הלילה - גראמי !2014

ערן1987

New member
על הקריפיות של לורד חחח

היא ממש תותחית, גם בלייב.

עוד לא ראית את ההופעה של פינק אבל היא כולה עשתה את זה פעמיים בגראמי, ממה שהבנתי בסיבובי ההופעות שלה היא עושה את זה (אם בכלל) בקטנה

ערן1987

New member
נו, עשתה את זה במהלך הופעות גדולות

מול מיליוני צופים ולאו דווקא מול קהל קטן יחסית שמגיע להופעות שלה - כמו (פחות או יותר) כל הופעה בטקס פרסים גדול

YEEZUS

New member
ראיתי פעם DVD של אחד הטורים שלה,

היא גם שם עשתה את זה.

ערן1987

New member
אני מניח שזה היה בגלל שזו הופעה שצולמה ל-DVD

כלומר, עוד הופעה שכמות גדולה מהרגיל תצפה בה. השאלה אם היא עושה את זה "סתם ככה" בהופעות שלה.

moshavnikit

New member
בא לי להיות שם

בדיוק מה שעבר לי בראש כשצפיתי בהופעה של דאפט פאנק, פארל וסטיבי

RTur

New member
בינתיים ההופעות שראיתי לא עלו על הציפיות

אני מת על ביונסה אבל יש רגעים שאני לא מבין אותה. באמת.
שחררה אלבום חדש ומצויין, עשתה מהלך מבריק בשיווק שלו, העמידה את כל עולם המוסיקה על הרגליים, כולם בציפייה לראות הופעה ראשונה עם משהו מהחומרים החדשים, נותנים לה לפתוח את הגראמי והיא עולה עם פלייבק מלא? למה? הרי זה לא שהיא לא יודעת לשיר ולא מסוגלת להחזיק שירים בלייב, וגם השיר עצמו הוא לא שיר קשה לביצוע ואין שום הצדקה לשימוש בפלייבק היא כבר ביצעה בחייה הרבה שירים הרבה יותר מורכבים בלייב בהצלחה.
מזל שבגראמי יש חוק שמחייב אמנים לשיר לפחות חלק כלשהו בלייב אז היא הואילה בטובה לשיר איזה חלק קטן באמת..
גם מעצבן אותי הצנזורים האלה בטלוויזיה כשאומרים איזה משפט עם מילים לא יפות. מה הקטע עם המיוטים האלה באמצע ההופעה? אז או שהייתה שרה גרסה מצונזרת מלכתחילה או שיפסיקו לצנזר, מי ישמע כולה כמה מילים.

לגבי ההופעה של מאקלמור עם מדונה. אז בהתחלה לא ידעתי שהם הופיעו ביחד והגעתי לסרטון שמראה רק את החלק שלה בהופעה וכבר כשראיתי את הכותרת שאמרה שהיא ביצעה את Open Your Heart גלגלתי עיניים... ציפיתי למשהו חדש.. ואם כבר לא חדש אז לפחות משהו מהאלבום האחרון.. מה היא תקעה את השיר הזה עכשיו? ואז גם הפעלתי את הסרטון הזה וזה גם היה בגרסה מכוערת.
רק אחר כך גיליתי שזה היה חלק מהנאמבר של מאקלמור ואז מצאתי את הוידאו המלא וזה דווקא לא היה כזה נורא כמו שהגבתם כאן. כן, זה היה קיטשי אבל עדיין נוצר שם איזה רגע יפה, אני לא חושב שזה היה כזה נורא.

ההופעה של דאפט פאנק עם פארל וסטיבי הייתה חמודה גם כן, אהבתי לראות את כל הסלבס מפזזים לצלילי גט לאקי. במיוחד פול מקרטני חחח יצא חמוד.

שלושת ההופעות המצופות ביותר אבל אף אחת מהן לא הייתה מעיפה או מיוחדת מדי. אנסה אולי הופעות אחרות בהמשך אולי מהם תבוא הישועה.

ערן1987

New member
באמת לא הייתי בטוח אם ביונסה שרה בפלייבק

או לא, בטוח שזה היה פלייבק? זה הרגיש לי גבולי בחלק מההופעה.

ממש התאכזבת ממדונה אה? העיקר חשבנו שאולי היא תפתיעה עם חומר חדש לגמרי!

ערן1987

New member
אז צפיתי במהלך היום בכל ההופעות

ביונסה וג'יי זי נתנו שואו טוב אבל זה לא מפתיע. כן מפתיע - פלייבק כמעט מלא. בלאכס.

לורד נתנה עיבוד מיוחד ומגניב ל-Royals ונתנה ביצוע קריפי אבל ענק. והיא רק ילדונת, כן?

טיילור סוויפט הייתה חביבה, כיאה לטיילור סוויפט.

קייטי פרי נתנה אחלה שואו, ביצוע סבבה ו.. וזהו. לא וואו, לא גרוע. בינוני וקצת.

רובין ת'יק ושיקגו היו.. בסדר?

אימג'ין דרגונז וקנדריק לאמאר נתנו ביצוע מלאאאאא אנרגיה וכריזמה! אין פלא שהמאש-אפ שלהם יצא באופן רשמי ל-iTunes!

רינגו סטאר ופול מקרטני - למרות שהם הופיעו בנפרד (אבל עזרו אחד לשני), שניהם יודעים מה הם עושים כיאה לעובדה שהם אגדות חיות. ופול מקרטני פשוט מלך, באמת. כל כך בא לי שוב ללכת להופעה שלו!

פינק ונייט רואס (או איך שלא הוגים ת'שם שלו) - קטע הסולו שלה היה מוצלח מאוד ומרשים עם הריקוד ההוא, גם אם היא מתחילה כבר לחזור עליו, והביצוע עם נייט היה אחלה רק הוא קצת הטריד אותי עם השפם הפדופילי שלו.

דאפט פאנק והחבורה -
באופן משעשע משהו דווקא כאן היה חסר לי שפם פדופילי - הפעם על הפנים של סטיבי וונדר.

מאקלמור וריאן לואיס וכו' נתנו ביצוע טוב ורלוונטי מאוד להוליווד, אהבתי מאוד את החלק האחרון גם אם הוא היה סופר קיטשי אבל מה - מרגש. עם זאת, חבל לי שהם לא ביצוע בכל זאת, אפילו לכמה רגעים, את אחד השירים הקצביים שלהם. אחלה שביצעתם שיר עם אמירה בטקס כזה ענק, בכל זאת הייתי שמח להרגיש שבא לי להזיז קצת ת'תחת

בסה"כ הופעות טובות יותר ופחות עם כמה רגעים מוצלחים ביותר. היה אחלה, נתראה בשנה הבאה!

ערן1987

New member
אני לא חושב שיהיה כי E משדרים רק

את השטיח האדום ולא את הטקס עצמו

למעלה