הלו, צבר, שי ורנין מתאמים עמדות בחדר השינה !!

oneboy1

New member
האם ההפקה תעניש את שי צבר ורנין להדחה

כמו שנעשה עם אשר ועינב ? ההפקה הזאת מפשלת ועושה מוניפולציות כאוות נפשה אבל אם מחר הם לא יענשו זאת תהיה ממש הגזמה פראית

24 שעות 1

New member
להפציץ את ההפקה בטלפונים שיראו את כל התאומים

הפציצו את ההפקה בטלפונים ולא במיילים שיראו 1.את השיחה ותאום העמדות אתמול (יום שישי) עד שעות הבוקר של שי ורנין וצבר בחצר 2. את תאום העמדות היום במטבח בין צבר לשי 3. והשיחה לאחר ההצבעה 4. וכל השיחה עם שפרה וצבר בשבוע שעבר = אל תפחד אחד מהארבע הולכים הביתה ואת היתר נוריד אחד אחד ועוד הרבה קטעים של שי אגב התאום של שי הוא לגבי ערן בוודאות והנוסף זה אשר או עינב

Lomsahne

New member
וואי כמה שטויות...

מחר נראה אם צבר רנין ושי הצביעו אותו דבר,אם כן זה תיאום הצבעות אם לא אז לא...אתם סתם מחפשים להחזיר להם אחרי שעשו מה שעשו לעינב ואשר אבל תבינו לדבר על המצב,את מי סובלים ואת מי לא זה בגדר הגבול,ברגע שעינב ואשר אמרו ש"צ ז-ה נ-ק-ר-א תיאום הצבעות.

sarit115

New member
לעזעזל!!!!!!!

אני קוראת את הודעות של כולם והפיוזים עולים לי לראש....שי מככב כאן על כמה שהוא חרה, ממזר, תככן, מניפולטיבי,,,שאלתי עכשין היא : מתי לעזעזל הוא ילך הביתה??? חייבים להדיח אותו החוצה!!! זה תלוי בנו ולשלוח ים של smsים ...חייבים להוציא אותו מהשלישיה...ככה רנין יכולה להוריד את האף שלה וצבר החמור יתחיל להבין איך הבית שקט ללא שי... שוב פעם: מתי שי ילך הבייתה????????????????..

clearer

New member
בדיוק ככה שוקי ../images/Emo13.gif

ההשפעה שלנו היא מינימלית אם בכלל קיימת.

oneboy1

New member
נראה איזה אינטרס אצל ההפקה יגבר על מה

אם יעמידו להדחה את שי ..... המנהיג (ללא כתר) של הבית מה תהיה ההשפעה על הריינטינג בתור שנווא הקהל גב' רנין- יש הרבה שרוצים אותה בחוץ אבל הרבה שגם רוצים אותה עדיין בבית וצבר? הגבר בעל אלף הכובעים - אותו ההיתי רוצה שיעמידו כבר להדחה, לא יכול לסבול את פרצופו חד-ההבעה

miracle8dl

New member
זה לא תלוי בנו

מתי שהדיירים יתחילו לקלוט מי זה שי באמת - נחש, צבוע, רכלן, סכסכן. אין אחד בבית שהוא לא ליכלך עליו שישימו אותו כבר על הגריל לצערי אני לא רואה את זה קורה מחר איך זה שנחש אחד מצליח לתמרן את כולם ?!

shlomitgueta

New member
את מצחיקולה :) כולם רוצים שהוא

יעוף כבר אבל ואבל גדול ותתחילי להתרגל לזה מעכשיו: כריזמה זה מה שישמור על שי גם הקהל בבית לא ידיח אותו כי שי משתמש באסטרטגיה חכמה מאוד הוא כאילו מראה שהוא עיקבי לכל אורך הדרך ואוהב את כולם למרות שמעצבנים אותו והוא מראה שהחיסרון היחידי שלו הוא שהוא עצבני וזה הכל בעזרת הכריזמה והביטחון האישי שלו הוא סוחף איתו את כולם אפילו את החכמים ביותר במשחק(צבר)

ליאורי13

New member
צבר בכלל לא חכם, "החוכמה" שלו היא יחסית

ליתר דיירי הבית רובם שם לא חכמים, הם אנשים ממוצעים ומטה צבר פלספן לא יותר לא מבינה איך ועל סמך מה מחזיקים ממנו חכם אם הוא חכם בעיניהם, אז הם לא מכירים אנשים שהם באמת חכמים!

אני אגיד לך מתי, הם מחכים שיתקע סכין בגב של מ

מישהו, תרתי משמע....הוא מסוכן...ורואים את זה בעיניים ובהתנהגות שגובלת בחשש לאלימות שלו.... אני מקווה שלאון לא יעיז לגעת בו כי הוא עלול לקבל מכות רצח... ואנלא צוחקת

sarit115

New member
אם באמת לאון יגע בו

ושי יכה אותו, אז זו תהיה סיבה להדחה מההפקה...את חושבת ששי יקח את הסיכון?? אני רק מפחדת שלא יעשה משהוא ללאון ללא המצלמות...לאון עכשיו "מפחיד" את שי כפי שאמר לצבר בחדר שלהם..שי יודע שהקהל אוהב את שי ולכן הוא עושה את כל הבלגן עם לאון כדי לשגע אותו ולהטיל ספק בעצמו...איזה מלוכלך השי הזה...

Jason2

New member
אלימות זה קו אדום

בכל העולם, זאת עילה להדחה מיידית וסילוק מהבית.

shlomitgueta

New member
כן שי איים שאם לאון יגע בו הוא יחטיף וגם

אם ארז טל יזכיר בשידור חי את השם תולי חתלתולי הוא שובר את המצלמות בשידור חי כן בטח!! ואז יעיפו אותו מהתוכנית ויהיה ריטינג- מתאים לי

למעלה