הליך גישור

מצב
הנושא נעול.
הליך גישור

הליך גישור
איך זה הולך? נניח אני רוצה לפתוח בהליך גישור עם אחי בשל סכסוך ירושה? האם המגשר יפנה אליהם ויזמין אותם לטיפול? ובמידה והם יסרבו אז הליך הגישור מתבטל? מה קורה במקרה כזה עם התשלום? הייתי שמחה לדעת. תודה מראש.

תגובה ל -הליך גישור

הליך גישור
איך זה הולך? נניח אני רוצה לפתוח בהליך גישור עם אחי בשל סכסוך ירושה? האם המגשר יפנה אליהם ויזמין אותם לטיפול? ובמידה והם יסרבו אז הליך הגישור מתבטל? מה קורה במקרה כזה עם התשלום? הייתי שמחה לדעת. תודה מראש.
תגובה ל -הליך גישור
שלום למלי,
בכל מקרה ומקרה מאבחינים ומטפלים לגופו של עניין.
יש לבחור מגשר בעל נסיון וידע בענייני משפחה בכלל ובתחום הירושה בפרט.

בברכה,

אמיר אוחיון, מגשר ומומחה ליישוב סכסוכים בתחום הגירושין והירושה
https://www.facebook.com/family.advicing

שילה777

New member
מלי-לגישור מגיעים הצדדים כשהם מסכימים לכך,הרי שאין בכך

הליך גישור
מלי-לגישור מגיעים הצדדים כשהם מסכימים לכך,הרי שאין בכך
כל חובה.יש מגשרים "המשכנעים" את הצד השני.לדידי-אין בכך כדי לקדם את התהליך.

פניה לגישור בתחום של משפחה

הליך גישור
פניה לגישור בתחום של משפחה
כפי שנכתב על ידי בהודעה אחרת, סכסוך במשפחה מתאים מאד לגישור, כמובן בכפוף לכל מקרה ומקרה באופן ספציפי.
את יכולה להציע לאחייך שתפנו יחד לגישור, ואת יכולה לעשות זאת באמצעות מגשר/ת. ברור שללא הסכמה של כל הצדדים לא ניתן לקיים הליך גישור.
יותר מכך, גם לאחר שההליך מתחיל, יכול כל אחד מהצדדים להחליט באופן אוטונומי לחלוטין לפרוש מהתהליך אם אינו מעוניין להמשיך. במקרה כזה, אם מדובר ביותר משני צדדים לעיתים יש מקום להמשיך בלי הצד שפרש.
בהצלחה

מצב
הנושא נעול.
למעלה