הלו, צבר, שי ורנין מתאמים עמדות בחדר השינה !!

oneboy1

New member
הלו, צבר, שי ורנין מתאמים עמדות בחדר השינה !!

בלי בושה שי יושב מדבר עם צבר הנחש בפני עצמו עם החיוך בזוית הפה, שי מדבר על זה שהוא צריך לדבר עם לאון ששתק לו כל היום ועכשיו יצא מחדר האח הגדול ורוצה לדבר איתו ובלי בושההם מתאמים עמדות שי אמר גם שהוא הביון משהו מאיתי ............... שי חושב שמחר תהיה לו "הפתעה" והוא הולך להיכנס בלאון המיסכן

BMCB

New member
צבר מדבר על "החבר'ה שעל הגדר"

שלפי מה שהבנתי לאון אחד מהם, ואין לי מושג מי עוד. ושי וצבר מתכננים ל"טפל" בחבר'ה האלה, כלומר להעיף אותם. הם קבעו ששניהם פלוס רנין הם שלישיה עכשיו, שמעדכנת אחד את השני כל הזמן בכל מה שקורה.

BMCB

New member
שפרה לא?

אז למה הם לא משתפים אותה ב"ברית" הזאת? לפני כמה ימים צבר, שפרה ושי תיאמו בינהם עמדות, ועכשיו זו רנין שאיתם. למה?

oneboy1

New member
תאום עמדות - האם הם יענשו ???

שי, וצבר בחדר השינה מתאמים עמדות .... שי מרגיש שכנראה מחר תהיה לו הפתעה (הדחה) הוא מדבר עם צבר ומסית אותו צבר מצידו לא חסר לו, הוא יותר גרוע מכולם, כי הוא משתדל להיראות תמים ולא פוגע, אבל הוא הכי גרוע כי הוא עושה את זה בשקט ורנין כאילו במקרה עומדת ומשחקת עם הקוקו שלה, ושלושתם מסכימים על זה שהם יספרו אחד לשני כל מה שהם שומעים מאחרים ~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! האם יהיה עונש לשלישיה הדוחה הזאת ?????????????

BMCB

New member
רנין ממש מעצבנת אותי.

משחקת אותה "בייבי פייס" תמימונת, והצליחה טוב טוב להיכנס בין שני הגברים האלו שסיכמו בינהם לשמור עליה כביכול.

sarit115

New member
שרצ

תמיד אמרתי על צבר שהוא נחש בגלל השקט שלו..אני לא קולטת איך הם (שי רנין צבר=שרצ) מתאמים עמדות נגד כולם וההפקה יושבת עם חיבוק ידיים... הורג אותי שצבר האמור להיות יותר פיקח ולבחון אדם שעובד עליו, יכול להיות כל כך טיפש..בסופו של דבר שי ידפוק אותו ואת רנין..אין ספק..צבר ממש עושה טעות ששומע לשי... ועוד שי אומר ששלושתם ידווחו אחד לשני..יענו ישמעו שיחות בין הדיירים וידווחו ....גועל נפש...גם רנין תמיד אמרה שהיא לא רוצה לדבר על דיירים , לא רוצה להתערב..איזו חוצפנית , איזו צבועה...במקום לומר לשי "אני לא רוצה להתערב..אני כאן בשביל עצמי ולא שייכת לאף קבוצה"...הלוואי ששי יצא ואז יהיה יותר מעניין.. לשאלתך : האם יש עונש שלישיה הדוחה הזאת?? ...זה תלוי בהפקה...אינשלה ...

BMCB

New member
אני לא מבינה למה הם הוציאו את שפרה מהמשוואה!

פתאום שי וצבר החליטו להגדיר עצמם כ"הגברים השולטים בבית", ורנין התינוקת הפטאתית הזאת הכניסה את עצמה בין שינהם. מה עם שפרה? היא לא הייתה אמורה להיות איתם גם? צבר מתגלה כמניאק של ממש, הוא לא נאמן לחברות איתה יותר. מה קרה עם שניהם?!

Lomsahne

New member
תרגע תרגע...

שי אמר שהוא מחשיב את רנין וצבר כאנשים הכי קרובים אליו,צבר לא הסכים ואמר נכון.{תהיה בטוח שהוא בוטח בשפרה הרבה יותר מבשי} בנוסף מאז מה שקרה במקרה ש"צ פתאום שום דבר נגד חוקי המשחק והכול אסטרטגיות-תפסיקו עם זה כבר,זה ששי {ואני גם לא מת עליו} אומר מיהם האנשים הכי קרובים אליו ומי מפריע לו זה לא תיאום עמדות/בחירות וכו'.

BMCB

New member
אני לא אומרת שזה לא בסדר...

בסך הכל לא הבנתי למה נוצר הריחוק הזה משפרה. היא הייתה כאילו "בת ברית" של צבר, שי ורנין, ופתאום היא מחוץ למשוואה. זה תמוה בעיניי ושאלתי למה לדעתכם זה ככה, זה הכל

Lomsahne

New member
שפרה מעולם לא הייתה במשוואה הזאת...

שי אמר מי הכי קרוב אליו {צבר לא אמר שהם הכי קרובים אליו} ושי תמיד אמר שהוא לא בוטח בשפרה כי הוא לא יודע מה היא חושבת ומן הסתם הוא לא סומך עליה וזה לא מהיום. צבר לא מטומטם הוא יודע שעינב ואשר לא לחלוטין שיקרו לגבי מה שהם אמרו לו ששי ואיתי אמרו להם,אז הוא כרגע זורם עם שי לראות מה יקרה.

BMCB

New member
המממ אני מקווה (לגביי צבר)

כי הוא מצא חן בעיניי ובימים האחרונים הוא מניאק. אם זה כמו שאת/ה אומר/ת, שהוא רק זורם את שי ובוחן אותו, אז סבבה. אבל הוא מנוכר כלפיי שפרה, זה בטוח. וחבל, כי הם חמודים יחד. (בתור ידידים)

clearer

New member
צבר לא נחש, צבר הוא קורבן של שי הנחש

שי כנראה הצליח לשכנע את צבר שאיתי בגד בו, ולא הוא עצמו. שי לא עם צבר, שי הוא נגד צבר, מתחמן אותו! ולדעתי גם הצביע נגדו.

BMCB

New member
הצביע נגדו?

ממש לא נראה לי. זה שהוא מתחמן אותו- אין לי ספק. הוא יותר נכון מנצל אותו... כי שי הוא כזה, מנצל את כולם ומתחמן את כולם, ואומר לכל אחד בדיוק את מה שהוא רוצה לשמוע. ככה הוא מרגיע את הסובבים אותו וכולם בוטחים בו, בטיפשותם המוחלטת. חבל שגם צבר נפל לתוך זה.

24 שעות 1

New member
תאום עמדות ברור רנין שי וצבר = רוצים לראות את

כל תנועה כל מילה שאתם שומעים נעביר ביננו אתה אחי והיא אחותי כך אומר השיח שי

24 שעות 1

New member
אם ההפקה מחר לא מראה בשידור את הקטע ובוחרת

בשי כמועמד חבל על הזמן ההפקה צוחקת על כולם בדרך לאס אם אסים

למעלה