אז צפיתי במהלך היום בכל ההופעות
ביונסה וג'יי זי נתנו שואו טוב אבל זה לא מפתיע. כן מפתיע - פלייבק כמעט מלא. בלאכס.
לורד נתנה עיבוד מיוחד ומגניב ל-Royals ונתנה ביצוע קריפי אבל ענק. והיא רק ילדונת, כן?
טיילור סוויפט הייתה חביבה, כיאה לטיילור סוויפט.
קייטי פרי נתנה אחלה שואו, ביצוע סבבה ו.. וזהו. לא וואו, לא גרוע. בינוני וקצת.
רובין ת'יק ושיקגו היו.. בסדר?
אימג'ין דרגונז וקנדריק לאמאר נתנו ביצוע מלאאאאא אנרגיה וכריזמה! אין פלא שהמאש-אפ שלהם יצא באופן רשמי ל-iTunes!
רינגו סטאר ופול מקרטני - למרות שהם הופיעו בנפרד (אבל עזרו אחד לשני), שניהם יודעים מה הם עושים כיאה לעובדה שהם אגדות חיות. ופול מקרטני פשוט מלך, באמת. כל כך בא לי שוב ללכת להופעה שלו!
פינק ונייט רואס (או איך שלא הוגים ת'שם שלו) - קטע הסולו שלה היה מוצלח מאוד ומרשים עם הריקוד ההוא, גם אם היא מתחילה כבר לחזור עליו, והביצוע עם נייט היה אחלה רק הוא קצת הטריד אותי עם השפם הפדופילי שלו.
דאפט פאנק והחבורה -
באופן משעשע משהו דווקא כאן היה חסר לי שפם פדופילי - הפעם על הפנים של סטיבי וונדר.
מאקלמור וריאן לואיס וכו' נתנו ביצוע טוב ורלוונטי מאוד להוליווד, אהבתי מאוד את החלק האחרון גם אם הוא היה סופר קיטשי אבל מה - מרגש. עם זאת, חבל לי שהם לא ביצוע בכל זאת, אפילו לכמה רגעים, את אחד השירים הקצביים שלהם. אחלה שביצעתם שיר עם אמירה בטקס כזה ענק, בכל זאת הייתי שמח להרגיש שבא לי להזיז קצת ת'תחת
בסה"כ הופעות טובות יותר ופחות עם כמה רגעים מוצלחים ביותר. היה אחלה, נתראה בשנה הבאה!