הלו, מישהו בנתב''ג ?

YHS

New member
לא נכון

לא בכל העולם מותר לצלם בתוך שטח של מפעל, או אל תוך שטח של מפעל. אל תצהיר, בבקשה, הצהרות שאינן נכונות.

mr lavi

New member
../images/Emo45.gif

לא מקוב לצלם בשטח מפעל.... עוד דבר, זה דומה ללכת למוזיאון חיל האוויר לצלם פוגות נוחתות שם בחצרים למרות שמבקשים שלא...

ארזS

New member
ל מ ה ?

למה כל הכוכבים האלה באים כשאני לא בסביבה ?

Aviation Addict

New member
התמונות נמחקו

עקב איסור צילום מפורש במפעל. ושאר ההודעות הפוגעניות בשירשור הזה נמחקו.

ארזS

New member
אם אני מבין נכון

הוא צילם מבחוץ ולא בתוך התע''א. והרי כמעט כל נוסע במטוס בנתב''ג יכול לצלם את השטח הזה, אז מה הבעייה ?

YHS

New member
הבעיה היא בצילום בתוך התע"א

זה מה שהיה שם. וכתוב שם בברור שאסור לצלם ואסור להכניס מצלמות. ואתה ארז, כצלם, יודע מה פרוש "הסגת גבול". אם תעמוד ממול לבית שלי ותצלם אותי בתוך הבית שלי - זו עבירה פלילית. אותו דבר לגבי התע"א. גם אם עומדים על הכביש ומצלמים אל תוך התעשייה האווירית, זו עבירה. במקרה הזה, על פי מה שנראה - הצילום נעשה בתוך התעשייה האווירית. גם אם לא , אין זה משמעותי. אך לפני מספר ימים היה כאן שירשור שבו טענו הטוענים "אנו מצלמים מטוסים בשמיים, זו זכותנו במדינה חופשית". אז מה כאן? היכן הגבול? אולי הוא יכול לעשות עוד צעד, להיכנס להאנגר ממול ולצלם מה קורה שם?

ארזS

New member
לא יודע מה להגיד...

כתבתי תגובה ארוכה ולבסוף החלטתי שמעדיף לא להכנס לזה, אז מחקתי ומגיב ב: "ללא תגובה"...

הנכד של

New member
../images/Emo15.gifקשה לי להחליט,נראה לי כי התמונ

ה צולמה מממ"נ אך על כל הגדרות כתוב - אסור לצלם

bili555

New member
זעקת הקוזק הנגזל....

מר yhs הביא לנו (לא ישירות,דרך פורום טיסנים)לפני כמה שבועות תמונות שצולמו,בתוך בסיס חיל אויר,בו כמובן אסור לצלם.מה שחשוב,זה מה צילמת באזור בו אסור לצלם.אם צילמת את הנחשון שתמונותיו הופיעו בכל מקום,חטאך הוא קטן,אמנם צילמת במקום בו אסור לצלם,אך צילמת דבר שמותר לפרסם,שום דבר רע "כמעט" לא קרה.זה בדיוק מה שצילם אותו בחור בתוך התעשיה האוירית.הוא צילם במקום שאסור לצלם דבר שמותר לצלם,ו"באמת"לא קרה כלום.אז כנס לפרופורציות.

YHS

New member
אדון נכבד

במקום בו צילמתי, בארוע - מותר היה לצלם! סתם בזבזת את מילותיך.

YHS

New member
ובאותה הזדמנות, קבל תמונה

שמור לך אותה לימים הנוראים הקרבים עוד מעט......

amitzahavi

New member
אתמול הייתי וראיתי אותו שם ליד

ההנגאר ככה שהוא עדיין שם.

למעלה