הליכוד המפלגה הגדולה בישראל

byzon

New member
אתה אדם שלא מדבר עניינית

ורק מקלל בגלל זה אני מחשיב אותך לעילג

dov12

New member
ואני מחשיב אותך לקקן התחת של הביב.

כשכל אות שכותבים ואומרים ברחבי ישראל על השקרן הפתלוגי מקפיץ אותך. במקום שתחשוב רגע. מדוע ציבור אדיר מואס בו אתה מרוב בושה עובר לקללות וזה לא רק אותי זה בכל אתר שאתה כותב נגד אלה שמעיזים להוציא את האמת על השקרן והמפלגה המושחתת ביותר שהיתה אי פעם בהיסטוריה של א"י. לי יש הרגשה מנהל פורום קדימה מרשה לך את מה שלי הוא לא מרשה. כי במשך השבוע לא חדלת להרוס אשכולת ללא כל הפרעה מצידו של מנהל הפורום. לאור כל זה שהמילה היחידה כתשובה שלך היא המילה "עילג" נותר לקבוע חד משמעי שעשה אותך עילג ושלח אותך לכאן עילג

byzon

New member
בוא נראה מי לא שקרן אצלך במנהיגים

לא שיש בכלל אבל נגדי את מי אתה מעריך שהוא אדם דובר אמת וישר

dov12

New member
אין היום אף מנהיג

אבל רבין היה איש בעל כבוד התפטר כשנתפסו על הדולרים בארה"ב, בן גוריון ,לוי אשכול,גולדה, ברק, אף אחד לא נתפס בשחיתות תהומית כמו שמצטיריפם כל אלה שהם בוגרי מרכז הפשע ולכם חוץ מבגין ששווה את כספו בכמה פרשות אומללות. אין אחד שאפשר להגיד שהיה אמין. השאר הכל חרה שמיר שניסה יחד עם ראש השב"כ דאז להלביש על מרדכי את פרשת קו 300 האומלל וכמובן לשלוח אותנו להתגונן נגד הטילים העירקים מתחת לנילונים ובעיקר ביבי השקרן שכל מה שנספר בגנותו לא יספיק לכסות כהוא זה מפלגה ששינתה את המפה החל משנת 1977 במהפך ההוא שעוד לא נולדתי ששמה למטרה לשנות את הפרוטקציה של מפאי,ואשר רק הרסה והרסה את המדינה ברוע שלה כלפי האזרח הבודד ובשחיתות ועוד אנס סידרתי משה קצב. יש לכם במה להתגאות ? פפפפפפפפפפ

יוטו2

New member
לך תדע כמה המנוול השקרן השמאל

הקיצון ששמו ביבי משלם לו על כך , או מבטיח לו טובות הנאה אם יבחר חלילה ..

למעלה