הלו, מישהו בנתב''ג ?

ארזS

New member
הלו, מישהו בנתב''ג ?

שמועה שמעתי ממישהו שהיה על הכביש [ולא הצליח לצלם...] שנחת עכשיו ג'מבו של נורת'ווסט [או אולי משהו דומה]. האם יש פרטים מהשטח ?

ארזS

New member
ועוד משהו...

אותו "צופה" ראה איירבס 321 של טורקיש בדרך לנחיתה. מה קורה היום ? מה זה המטוסים האלה שלא באים כשאני בשטח ?
[למרות שטורקיש 321 זה לא א-גרוייסע-מציאע, אבל בכל אופן...

navig8tor

New member
הג'מבו אכן נחת,הולך לבדק לשידרוגים

גם התורכי נחת.וגם הג'מבו של טראנסירו ינחת היום.

ארזS

New member
OK Thanks

על הטראנס אירו אני יודע , אבל לא יכול לעשות לו היום אמבוש... וחוץ מזה, כבר עשינו "אמבושים" בפיינל 30 ו"המאומבש" נחת על 12 ולהיפך [בניגוד לכל הנחיתות שהיו באותו האמבוש !] תמיד יש פרוטקציונרים... אז אולי בפעם הבאה...

danii2

New member
מטוס 747 אדום אפור של nortwest

נחת ב 10:50 ועכשיו הוא בשיפוצים שידרוגים בבדק.

itaiking7

New member
אם מישהו יכול מהטכנאים שיצלם אותו

לא דחוף פשוט לאחרונה באים הרבה מיוחדים לבן גוריון.

ארזS

New member
והנה מישהו שהיה היום בנתב''ג !

מיכאל סנדר צילם בצהריים את הג'מבו של טראנסאירו.

הנכד של

New member
../images/Emo15.gifארז אכן תודות לך זכיתי לראות א

את הטרנסארו נוחת. לאחר שהזכרת לי. גם את הנורסטווסט זכיתי. בכלל אתמול היתה בנתבג פעילות גבוהה. טוב לשבת במקום ממוזג לעבוד ולראות את הפעילות. תודה גם ל TC. להוציא 1/2 שעה מינורית באיחור AXF יצא ללונדון עמוס(מרחק ריצה), לניו יורק הELS וה ELC יצאו באיחור של קרוב לשעתיים. אתמול חנה כל היום עד 1700 מטוס A300)310( של הלופטוופה והכתובת בונדסרפובליק הגרמני. כמו כן בחנייה הישנה חנה מטוס צבעוני נחמד(רונניק-צילום?) שווה צילום. לסיפור ה 321-מסכן מי שנחת איתו, אילו ניתורים-כולל נפילה על גלגל החרטום, (צריך לראות כדי להאמין). מי שהיה ב12 היה גם רואה תיקון של 744 אל עלי מתקן עד שנייה לפני הטאצ'דאון.

הנכד של

New member
../images/Emo23.gifולסיום התמזל לי אתמול לראות המר

אות של כמה וכמה 74X מ26. 1. הטרנס ארו-שנחת והמריא צמוד לTU של פולקובו לפטרוגראד. אגב צבוע דנדש אך הפחים שלו ידעו ימים טובים יותר. מילה טובה לטייסים הרוסיים, אולי בשל גיל המטוסים ואולי לא הנחיתות בדרך כלל רכות מאוד. 2. לפי AXL שהמריא באיחור, נראה שAXK בשיבוץ בהאנגר של אל על.(יחד עם AXM). נועם 04 ? ושוב-לו הייתה לי מצלמה...

הנכד של

New member
../images/Emo141.gifולארז,כן FLYAIR הביא בסוף את

ה A300 הצבעוני שלו, אנשים צפרים ועוד.

navig8tor

New member
תמונות תמונות תמונות

המטוס החדש של "טמיר עופה",ישמש את החברה לטיסות מנהלים לחו"ל,ולקו אופטימי משהו...בין חיפה ללרנקה,באופן סדיר,בקרוב.

YHS

New member
האם אתה יודע

שאתה עובר עבירה פלילית בזה שאתה מצלם בתוך תע"א?

למעלה