה המון וזה בהחלט מרגיז]. ולא... אני ממש לא עובדת בתפוז, אני לא "מושתלת" ואני גם לא באה "מטעם " , אני פשוט חושבת כך.

siv30

New member
יש דרך להוביל קידמה ושינויים

ובתפוז פשוט לא שמעו עליה. מבחינה מקצועית צריך להפריד בין 2 סוגיות: אופן ניהול השינויים בתפוז (שהוא על הפנים אני חייבת לציין) ובין הקידמה אליה חותרים (שזה בסדר בתנאי שמנהלים את השינויים כמו שצריך כי אחרת קורה מה שקורה כאן, המערכת אינה מתייצבת) מצטערת אריאלה, אם את נהנית מהמצב האבסורדי שקיים כאן, שכל יום שני וחמישי המערכת קורסת בגלל איזה צופצ'יק שמכניסים כדי שנתקדם, אני לא. בנוסף, יש הבדל בין היט שזו מערכת מובנית של תפוז ובין קישור לאתרים חיצוניים. אני לא נתתי לתפוז, וכך גם את לא, רשות לתת לינקים לבלוג שלי ולרשומות שלי. אני לא מעוניינת בקישור לאתר הזה. מילא כשאדם עושה את זה באופן פרטי, ניחא, את יודעת אין לי שליטה בפרט, אבל להפוך את זה למשהו מוסדי? למה שלא יתנו קישור מובנה לאתר של יצירות אומנות או ביקורות ספרות? למה דווקא לפייסבוק? איזה עיניין יש לי עם פייסבוק? וכן, את לא עובדת של תפוז, אבל את מנהלת פורומים שלהם וככזו את מתיישרת לפי הקו <אל תדאגי אני מכירה את התופעה מבפנים, פעם גם אני ניהלתי פורומים בתפוז>

אז ככה...

אני חושבת שיש הרבה טעם וצדק בדבריך. אני חושבת כמוך, אבל אין לי בעיה עם הקדמה. אני לא חושבת שעל כל פיפס הם צריכים לשאול אותנו ולגבי הפייסבוק, אני לא כל כך מבינה מה הולך שם ואיך הולך שם. האמת היא שגם אני הופתעתי לראות את האפליקציה הזאת. עד עכשיו לא ממש הבנתי למה היא טובה, אבל זה לא ממש מפריע לי. לא ממש דשתי בסוגייה האם נשאלתי לרשותי, אם לאו, טרום הכנסת האפליקציה. כנראה שתפוז ופייסבוק באו באיזשהו שתוף פעולה ומכאן נולד העניין, אבל זה ממש לא מדיר שינה מעיניי. אני פשוט לא משתמשת ודי. אני חושבת שהרעיון שלך לקישורים לאתרים רלוונטיים, כמו ביקורת ספרות במקרה שלך, ואתרים אחרים במקרים אחרים הוא מעולה ,אבל לא נראה לי שיישמו אותו. הכל מתחיל ונגמר בראייה העסקית והכדאיות הכלכלית של תפוז והעומדים בראש החברה. לנו אין יד ורגל בהחלטות. תראי, את וודאי מבינה שאני רחוקה מלהנות מכל הכשלים החוזרים ונשנים שמונעים מאיתנו פעילות נורמאלית, הן בהעלאת רשומות והן בקריאת רשומות של אחרים. השיתוק החוזר ונשנה הזה מוציא מהדעת, אני רחוקה מלהשתייך לקהילת המאזוכיסטים...אבל שוב, קורה שזה קורה. אני ממש לא אומרת את זה מנקודה של מנהלת פורומים, כי אני רואה הפרדה ברורה בין עולם הפורומים לבין עולם הבלוגיה. אם יהיו תקלות בפורומים, זה לא יפגע בנו אישית, דבר שלא ניתן לומר על הבלוגיה. אם לא נכנס, לא נגיב ולא נפרסם בעצמנו, נלך אחורה והכי הכי : אי אפשר לומר עלי שאני מיישרת קו... הכי לא אני. אני הראשונה שצועקת, בועטת ואומרת מה שצריך [לדעתי] , ככה שהפורומים זה משהו אחר. אני חושבת שאנחנו כבלוגרים סובלים פי כמה מכל הבעיות פה, כי כשיש בעיות בפורומים, זה לכולם וכשיש בעיות פה, זה קורה לרוב רק לחלק מאיתנו. חלק מקבלים עדכונים, חלק לא, לחלק מתפרסמות רשומות, לחלק לא וכן הלאה.... אני בהחלט חושבת שחובה, אבל ממש חובה לעשות סדר אחת ולתמיד בנושא הזה, אבל אני ממש לא חושבת שמי שיושב שם בראש האולימפוס יושב לו ולא עושה דבר. ממש לא נראה לי. לא משנה, העיקר זה שכולנו באותה סירה ושיבינו כבר איפה שצריך [המחלקה הטכנית], שהגיע הזמן לסדר יציב ומתמשך אחת ולתמיד. עייפנו.

siv30

New member
תראי אריאלה אני כבר עייפה

מתפוז והשטויות שלו. באמת. אני גולשת כאן שנים, והמצב של האתר רק הולך ומורע <ובזה אני מתייחסת גם לפורומים שהגלישה בהם איטית להחריד וגם בקומונות שכל העלאת הודעה בהן מוציאה את הנשמה ואת החשק לחזור> את לא משתמשת בפייסבוק, אבל זה גם לא יהיה בשליטתך מי שלח לשם שיתוף וזו הבעיה האמיתית. כל זמן שהשיתוף מבית, ניחא <אם כי גם נקעה נפשי מהעיניין שפונקציית הפניה לרשומה לא עובדת כבר חודשים ואף אחד לא מתקן אותה> אבל כשיש שיתוף מבחוץ ושליחת לינקים לבחוץ זה אומר שמישהו צריך לשאול אותי אם אני מסכימה למהלך כזה. את יודעת שלאחרונה אתר <ששמו פרח מזכרוני> תבע בלוגר שקישר אל כתבה שלו? זה לא טריוויאלי שמקשרים ויופי טופי הכל הולך חלק. וכדאיות כלכלית צריכה להיות כדאית לשני הצדדים, לא רק לצד אחד. אני לא רואה את הכדאיות לבלוגרים שמקבלים תשלום. אף אחד לא יצא כאן בהצהרה על השיתוף פעולה ועל העובדה שהבלוגרים יקבלו תוספת בגלל הפירסום הנוסף!! באתר פייסבוק. כל זמן שמכרו שטחי פרסומת ושילמו 8 אגורות או כמה שזה לא יהיה <אין לי מושג כי אני לא בשירות הזה> זה בסדר, אבל עכשיו הכללים השתנו לא? ותודה על ההבנה. אישית אני רותחת על תפוז. אני משקיעה שעות בבלוג שלי, אני לא רואה מזה שקל ואני מצפה שכשהם עושים מהלכים מהסוג הזה יתנו לי את האפשרות להוסיף את הכפתור או לא. מצידי שאלה שמקבלי תשלום מהם יחוייבו בכפתור, אבל לי אין שום עסקים עם תפוז, כך שאני לא רואה עצמי חייבת לסבול כל הגיג שלהם.

יש צדק בדבריך, שוב.

אני חושבת שכל אחד פה משקיע שעות ואף מעבר לזה בבלוג שלו. זה שאת לא רואה מזה כסף, זוהי בחירה שלך ואני באמת מכבדת את זה. אני כן רואה כסף וכל תשלום עובר כתרומה למשפחה נזקקת, כי כך החלטתי מלכתחילה וזה נותן לי ערך מוסף לכל העניין. אני לא משתמשת בכספים לטובתי, אבל אם ישנה אופציה שכזאת, אני אקח אותה בשתי הידיים, אבל למטרה טובה. אני לא אתעשר מעוד 400 ש"ח פעם ב... אבל יש אחרים שזה בהחלט נחוץ להם. אני בהחלט חושבת שיש מה לתקן, אבל נדמה כי קצת יצאנו מפרופורציות. יש עוד אתרים בהם ניתן לפרסם רשומות ואיש כטוב בעיניו יעשה. אם אראה שכלו כל הקיצין, אפנה למקומות שיאפשרו לי לעבוד בשקט. אבל בינתיים אני חיה בשלום עם כל מה שקורה ולו בגלל עצם העובדה שהבלוג מבחינתי, עם כל זה שאני משקיעה את הנשמה ומיטב הכוחות בכל רשומה, זה בעצם עניין נלווה, לא עיקר חיי וודאי לא משהו שיעלים את חיוכי בבוקרו של יום. אני יכולה לומר לך שהיו אף פעמים שבירכתי על הפסקה בת יום- יום וחצי בשימוש באתר, שכן "פתאום" מצאתי עצמי עושה דברים שלא חשבתי שאעשה, ולמדתי לאזן בין זמני ההשקעה שלי בבלוג. היום אני נכנסת מתי שנוח ומתאים לי והריצה אחר עוד תגובה, עוד רשומה ועוד כניסה לא קיימת עבורי. מי שנכנס ברוך הבא, מי שמגיב, סבבי, אבל גם מי שלא, זה אחלה. מלכתחילה פתחתי את הבלוג למטרה אחת : שישאר אחרי משהו וממש לא מעבר לזה. ברגע שקצת יצאתי מהפרופורציות חזרתי לישורת ומייד. אין ספק שהבלוג הוא לא מרכז חיי ובטוחני שגם לא מרכז חייך, אבל שטויות, צריך להכנס לפרופורציות ודי. אני קצת סוטה מהנושא... סורי. אני משוכנעת שבתפוז יעשו הכל כדי למזער תופעות שכאלו ובנוגע לפיצ'ר של פייסבוק.... לא מבינה, לא יודעת, לא אכפת לי [כבר אמרתי]. אותי מעצבנות הרבה יותר הפרסומות הווקאליות שקופצות לי ללא כל התראה ומקפיצות את לבי [ולרוב זה קורה בשעות הלילה המאוחרות, כשאני בדיוק שוכחת לכבות את הרמקולים וכל הבית צריך לשיר פה אחד את הפרסומת של קוקה קולה או וואט אבר, מתוך שינה...], אבל כבר דנו בסוגייה של תפוז ועצם היותה חברה עסקית כלכלית פרופר. עם הכל, אני מוצאת שתפוז זה בית חם, תומך וקשוב לצרכינו, גם אם לא תמיד הכל הולך קל וגם אם לא תמיד הם עומדים דום לדרישותינו. בסופו של דבר הם אלו שמחליטים ואנו אמורים להתיישר לפי מקצב חלילם ולא להיפך. אני כן יכולה לומר לך שבכל פעם, אבל ממש בכל פעם שפניתי לטל לוין עם בעייה כלשהי, קיבלתי תגובה מיידית והבעייה טופלה תוך זמן סביר. אני לא חושבת שכזה שירות קיבלנו בעבר עם דבורית ולא הייתי בימיו של בצלאל כדי להעיד אחרת. אני רק יודעת שכשיש כתובת מסבירת פנים, הכל לי אישית נראה אחרת. כשמחייכים לי אני מחייכת חזרה, גם אם המציאות היא לא ה"מיי קאפ אוף קופי" בדיוק. אני חושבת שאנחנו צריכים להבין שזה מה שיש, לפחות כרגע ופשוט לזרום עם מה שיש. אני משוכנעת שמנכ"ל תפוז לא ממש ישן טוב בלילות עם כל מה שקורה, אבל אין לי ספק שלא יעלו משהו שהוא נגדינו. אולי יכניסו עוד ועוד פרסומות, אך לגעת במשהו לא כשר, [כמו שהבנתי מההקשר שלך למקרה ההוא של הבלוגר שנתבע, לא נראה לי שזה קשור הפעם]. ואולי לא הבנתי נכון, אבל לא חשוב. טוב, הגזמתי. הלכתי. בוקר טוב.

siv30

New member
איך נראה ה-Share באתרים אחרים

אני מצרפת תמונה לאיך נראה השיתוף במחוזות מתוקנים שאינם תפוז. לחיצה על הפתור שבשחור פותחת את הדף הלבן שיש בו אפשרות שיתוף לעשרות אתרים ולא רק לפייסבוק... <מה שמוביל אותי למסקנה שכנראה תפוז רואים מהעיניין כסף? מעניין אם הבלוגרים יראו מכך גם כסף...>

suki da yo

New member
ובכל זאת

בתקופה האחרונה מוסיפים המון פיצ'רים חדשים, המון, וכמות התקלות הטכניות רק עולה ועולה, ושביעות הרצון של המשתמשים, כפי שאני הצלחתי לרחרח, לא ממש עולה. אולי כדאי לשקוט לכמה שבועות על השמרים וקום לתחזק ולשפר את מה שכבר יש, במקום להמשיך לרוץ קדימה.

עכשיו אני מבינה מה קרה לי! הבלוג לא הוציא

התראות! לא הבנתי לאן נעלמו כל המנויים שלי. הלו! מישהו שם, למעלה, בתפוז?! מה עושים?

למעלה