הלו

אהלן בולינ´קה, איזה ארון?../images/Emo25.gif

עד כמה שזוכרת יש לי את אותן נטיות. טוב ., אחרי אתמול (שתיתי כמויות אדירות של קולה , אבל לא אכלתי פירור (שקט בנות) ) אני יכולה יכולה להכנס לארון (קטן עליי)

בולי27

New member
סיגלי, אני לא יודעת אם אני

מדמיינת, אבל בתמונה הזו את מזכירה לי את.................מדונה! ולצאת מהארון לא במובן של לסבית (נו באמת) אלא במובן של יציאה מהאלמוניות ....

אני קורעת את אור אם היא אמרה

לך את זה. השנאה שלי שאומרים לי תמיד שאני מזכירה אותה. בתקופות קודמות ועם תספורת שונה הייתי יותר דומה לרינה מור אבל מדונה? ננננננננננננננננעעעעעעעעעע בתוך העין שלה (היא מופקרת ומגעילה לטעמי האישי)

בולי27

New member
יייייהההההה , היא לא אמרה לי

כלום
וחוץ מזה זו היתה מחמאה! הייתי מתה להיות דומה למדונה והיא אלוהית! אני מתה עליה ובכלל לא אכפת לי מתדמית המופקרת שהיתה לה, היא אישה חזקה עצמאית ומוכשרת, ונראת היום (מעל גיל 40) כמו 40 מיליון דולר!

בולי27

New member
וחוץ מזה......אז אני לא היחידה

שחושבת ככה! מי שחושב שסיגלינקה דומה למדונה שיצביע עכשיו ומיד!

האמת ../images/Emo35.gif הצעירים אומרים : מדונה

המבוגרים יותר : רינה מור והמבוגרים עוד יותר : מרלן דיטריך. אני מוכנה להתפשר : הכסף של מדונה, השכל של רינה מור והיופי של מרלן דיטריך. הההההההההההה?

הגנובה

New member
תגידי לי בולי... את חושבת שאין לי

מספיק צרות בחיים
את רוצה שאסתבך עם סיגלי ואומר שהיא דומה למדונה
לא יקום ולא יהיה
.... אחרת, כשנלך למפעל הפיס ביחד.... אצטרך לבוא עם קסדה על הפנים ולא עם השקית הטיפשית הזו עם החריץ באמצע....

בולי27

New member
אחרי שהעלבת ככה את האלילה שלי../images/Emo35.gif

את עוד רוצה פרס
תתבישי לך

כן, אבל זו התמונה המפחידה שלי../images/Emo5.gif

כי אחותי לחשה שם וסימנתי לה לשתוק, לכן יצאה כך התמונה ואנחנו מסתלבטים עליה. מי שמפיץ בשביל להפחיד איתה אנשים , אז נא לשחרר תמלוגים.

smagi

New member
סיגלי יאללה תשחררי עוד תמונות

מהחתונה, ואל תשכחי תמונות של חמתך

אור זה לא חוכמה כי את מכירה.

ד"א., חמותי להבדיל מהחמות של האורז, אישה מאוד מאוד יפה והלוואי שיהיו לי ילדים שדומים לה (כי בעלי יותר דומה לאבא שלו)

למעלה