הלילה ב1 וחצי קרה הדבר הכי חמור עד עכשיו!!

גאולה15

New member
שיחות

אני צופה הרבה מאד בתוכנית - ולדעתי השיחות של שיפרה וצבר החמוד הרבה יותר מעניינות מאשר השיחות של עינב שעשתה במכנסיים את הצרכים שלה בצעירותה, ויוסי נכון חמוד ומצחיק אבל שום שיחה איתו לא מעניינת - זו דעתי

א ו ח נ ה

New member
התכוונת מרדימות

2 אנשים שמנסים להוכיח כל הזמן אחד לשני שהם נורא אינטיליגנטים, נורא נאורים, בעלי אופק אינסופי זאת הסיבה העיקרית שבגללה הם בלתי נסבלים, רוב הישראלים לא סובלים את הפוזה הזאת.

אותי השיחות מעניינות

ואם היא מדברת על ספרים/סרטים וכדומה, אני אפילו לומדת. נכון שהשיחות מתנהלות לאט, ולעתים הייתי רוצה ללחוץ על השלט כדי להעביר קדימה. אבל עדיין, זה מעניין לי.

הייתי מציעה שתקחי את הדברים שהיא אומרת

הייתי מציעה שתקחי את הדברים שהיא אומרת בערבון מוגבל. לא כדאי ללמוד ממישהי שרגילה לקשקש גם כשאין לה מושג. מה שקורה זה שדוקסה מתערבבת עם אפיסטמה.

חשוב לציין שרוב ציבור המסמסים הם בני נוער

או אוכלוסייה משכבה סוציו-אקונומית נמוכה יותר , כמובן בלי להכליל או שום דבר אבל בהסתכלות אמיתית ונבונה אתם יודעים בתוך תוככים שהרוב הם אכן כאלה ורק אחוז קטן יותר בקרב המשכילים לוקחים חלק פעיל בתוכנית... ולכן , סבירות גבוהה יותר שיאהבו את השטויות של בובליל ובתבובליל מאשר את השיחות המתנשאות קמעא בין שפרה לצבר ... למען הסר ספק , אני אדם משכיל ללא פייברויט מיוחד , ויותר מתעניין בשיחות או בקונפליקטים בין דיירי הבית כי זה בהחלט ממחיש את הדיעות השונות הקיימות במדינתנו הקטנה ... ומיותר לציין שאני ממש אבל ממש לא לוקח חלק פעיל ע"י שליחת סמסים...

תראי אני מכיר המון אנשים מכל מיני פלחים שונים

כלומר גם צעירים חברים וחברות של אחותי , גם מבוגרים משני מקומות עבודה שונים , וגם מלקוחות שלעיתים הם אוכלוסייה בסוציו אקונומי גובהה יותר ... ותאמיני לי שאם תבצעי גם את סקר בין הסובבים אותך תתפלאי לדעת שאכן רוב המסמסים ואני מדגיש רוב , כיוון שתמיד יש יוצאים מהכלל , אבל הרוב המוחלט שנמצא בתוך ההתפלגות הנורמלית , הם בני נוער ואנשים ממעמד סוציו אקונומי בינוני - נמוך יותר... תבדקי ותגלי...

אני עובדת בחברת הייטק גדולה

שהעובדים בה הם אנשים בעלי השכלה וברמה סוציו אקונומית גבוהה ביותר ומתוכם, הצופים המכורים יותר הם בגילאי 30-45 והם אלו השולחים סמסים. אני מאמינה שגם בני נוער התחברו לתוכנית אבל הם אינם מהווים את הרוב המוחלט כמו בתוכניות כוכב נולד.

חבל שהאנשים האלה בוחרים להשאיר את יוסי כל שבו

*כל שבוע..Oם מה הם רואים בו מההבנה הגבוהה שלהם בסוציו אקונומית?

EMC1

New member
סביר מאד להניח שרוב המסמסמים צעירים עד גיל 18

וזה עדיין לא אומר שמשתתף מסויים אין לו זכות שווה לזכות כמו לכל השאר. יוסי הוא מסמר התכנית (לטוב ולרע) ומגיע לו לקחת. אם זה לא צודק שמסמר התכנית יקח את הקופה אלא רק מי שההשכלה שלו תואר שני לפחות, אז למה בוחרים במשתתפים פשוטים? רק כדי לענות אותם ושישמשו כתפאורה?. צריך לזכור דבר אחד פשוט: מדובר במשחק ומי שמשחק הכי טוב בעיני הצופים הוא הזוכה.

EMC1

New member
סביר מאד להניח שרוב המסמסמים צעירים עד גיל 18

וזה עדיין לא אומר שמשתתף מסויים אין לו זכות שווה לזכות כמו לכל השאר. יוסי הוא מסמר התכנית (לטוב ולרע) ומגיע לו לקחת. אם זה לא צודק שמסמר התכנית יקח את הקופה אלא רק מי שההשכלה שלו תואר שני לפחות, אז למה בוחרים במשתתפים פשוטים? רק כדי לענות אותם ושישמשו כתפאורה?. צריך לזכור דבר אחד פשוט: מדובר במשחק ומי שמשחק הכי טוב בעיני הצופים הוא הזוכה.

האנשים הללו אוהבים את הרבגוניות שביוסי ומאסו

בטיפוסים הסנובים והמתנשאים, כגון שיפרה וצבר, שכמותם יש הרבה מדי בחברות ההייטק. ואגב.....סוציו-אקונומית אינו תחום לימודי אלא רמה כלכלית.....

יNOT

New member
../images/Emo6.gif אני אשמח לראות את המחקר הדמוגרפי הזה

את נשמעת כל כך מלאת ביטחון, האם ייתכן שאת טועה? או שאת יודעת את הדברים בוודאות? ואם כן איך?

קמבילי

New member
לפי מה שראיתי בני נוער לא התחברו לאח הגדול

והתוכנית לא עולה בשיחות בחצר בית הספר (אני לא מורה אבל יש לי דודנים בגילאים האלה). המשימות לא מרתקות ויחסי אנוש מורכבים וודאי שלא מעניינים מבחינתם. בני נוער (בנות נוער) מסמסים בהמוניהם ל"כוכב נולד", וסימסו גם להישרדות. שכבות סוציו-אקונומיות נמוכות - יתכן, אם כי גם אני סימסתי בהמוניי רק שלא לבובלילים (כי ידעתי שלהם במילא יש מספיק קהל והם לא זקוקים לעזרה)

beep beep

New member
../images/Emo45.gif אני חושב שקמבילי צודקת כאן מאד

רוב הקהל של התכנית הוא דווקא מבוגרים בני עשרים וחמש ומעלה. היא לא מדברת לבני פחות משמונה עשרה.

יNOT

New member
צודק, הרוב פה בני 100 , ויש שזה אפילו...

גלגול שני שלהם והם פה כבני 4 (אני מדבר על האינפורמציה הנלקחת מהכרטיס האישי של החברים בפורום, וזה בלי לקחת בחשבון את הרעיון שיש פה שכותבים במספר ניקים שונים )

למעלה