הלילה הפארק של האוהדים ב 09 יהיה של

טינה2

New member
הלילה הפארק של האוהדים ב 09 יהיה של

האומנים . והנה פיפסים מבפנים ........ ב 09 למאי כניסה חופשית מיכל תשים קישור אבי בטוחה של מה מי מו וכו בקיצור אומן וותיק מארח אומן צעיר. למשל דני ליטאני עם מאיה בוסקילה שאני חולה עליה וחושבת שהיא ה" דבר הבא " אבל בענק ממש היא פשוט בחורה לטעמי יפה עסיסית קול גדול אקזוטית יש לה את זה אחלה זמרת . אותי הצמידו לזמרת צעירה מ-ד-ה-י-מ- ה- שירלי צפרי וביחד נבצע איך לא את גיבור גדול .אני יודעת שג'וזי כץ תשיר עם זמר צעיר מדהים בשם רוטשילד ויהיו עוד המון המון הפתעות כ 30 צמדים משהו כזה המופע יצולם כמובן לאחד הערוצים עוד לא ידוע לי עם מי סגרו

skito

New member
ה../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif../images/Emo142.gif../images/Emo20.gif לסי

סי ופרח

LostInTheSky

New member
../images/Emo20.gifשלום... אני חדשה פה...

שמעתי שהייתה הופעה מהממת באשקלון... אז סי, תמשיכי כך... ותמונה ממש יפה! מוסיפה עוד
פרח לזר...! ומקווה שאוכל להגיע לאחת ההופעות הקרובות, LOST IN THE SKY

skito

New member
LOST היייייי תודה שביקרת

אשמח אם תשארי עימנו ונוווווווו התגיעי לפארק?

"הפרחים" הפכו לסימן ההיכר שלי ?

כולם מדברים על שמוליק והפרחים ? אני רוצה לאמר לכם שזה מאוד מקובל להביא פרחים לזמרים/זמרות בכל מקום בעולם, אני מאוד נהנה להביא לסי פרחים, ואני מבטיח להמשיך במנהגי בכל מופע אליו אגיע...אני חושב שזה המעט שאנחנו יכולים לעשות כדי להביע את הערכתנו ותודתנו..בואו נזכור שהיא עומדת על הבמה משך כל המופע, שרה לנו,מרגשת אותנו,ונותנת לנו good time, אז הפרחים בכיף
. אולי למופע ב-2 ליוני נגיע כולנו עם פרחים, ונעטוף אותה בצבעים וריחות נעימים? תחשבו על זה.

החגיגה שלי תהיה מושלמת אם.....

נזכה למלל רב ממך.."שחקנית"! [לא רק הודעות רייקות] בכל אופן אני בת 40 אולי לסי יש שיר משמח
לבני ה-40 שנכנסו למשבר זיקנה כמוני? מישהו פה עובר את זה חוץ מ"סקיטו" שנתן דעתו?....סי? מה עם סי?...איזה מילה אופטימית שמתאימה רק לה?...

actress

New member
אני כתבתי מהפלא' בגלל זה כי אין לי

נט בבית ניתקו אותי, ולכן כתבתי מעט מידי מלל אבל בד"כ אני מדברת הרבה והרבה מאוד.

למעלה