הליכוד המפלגה הגדולה בישראל

דוקו1

New member
הליכוד המפלגה הגדולה בישראל

מפקד הליכוד יסתיים הלילה; כ-20 אלף חברים חדשים התפקדו מפקד החברים בליכוד יסתיים הלילה. גורמים במפלגה אמרו כי עד כה נספרו יותר מ-20 אלף טפסי מתפקדים חדשים והערכה, לטענתם, היא שבסוף המפקד תהיה הליכוד המפלגה הגדולה בישראל עם כ-120 אלף חברים.

על הנייר אולי...../images/Emo192.gif

גודלה של מפלגה נמדד רק אחרי בחירות, והליכוד קיבלו 11 מנדטים בלבד. כמה הם יקבלו בבחירות הבאות? את זה אף אחד לא יודע.

היא קיבלה יותר מהליכוד וזו עובדה.

אם אתה רוצה להתווכח על עובדות, תתווכח עם עצמך, לא איתי.

s k y b l u e

New member
לעבודה מס' המנדטים הנמוך בתולדותיה

19 מנדטים למפלגה שלפני זמן לא רב קיבלה יותר מכפול המס' הזה. שלא לדבר על ה-65 המנדטים שאתה 'ניבאת' לה.

ולליכוד מס' המנדטים הגבוה בתולדותיה

הפעם נתניהו דפק אותכם ממש חזק. פעם שעברה הוא הוריד אותצכם רק ל19 מנדטים, הפעם הזאת ל11. מעניין לכמה הוא יוריד אותכם בפעם הבאה. כולי תקווה שלאפס מנדטים. כי רק אז תלמדו סוף סוף מי זה נתניהו. שני לקחים כנראה שלא הספיקו לכם, אתם זקוקים ללקח שלישי קיצוני הרבה יותר משני הקודמים.

s k y b l u e

New member
א. אני לא ליכוד, וב. ..........

ע"פ כל הסקרים כרגע הליכוד יעלה מאוד ואילו העבודה וקדימה יתרסקו. אותך כמובן לא מעניינים סקרים, רק התחזיות שלך (פרץ - 65 מנדטים).

פרץ כבר מזמן לא מעניין אותי.../images/Emo31.gif

ולגבי הסקרים: הסקרים של היום זה לא הסקרים של מחר. ובאיזור שאנחנו חיים בו התנאים משתנים מהיום למחר. וכך גם המנהיגים שלנו.

העם שלי מעניין אותי

המדינה שלי מעניינת אותי. לא הפוליטיקאים שמצידי אפשר לוותר על כל ה120 ובכך לחסוך למדינה הון תועפות.

gershon17

New member
אז מי יקבע את תקציב המדינה?

מי יחליט מי מקבל קצבאות ומתי? אולי אתה?

gershon17

New member
אל תגיד לי מי לא - תגיד מי כן

מי יקבע את כל הדברים שהכנסת קובעת היום אם לא תהיה כנסת?

dov12

New member
trigotrigo - רק אני מפריע לך ?

איך אתה לא חוסם את הדרעק הזה? שפעם אחרי פעם הורס אשכולות גם פה, ואתה לא מזיז את עצמך. ביקשת ממני לא להחזיר קללות עשיתי כך . אין לי בעיה להכנס עם IP שונים פעם אחרי פעם ולקלל אותו בחזרה. אז קח אחריות וזרוק אותו. אתה לא מסוגל תחזיר את המפתחות להנהלת הפורום בקשר לחרה שיצא מהתחת של ביבי ועונה כאן. כשאין תשובות החרה צף וזה מה שאתה מסוגל להוציא

למעלה